![]() |
Re: Portul Constanta !
inregistrati unu repede , daca da
|
stiu despre ce vb psycho ,dar am zis sa ramane toti in port, acolo unde s-au facut liniutele alea klumea a venit garda si a imprastiat gasca repede.e frumos acolo ptr ca ai unde sa ii dai in nas masinii ,nu ca aici pe 100 m .se pare ca un "concurent" va fi in service ptr ceva timp iar altul nu stiu daca va mai dormii acasa pana va face tasu masina :P .have fun in continuare pe strazile orasului,cat va mai tine
|
hehehe au schimbat numele topicului, crek din cauza ultimelor evenimente
|
Quote:
Pentru ca Portul Constantza nu a "sucks" niciodata din punctul meu de vedere ... A ... si sifonari si comentatori de pe margine sunt destui ... l-am auzit eu pe unu aseara ... |
sifoane avem destule sad-ule:))))
|
Mersii Dragos ca m-ai luat si pe mine cu masina...ca boul de PIA.....o stersese ...:))
|
AU DAT LA TV ! azi dim la ora 11 stiriile antena 1 cta,antena 1 deghizata intr-un cielo alb DNI.
vedete ale filmaariilor: borza,passat,HVB,dacia break. din nefericire la unele masini se vad numerele :( au fost luate si 2 interviuri:unu de 20 ani a zis ca nu poate dormi seara ca facem noi zgomot acolo cu masiniile,si unu a zis de accidentu lu HVB. ei au filmat si de sus..de undeva...liniutzele... cerculetze...etc. politia zice ca portul tomis nu itne drumuriile publice... |
soryyy ......
|
pai si dak nu tine de drumurile publice inseamna ca nu au ce comenta.. dar pana la urma nici parcarea aia de la poarta 1 nu tine de drumurile publice.. dar uite k tot au venit carnatii sa faca gura..
|
Si au luat numerele tuturor masinilor de acolo. Data trecuta se spunea de Antena 1 ca drumul spre port si parcarea este drum public acum nu mai este ei stiu de fapt ce si cum sau se vorbeste doar de dragul de a avea ce pune la TV??
|
probabil gaborii au skimbat`o acum ca sa nu fie ei prinsi la mijloc... in sensul ca de ce totusi se intampla chestii de genu asta... de ce nu iau masuri impotriva noastra.. etc..
|
Quote:
vreau sa vad si eu reportaju ?!?!?! plsz :D |
Quote:
pia merita batut http://www.abestweb.com/smilies/whips.gif |
hahahah footyx e un alergator desavirsitt:))))))))
dar ce sa mai zicem de lyv care sa urcat in dreapta in masina lui:)))))))))))))))))))))))))))))))) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning