![]() |
Re: --=Īntālniri săptămānale=--
Eu , eu...prezent :D
|
like always ...cu aripioare , prezent ! :D
|
Quote:
PREZENT! |
Quote:
|
bai fratilor eu m-am saturat! Nu va mai tot contrati atata! Ce Dumnezeu...chiar nu puteti lasa unu din voi balta toata treaba asta? Sa va luati unu de altu pe forumuri ? Gata fratilor ca nu suntem domnisoare!!!!
|
Quote:
aline ce facem ca s-a cam dus vara si a venit frigul ... unde ne facem sediu dupa intalnirea propriu zisa de la stadion?:) |
Pe traseu:):) axiala Izvorul Muntelui -Durau :))
|
Quote:
|
Salut baieti .. Long Time No See :) .. Cand se mai lasa cu vreo intalnire ? sa imi aduc noua jucarie :) SAAB 9000 .. buddy da-mi un pm cu nr tau ca nu il mai am.. am schimbat cartela si deasta pls :P Cheers
|
Quote:
|
Da... :)
|
Quote:
|
Opelu astra nu?:) ca am vazut Katana pe spate .. heh ms
|
Quote:
ps. Dap, Opelu' :D |
o sa fiu acolo cu siguranta :)
|
|
Quote:
nu mai ai id`ul meu????? te asteptam la intalnirile saptamanale :D vreau sa ma plimbi si pe mine cu saabu tau :D Cu celelalte ce ai facut?? |
Alfa Romeo o am in garaj .. are ambreiajul dus ( destul de complicat de dat jos cutia de viteze avand in vedere ca are cutia de viteze pe spate ) , Passatu verde l-am dat , Passatu alb l-am dat pe asta + dif de bani din partea mea ( logic ) pe SAABu asta "micutz" :D Vineri 100% sunt acolo pe la 7:30 :).. Naspa ca are ASR Saab`u si nu are buton de dezactivare :( (Scot Siguranta = Butonul tzaranului :))) ) ( da las ca sunt bune sistemele astea iarna ) ASR , ESP , ABS
|
Specificatiile Jucariei :
SAAB 9000 CSE 1995 MOTOR : 2.0 Turbo Garett 16v Direct Injection FPT ( nu spun caii putere >:) ) EXTERIOR : jante 15" SAAB Originale 205/50 Toate 4 Discuri ventilate toate 4 rotile INTERIOR : Geamuri electrice fata, spate, Oglinzi electrice incalzite heliomat , Inchidere centralizata telecomanda , Clima automata ( SAAB AUTOMATIC CLIMATE CONTROL ) , Cruse Control , Scaune electrice cu memorie , Scaune incalzite , Trapa electrica , volan reglabil , faruri reglabile , frigider , computer bord ( afiseaza consumul in MPG , cate mile mai pot parcurge de benzina care o am , servo , proiectoare , sistem sonor original SAAB ( in afara de MP3 .. care e un Blaupunkt pus de mine ) etc In afara de piele , ASR , Traction control ( ESP ) , ABS , SRS Airbag bla bla si oleaca de wallnut wood on my dash :)) ... poze nu are rost sa pun .. ca , cativa dintre voi probabil l-au vazut si voi veni oricum vineri la intalnire :) |
Quote:
|
Quote:
|
am sa postez in seara asta poze la "masini din Piatra neamt" .. sa gasesc cablu de la camera intai IHh !.. ceva de genu in priv calutilor ... ( la naiba ca nu trebuia sa postez la masina mea ) :)
|
nu 500 hai scandal:twisted::twisted::twisted::twisted::twiste d::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::tw isted::twisted::twisted::twisted:
|
Ce 500 ma ?:)))
|
glumeam... a fost mai demult un scandal cu caii putere
|
Quote:
si eu voi fi prezent la intalnire vineri :D:D:D ba da hai la un suc ce nr de tel mai ai??? |
daca bag vreo 2000 sau 3000 de euro o duc si eu la 500 cp ... am vazut si cu 700 cp model ca al meu ... da nu vreau sa ajung speedy tornado de la varsta asta.. ca nici locuri la eternitatea nu cred ca se mai gasesc cu criza asta
|
Nu uitati,in seara asta o noua intalnire a comunitatii 4tuning Piatra Neamt ! Ora 19:00 parcarea stadionului municipal! VA ASTEPTAM !
|
-.- ..
still waiting.. :D |
Diseara se anunta cineva pt la stadion?
|
Quote:
|
Oricum progrnozele pt diseara nu is prea bune....sunt nori pe cer si se cam anuntza o ploaie zdravana.
|
Arunc in aer planeta daca da sa ploaie .. pe bune.. abea am spalat masina x(
|
O sa trag si eu o fuga pe la stadion :).
|
cum a decurs intalnirea? a fost ceva lume???
adi de ce nu ai oprit??? |
am avut treaba .. din pacate.. vineri acu vin 100%;)
|
Quote:
|
si eu tot 100% ... :P
|
Quote:
ceva special pe maine? |
Se vede k asha zisa comunitate din Piatra-Neamt se cam duce....k pe la intalniri mai vin doar sectanti, k normal nu mai e mult si o sa se formeze o intalnire de "masinile lu tata si lu mama''....
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:52. |
- Copyright 2026 4Tuning