![]() |
Re: Seicento - NT O5 YRJ
Quote:
|
M-am uitat la pozele de pe facebook, arată foarte bine maşina, pe cuvânt, a ieşit bine tare :)
|
Quote:
|
dap, a iesit bine.:-)
|
uai...acu am vazut si eu pozele... pfoi ce misto a iesit . Sincere felicitari!!! BVO BVO BVO
|
Bv Morph a iesit aproape perfect:-)Felicitari
|
Quote:
P.S. Va astept pe toti la ROman vinerea asta...serious :) Quote:
Ce sa faci...am ajuns sa ma obisnuiesc cu gandul ca traiesc in Romania...si aici nu'i ca'n pozele dp stance sau speedhunters...oricum, ms fain! Glad u drop'd by :) Succes maxim cu Tulcea! (am raspuns pe celalalt ;)) ) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu mam facut inteles...ma refeream ca nivel de finisaj (nu neaparat ca stil), ca executie. Oricum...hai sa nu mai despicam iar firul in 4. Geox, nici o sansa cu Fiatu la Tulcea...cel putin acum. Sry... |
eu zic ca, la partea cu finisajele, pana cand nu vezi masina nu poti sa zici nimik.
oricum, o sa fie vreo 2 masini care dau spre Stanced ... si aici pe Fiat . |
Felicitari pentru "jucarie" e superba.A meritat sa astepti.Sa ai grija de ea.Bafta!
|
Quote:
|
Quote:
o simpla masina, absolut banala, dar careia i-ai facut o poveste frumoasa si la propriu si la figurat, iata ca astazi arata intr-un mare fel! felicitari pt munca depusa si pt pasiunea ta! bravo, bravo si iar bravo! ;) |
Quote:
|
Meriti batut :-w , o ignori acum a ? de fapt ce sa zic ca si eu mi-am ignorat putin 600-le insa stii cum se spune , prima dragoste nu se uita niciodata , in cazul tau seicento e prima dragoste , in al meu nu , e a 2 a :D , nu-i departe :)) , nu te prind eu intr-o vineri sa vezi ce te alerg daca nu te vad cu buburuza prin bucuresti .
|
Cel mai frumos Seicento din Ro după placul meu bineînţeles...
|
Quote:
Din acest considerent am hotarat sa'i iau 2 gume si maine poimaine trebuie sa imi ajunga 2 195/45/14 intr'o stare destul de buna. Tuning sau nu >>> e tot la inimioara masinuta asta :) Pana in primavara o sa primeasca si o baterie noua, statie si alte detalii... |
Frumos domnu`.
Place "albitura". |
Quote:
|
Bogdane....vii la Iasi cu masina pe 6 noiembrie?
|
Nici o sansa. Am alte planuri din pacate. Momentan masinile au trecut pe locul 2...dar nu pentru mult. Iesirea din iarna sper sa ma prinda pe picior mare :) si cu asta mica si cu aia mare la inimioara :-"
|
Na uite ca am terminat si eu de citit topicu :)) ori cum stiam povestea si povestile mai pe uscat sau pe ud acu depinde ce si cum :lol:
Si la urs la fel ai grij ca mai ai un pic si le plimbi iara ca dupa ce da zapada ... se schimba treaba. De acu astept iesirea din hibernarea la specia ursus morrrrrrfus carpaticus ( denumire latina ce mai ) ori suntem popor latin ori nu mai suntem. Hai sa ne vedem cu bine la o bere in cluj sau de ce nu in alta parte ideea e sa fie bere din plin :twisted: |
Mare grija cat dureaza "hibernarea", tentatia e mare insa trebuie sa-i rezisti!
Sper sa pastrezi Seicento si sa nu faci cum am facut eu... |
Quote:
...iar despre tentatie...moaaaaama...ce tentant suna "quick one around the block" :)) pana zilele trecute aveam masina in alta parte dar de cand am aduso langa mine...ma mananca...ma roade...TARE!!! Si mai is 7 zile!!! App...miau stabilit data procesului...11 iulie 2011 (is nebuni) |
:shock::shock::shock:..11 iulie anul viitor?moama..chiar ca-s nebuni rau astia..:(
|
ce proces??:-o
|
2 Attachment(s)
Quote:
Sei are locusorul lui acolo la sufletel si stiu ce'i trebuie ;)) incet incet, desi in clasamentul investitiilor e pe locul 3 acum, l'am fericit si pe el cu 2 gume, ca are nevoie mititelu consumator de caucioace :))...incetisor am sa'i refac si spoilerele si o sa'i iau si un condensator, o statie pt sistem...ceasuri plasma, niste jante pe 16" daca pica la ocazie (si sa le dau pe astea)...si'l cam aranjam definitiv... ...momentan, asteapta cumintel sa treaca iarna :) |
2 Attachment(s)
De mult am tot vrut sa fac astea :oops:
|
genial :) oricum, imaginatia ta e criminala... imi place la nebunie stilul tau...dde mult vroiam sa-ti zic
good work mba si nu in ultimul rand.. good work morph8) |
Ia'uzi ma :)) she like's ur style :oops::oops:
|
merci mult pheerya
morphule... cui nu ii place stilul meu? :lol: |
hai lasa... acuma nu te umfla in pene...:lol:
noi ne duelam mai de mult... numai ca eu n-am mai avut timp din pacate de desenat :( morph, stie mba parerea mea despre felul in care deseneaza... prinde la public :) |
Lipsesc oglinzile:lol:
|
Quote:
|
Mi se pare mie sau sunt diferente majore la anumite elemente intre schite si realitate?:rolleyes2
|
Quote:
Îti explicam pe mess sau la telefon dacă mă întrebai,Bogane... ;) |
se rezolva cu o tona de chit.:lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote: