![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
ho ho ho..ce mos modern :)) bv..faina reprezentatia :D
|
Nu am mai citit de mult topicurile de pe 4tuning pt. ca am mai pb. cu calculatorul (care se pricepe, il rog sa-mi lase un numar de tel.), dar pe cuvantul meu, in acest oras toti sunt plini de impresii!
Care-i treaba, fratilor, aveti vreo 500cp putere si nu-i puteti stapani, de va divizati astfel? Si cei cu NSL sau cum or fi, sunteti asa sprinteni de faceti legea in oras? Eu nu am observat niciunul care sa fie mai istet! Alin_Ump, spre regretul meu, nu am mai fost de mult la o intalnire pt. ca am familie, probleme, dar sfatul meu prietenesc, ar fi sa te lasi de forum si de intalniri, pt. ca nu ai cu cine. Numai pustani cu impresii, cu bani de la parinti, castigati eventual prin alte tari. As vrea eu sa-l vad pe ala care prin munca lui si studiile urmate realizeaza ceva in RO! De masini cu numere straine sunt satul. Sunt doar in tranzit prin oras si in rest nimic, indiferent ca au eleroane luminoase sau turbo (ca de NOS nu poate fi vb.), dar nimic mai mult. Daca n-ai pus mana pe o cheie, sa-ti faci imbunatatiri la masina, nu are rost sa ma contrazici!8) |
Quote:
mane ai perfecta dreptate...jos palaria... eu zik k ar trebui ..treaba asta cu intalnirile...luata de la inceput daca chiar se mai vrea asa cva.. cat despre aia cu figurile....o sa moara cu ele in kp...k nu impresiile fac omu..ci faptele... eu recunosc...ca m`am bagat eu la meshterit la masina..si nah...tot am cerut o mana d ajutor d la un mecanic..dar..makar mi`am dat silinta...:-P in legatura cu prezenta ta la intalniri...mai dgra stai acasa si iti vezi d familie decat sa`ti faci nervi prin centru.. parerea mea! |
Nu sunt de acord cu statul acasa!:x De ce sa nu ne intalnim toti si sa ne distram nitel? Sau ce, astia mai ,,inaintati in varsta" nu au voie?
si ieri vaneam la intalnire, chiar daca tb. sa vad unde se tine in oras (locatia), dar am avut de lucru la partea mecanica a unei trompete de Dacii si cand mi-am adus aminte era ceasul 21,30. Unde sa mai plec la acea ora? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sper ca m-ai inteles.... |
Quote:
Ai timp:lol: Venim acuşi;) :lol: |
Quote:
numai bine!! |
Am văzut :twisted:
Sunt de părere că-i păcat de vopsea:rolleyes2 Dungile mai pot aştepta oleacă;) :lol: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 405106Attachment 405107 Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning