![]() |
Re: masinile modificate din bacau
Si?..nu am chef sa ma cert, dar cand vedeai o emblema de BMW pe Dacie era kitch nu?acum de ce nu ar fi?Pacat de masina ca e frumoasa dar a trasformat-o ala cu emblema aia intr-un kitch..asta e parerea mea..nu tre sa ma iei cu `Bai` ca nu am crescut imperuna..
|
Of Domnule Cristi....
Dumneavoartra Nu Ati Recunoaste O Gluma Nici Magar Daca V-ar Lovi In Ceafa.... Deci Inca O Data ...imi Retrag "ba-ul" |
Cristi are dreptate partial pt ca nu stim inca daca masina e gata,poate omul o sa-si dea seama de faptul ca emblema aia nu isi are rostul acolo si o va da jos...E draguta,speram sa o faca sa intre in topul masinilor frumoase din bacau...
|
in realitate nu m-i se pare chiar asa frumoasa. e cam matuita vopseaua pe ea
|
Mie mi se pare super naspa chestia cu sigla, si masina nu mi se pare chiar asa de rasarita...
|
masina e destul de rasarita dar pacat k are motor mult prea mic....
|
Nicule dar ce motor are?
|
monule ai tu ce ai cu motoru...:)
|
n-are motor la bmw-ul lui, de aia. din masinuta postata ar putea iesi ceva mai frumos. ar trebui indrumat, nu hulit.
|
a ..si era sa uit..
Domnule Moderator ..va rog sa imi mutati poza(ele) cu MR2-ul la Kitch.. ca de ...mai greseste lumea...:???: |
4 Attachment(s)
Mi-am skimbat jantele....ce parere aveti ? Trebuia sa le las pe cele vechi sau is mai frumoase astea? Prima poza cele vechi,erau pe 14" acestea noi pe 15":rolleyes2
|
Mai bine cu astea,parerea mea...fain.
|
Si eu, clar!
|
Quote:
|
Merci!!! Pai as vrea un kit M-teh 1 dar deocamdata nu am banii necesari!!
|
Quote:
|
Merci merci!!
|
cati bani implica acest kit?
|
Pai din cate stiu cam 1000 EUR dar e posibil sa gasesc ceva mai ieftin facut de firmele noastre romanesti!Dar asta implica sa o si vopsesc, vad eu ma orientez...
|
dar un ti se pare ca ies cam mult din caroserie!? cat despre kit M mai bine te duci si iei una din germania cu kitu pe ea....il muti sau tai seriile si le sudezi pe alea tale cu multa maiestrie si ai rezolvat problema! ;)
din pacate si a ta ca si...daciile or sa aiba parte de aceleasi taxe mari si nu o sa mai merite investitiile! multa bafta sa iti faci ce vrei pe ea! ;) |
:D Pai aveam si flanse pe ea de la fostele jante dar acestea nu au nevoie,azi am scos flansele de pe spate si am vopsit jantele,o sa va pun poze in urmatoarele zile...probabil maine seara!As vopsi si etrierele dar nu stiu ce culoare...
|
Dom`le da baiatu cu ADV se incapataneaza sa puna si el poze pe thread-ul asta cu bibiul lui... Trebe luat masuri... :)
|
ii fac eu maine ... poze spion :suspiciou :shakefist
|
mda bine sau mai bine lasa, nu mai pun nimik:rolleyes2 :arrow:
|
Quote:
|
Quote:
|
pai ai zis ca ma incapatanez sa pun poze.... adik ma bag in seama si eu cu masina mea...
|
:) ma refeream la aleks, nu stiam ca si tu ai ADV la numar, deci asteptam poze
|
man, sunt masini frumoase pe aici, eu in afara de vechiul mertz care mi-a fost drag ca l-am facut singur cu mana mea, nu mai am cu ce sa ma laud...
sunt masini scumpe si modificate pe bani grei, nu ma bag aiurea in seama... va veni si vremea ei, va primi si ea o serie de poze frumoase, dar putii mai incolo... ms de atentie oricum :) |
hai totusi macar o poza :D
|
man, n-am prin zona...
dar o sa-i fac niste poze frumoase, de aia nu vreau sa pun una asa... :) |
chiar nu stiu cum de nu s-a zis nimic de OMEGA ZEUS : https://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/...6-xx85755.html
|
fosta omega care gafaia la orice denivelare...!!!!si uite asa a mai trecut o masina prin bacau...!!!!
|
da, da, omisesem :):)
|
omega aia cu un consum mediu de "fara numar" la 100 de km (sau metri, mai bine):lol: :lol: :lol:
|
Probabil ca nu a sarit in ochi la nimeni din moment ce nu a pus-o nimeni pe forum nu?draguta masina si....atat.
|
4 Attachment(s)
Poze cu jantele vopsite....cam tarziu!
|
jantele pe spate sunt mai late decat pe fata sau mi se pare mie?
|
Quote:
|
deci jantele sunt la fel,doar ca pe spate sunt anvelopele mai late!! Pai am motor de 2l,si autoblocant nu stiu exact exact ce e,dar nu cred ca am...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning