Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? + (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/87925-e36-nevoie-imbunatatiri.html)

wolverine 10-05-09 19:02

Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +

cat te`a costat manopera? cu tot cu putea spate pusa

andreyWOB 10-05-09 22:01

Frumos :) am citit 47 de pagini ca sa vad toata evolutia :) si chiar ai facut ceva misto.

GOGU_VL 11-05-09 00:49

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 2306077)
sincer........masina e belea...el......

Pe rand....k la cooperativa :twisted:
trafy-vr6 - ne'auzim noi
Provenzano - ms pt aprecieri, iar referitor la mine despre ce zici tu......vb noi, n'are rost sa'nsir aici randuri si randuri referitor la disputa dintre noi.
D o n n - sper s'am timp sa raman macar 1 ora prin oras si te sun......NIS e masina lui socru'meu ;)
wolverine - PM
andreyWOB - ms mult de tot ;)

GOGU_VL 13-05-09 23:33

5 Attachment(s)
:twisted::twisted: Asta esteeeeee 2.000 24 valvoase :twisted::twisted:
+ Filtru aer Simota Carbon
+ Leduri in clantze

Provenzano 14-05-09 07:00

frumos motor......acum sunt la bucuresti la aeroport sa iti iau oglinzile de M

shobby_ams 14-05-09 09:47

sa atragi umpic privirile ... daca iti permiti ... trage-i un body kit si un bad boy look si o sa fiee... super masina.. cu bad boy look te ajut eu am pe cineva..care face...

D o n n 14-05-09 14:46

arata super ...bestia :D

GOGU_VL 14-05-09 15:24

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 2317091)
frumos motor......acum sunt la bucuresti la aeroport sa iti iau oglinzile de M

Tzaaaaii de plm coaie......de cand te'astept cu un raspuns ca asta, dar ADEVARAT, nu cu "replici" cum ma luai pana acum: Dute si ia'ti oglinzile din portbagaj......Baaaaa nu sunt ma, al dreaq american, nu le'a trimis......maine.....hai baa k'ti venira oglinzile, ba nu venira baaaa....
Ma'nunti :twisted:

shobby_ams.....nici nu mai stiu cu cine am vorbit din Bucuresti......cu Ghetto daca nu ma'nsel.....c'am cati bani imi ia ? Oricum as vrea sa'l fac, dar numai atunci knd sunt pregatit sa vopsesc masina toata.

Donn ms mult ;)

D o n n 14-05-09 15:55

jmekere...parerea si sfatul meu,daca nu ai unde sa o tii sigur nu te apuca sa o vopsesti complet...pe aici prin oras mai nou se zgarie pana la tabla...sar bolovani prin capota...eu am portbagajul terminat..!bafta in continuare si astept sa o vad gata !

GOGU_VL 14-05-09 21:40

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 2318552)
jmekere...parerea si sfatul meu,daca nu ai unde sa o tii sigur nu te apuca sa o vopsesti complet...pe aici prin oras mai nou se zgarie pana la tabla...sar bolovani prin capota...eu am portbagajul terminat..!bafta in continuare si astept sa o vad gata !

Stai linistit fra.....deja m'am apucat sa ma interesez sa inkiriez un garaj prin apropiere ;)

GOGU_VL 14-05-09 23:34

8 Attachment(s)
Totul realizat, pus la punct numai intr'o zi si ma refer la geamuri spate/consola fata cu toate butoanele/oglinzile :twisted: :arrow:
Bordul e inca in reparatii.......scuzati mizeria :rolleyes2
Bonus un filmulet knd eram in probe ;)

Alex_sxx 15-05-09 02:09

salut cat ai dat pe oglinzi?

sprinter 15-05-09 07:28

Si a facut poze in oglinda... EMO :))) felicitari pt achizitii ... sa mi zici si mie te rog unde sunt stantate oglinzile ca sa ti dai seama ca sunt originale te rog... ms!

trafy-vr6 15-05-09 11:01

parca ziceai ca nu iti plac alea de M:P

GOGU_VL 15-05-09 12:27

1 Attachment(s)
Alex_sxx - 220$ ele, 50$ vama, 68$ shippingu'......dar am asteptat o luna si ceva de zile dupa ele :rolleyes2

sprinter - Si cum vroiai sa fac poze la ele? Fara jigniri te rog, gen Emo......Cine a zis k sunt originale, dar si cine a zis k nu sunt originale ? Oricum ma uit pe ele sa vad ce scrie, orice ar scrie, o sa scriu aici.......M5(Provenzano) a zis k sunt IDENTICE cu ale lui, n'a gasit nici o diferenta intre ele.

trafy-vr6 - Da, ziceam k nu'mi plac oglinzile de M (vezi poza)

All times are GMT +2. The time now is 07:00.

- Copyright 2026 4Tuning