Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

morpheusmaster 29-08-10 02:50

Re: Seicento - NT O5 YRJ

Quote:

Originally Posted by fuNky! (Post 3617017)
la 23:00 eram toti , DUUUDE ce facem ? (:| iar dupa 2ore incepe sa ploua putin si din ce in ce mai mult pana cand 8-> FUN IS UP move your bmw :D:D

una peste alta a fost frumos , ursu nu prea a vrut sa coopereze insa incet incet o sa coopereze si el (roti , lsd , suspensii)
oricum ca a vrut ca n-a vrut tot a fugit un pic :D

noroc cu raducu cu automata lui :D:D:D

Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaci weeeeee...

aleks 29-08-10 16:52

M-am uitat la pozele de pe facebook, arată foarte bine maşina, pe cuvânt, a ieşit bine tare :)

fuNky! 29-08-10 17:27

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3618084)
M-am uitat la pozele de pe facebook, arată foarte bine maşina, pe cuvânt, a ieşit bine tare :)

dap , i-a iesit bine rau :)

sageata 29-08-10 17:49

dap, a iesit bine.:-)

buddy_lexx 01-09-10 13:26

uai...acu am vazut si eu pozele... pfoi ce misto a iesit . Sincere felicitari!!! BVO BVO BVO

Geox` 01-09-10 22:53

Bv Morph a iesit aproape perfect:-)Felicitari

morpheusmaster 02-09-10 03:54

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3626156)
uai...acu am vazut si eu pozele... pfoi ce misto a iesit . Sincere felicitari!!! BVO BVO BVO

Uaaaai, ma bucur ca'ti place nebunica. :) Ce era acu 1 an si ce'i acu, nu? ;)) Nu o mai recunosti!!! Sincere multumiri fratica Katanist (sau ex katanist...nici yo nu mai stiu).

P.S. Va astept pe toti la ROman vinerea asta...serious :)

Quote:

Originally Posted by Geox` (Post 3627693)
Bv Morph a iesit aproape perfect:-)Felicitari

Mia iesit aproape bine :) Sa nu exageram...perfectiunea nu o mai atingi odata ce ai inceput sa modifici o masina. Doar cu o echipa fff bine pregatita si f multi bani. Dar again, nu in Romania...
Ce sa faci...am ajuns sa ma obisnuiesc cu gandul ca traiesc in Romania...si aici nu'i ca'n pozele dp stance sau speedhunters...oricum, ms fain! Glad u drop'd by :)

Succes maxim cu Tulcea! (am raspuns pe celalalt ;)) )

Geox` 02-09-10 06:57

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3627934)
...sa'i iau motorul si cam atat :twisted::twisted:
Ba imi place mult man dar e loc si de un fratior mai mare. La corason e loc de amandoua, ramane de vazut la in cealalta parte...
...cu Tulcea nu promit nimic. Miar face mare placere sa vin (stii asta) dar pe 10 eu fac mutatia...daca's loco si am cu cine ma combina la gaz pana la voi, vin :) daca nu...stam acasa ca o sa mai fie...

Baaaaaa eu vreau sa vad masina:lol:,vino cu fiatu si te bagi si la expo:-P

mba 02-09-10 10:21

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3627942)
Ce sa faci...am ajuns sa ma obisnuiesc cu gandul ca traiesc in Romania...si aici nu'i ca'n pozele dp stance sau speedhunters...oricum, ms fain! Glad u drop'd by :)

aici trebuie sa te contrazic... nu ca as stiu eu cat de greu e sa modifici o masina :oops: dar avem cateva masini.. chiar aici pe forum care sar incadra perfect in pozele de pe stance, speedhunters si as adauga wagenwerks ... vreo 2-3 golfuri, vreo 2-3 bmwuri, 1-2 skoda... deci nu stiu cum dar se poate si in romania!

morpheusmaster 02-09-10 13:28

Quote:

Originally Posted by mba (Post 3628410)
aici trebuie sa te contrazic... nu ca as stiu eu cat de greu e sa modifici o masina :oops: dar avem cateva masini.. chiar aici pe forum care sar incadra perfect in pozele de pe stance, speedhunters si as adauga wagenwerks ... vreo 2-3 golfuri, vreo 2-3 bmwuri, 1-2 skoda... deci nu stiu cum dar se poate si in romania!

...mai greu.

Nu mam facut inteles...ma refeream ca nivel de finisaj (nu neaparat ca stil), ca executie.

Oricum...hai sa nu mai despicam iar firul in 4.

Geox, nici o sansa cu Fiatu la Tulcea...cel putin acum. Sry...

Detman 03-09-10 17:44

eu zic ca, la partea cu finisajele, pana cand nu vezi masina nu poti sa zici nimik.
oricum, o sa fie vreo 2 masini care dau spre Stanced ... si aici pe Fiat .

rebel_one 29-09-10 22:27

Felicitari pentru "jucarie" e superba.A meritat sa astepti.Sa ai grija de ea.Bafta!

morpheusmaster 29-09-10 22:28

Quote:

Originally Posted by rebel_one (Post 3692129)
Felicitari pentru "jucarie" e superba.A meritat sa astepti.Sa ai grija de ea.Bafta!

Merci frumos. Acum ea ma asteapta pe mine >:) si eu abea astept sa o mai scot putin daca o sa'mi permita vremea :D

eddycdk 01-10-10 08:44

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3582475)
"The Afterlife"

ha...din cand in cand mai trag un ochi p-aici, insa si acum imi aduc aminte cand am citit thread-ul tau, prima data, la inceput, dupa ce mi-ai vizitat machetele ( asa am aflat despre existenta ganganiei asteia :D )
o simpla masina, absolut banala, dar careia i-ai facut o poveste frumoasa si la propriu si la figurat, iata ca astazi arata intr-un mare fel!
felicitari pt munca depusa si pt pasiunea ta!
bravo, bravo si iar bravo! ;)

morpheusmaster 01-10-10 11:43

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 3694848)
ha...din cand in cand mai trag un ochi p-aici, insa si acum imi aduc aminte cand am citit thread-ul tau, prima data, la inceput, dupa ce mi-ai vizitat machetele ( asa am aflat despre existenta ganganiei asteia :D )
o simpla masina, absolut banala, dar careia i-ai facut o poveste frumoasa si la propriu si la figurat, iata ca astazi arata intr-un mare fel!
felicitari pt munca depusa si pt pasiunea ta!
bravo, bravo si iar bravo! ;)

Multumesc din suflet man. I miss'r. E acasa...in garaj :) o macheta 1/1 care ma astepta "in vitrina" :). Eu cred ca s'a razbunat cu varf si indesat pe mine c'am tradato...abea astept sa ma duc acasa sa o impac putin cu muzica blana si 40 la ora :))...chiar vreau sa o mai scot putin pana da vremea naspa da nu stiu cand mai ajung pe la ea...

denver 01-10-10 14:36

Meriti batut :-w , o ignori acum a ? de fapt ce sa zic ca si eu mi-am ignorat putin 600-le insa stii cum se spune , prima dragoste nu se uita niciodata , in cazul tau seicento e prima dragoste , in al meu nu , e a 2 a :D , nu-i departe :)) , nu te prind eu intr-o vineri sa vezi ce te alerg daca nu te vad cu buburuza prin bucuresti .

Tweety_rzw 26-10-10 00:00

Cel mai frumos Seicento din Ro după placul meu bineînţeles...

morpheusmaster 26-10-10 00:07

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 3757380)
Cel mai frumos Seicento din Ro după placul meu bineînţeles...

Multumesc frumos. Unii zic ca am uitato, altii ma intreaba cand ii plimb. De cand am modificato masina a devenit HYBRIDA dar spre dezamagirea politicienilor merge pe baza de benzina si cauciuc (vorbesc serios)...cea mai mica plimbare fiind insotita de miros constant de burning tyre ceea ce pentru un pasager e kinda scary (ai senzatia ca o sa ia foc ceva din moment in moment), miros de incins...pentru mine a devenit la ordinea zilei...

Din acest considerent am hotarat sa'i iau 2 gume si maine poimaine trebuie sa imi ajunga 2 195/45/14 intr'o stare destul de buna.

Tuning sau nu >>> e tot la inimioara masinuta asta :) Pana in primavara o sa primeasca si o baterie noua, statie si alte detalii...

pwr_bz 28-10-10 20:32

Frumos domnu`.
Place "albitura".

morpheusmaster 28-10-10 20:50

Quote:

Originally Posted by pwr_bz (Post 3765689)
Frumos domnu`.
Place "albitura".

Mercic

nck_xx 28-10-10 20:51

Bogdane....vii la Iasi cu masina pe 6 noiembrie?

morpheusmaster 28-10-10 20:53

Nici o sansa. Am alte planuri din pacate. Momentan masinile au trecut pe locul 2...dar nu pentru mult. Iesirea din iarna sper sa ma prinda pe picior mare :) si cu asta mica si cu aia mare la inimioara :-"

zN3u 28-10-10 21:44

Na uite ca am terminat si eu de citit topicu :)) ori cum stiam povestea si povestile mai pe uscat sau pe ud acu depinde ce si cum :lol:

Si la urs la fel ai grij ca mai ai un pic si le plimbi iara ca dupa ce da zapada ... se schimba treaba.

De acu astept iesirea din hibernarea la specia ursus morrrrrrfus carpaticus ( denumire latina ce mai ) ori suntem popor latin ori nu mai suntem.

Hai sa ne vedem cu bine la o bere in cluj sau de ce nu in alta parte ideea e sa fie bere din plin :twisted:

quick_5hifter 28-10-10 21:59

Mare grija cat dureaza "hibernarea", tentatia e mare insa trebuie sa-i rezisti!

Sper sa pastrezi Seicento si sa nu faci cum am facut eu...

morpheusmaster 28-10-10 22:01

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 3765940)
Mare grija cat dureaza "hibernarea", tentatia e mare insa trebuie sa-i rezisti!

Sper sa pastrezi Seicento si sa nu faci cum am facut eu...

Seicento e in garaj. Nu se vinde! Nu se da la schimb! Decat sa'l vand prefer sa'l vad cum rugineste si se strica. Oricum la anu cum da soarele cum il scot iar ;))

...iar despre tentatie...moaaaaama...ce tentant suna "quick one around the block" :)) pana zilele trecute aveam masina in alta parte dar de cand am aduso langa mine...ma mananca...ma roade...TARE!!! Si mai is 7 zile!!!

App...miau stabilit data procesului...11 iulie 2011 (is nebuni)

marius3030 29-10-10 01:56

:shock::shock::shock:..11 iulie anul viitor?moama..chiar ca-s nebuni rau astia..:(

b777kap 29-10-10 02:01

ce proces??:-o

morpheusmaster 30-10-10 12:38

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by b777kap (Post 3766421)
ce proces??:-o

Proces...long story...Detalii AICI

Sei are locusorul lui acolo la sufletel si stiu ce'i trebuie ;)) incet incet, desi in clasamentul investitiilor e pe locul 3 acum, l'am fericit si pe el cu 2 gume, ca are nevoie mititelu consumator de caucioace :))...incetisor am sa'i refac si spoilerele si o sa'i iau si un condensator, o statie pt sistem...ceasuri plasma, niste jante pe 16" daca pica la ocazie (si sa le dau pe astea)...si'l cam aranjam definitiv...

...momentan, asteapta cumintel sa treaca iarna :)

mba 04-11-10 22:04

2 Attachment(s)
De mult am tot vrut sa fac astea :oops:

pheerya 05-11-10 08:24

genial :) oricum, imaginatia ta e criminala... imi place la nebunie stilul tau...dde mult vroiam sa-ti zic
good work mba si nu in ultimul rand.. good work morph8)

morpheusmaster 05-11-10 11:14

Ia'uzi ma :)) she like's ur style :oops::oops:

mba 05-11-10 11:23

merci mult pheerya

morphule... cui nu ii place stilul meu? :lol:

pheerya 05-11-10 13:29

hai lasa... acuma nu te umfla in pene...:lol:
noi ne duelam mai de mult... numai ca eu n-am mai avut timp din pacate de desenat :(
morph, stie mba parerea mea despre felul in care deseneaza... prinde la public :)

Geox` 05-11-10 20:36

Lipsesc oglinzile:lol:

morpheusmaster 05-11-10 20:36

Quote:

Originally Posted by Geox` (Post 3788192)
Lipsesc oglinzile:lol:

Bine ca miai adus aminte :) incep sa strang pentru ele starting now!

Yackone 10-11-10 19:41

Mi se pare mie sau sunt diferente majore la anumite elemente intre schite si realitate?:rolleyes2

aleks 10-11-10 20:13

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 3801803)
Mi se pare mie sau sunt diferente majore la anumite elemente intre schite si realitate?:rolleyes2

Sunt, sigur că da, s-a pus în realitate ceea ce era realizabil.
Îti explicam pe mess sau la telefon dacă mă întrebai,Bogane... ;)

sageata 10-11-10 23:50

se rezolva cu o tona de chit.:lol::lol::lol::lol:

morpheusmaster 11-11-10 00:56

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3802477)
se rezolva cu o tona de chit.:lol::lol::lol::lol:

Sari direct la secunda 54

aleks 11-11-10 09:47

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3802557)

Hu ha! :lol::lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 02:27.

- Copyright 2026 4Tuning