![]() |
Re: Ce vor barbatii?
toate suntem isterice uneori ;)
|
eu unu vreau o nevasta :lol: chiar nu imi mai arde de sex si aventuri
|
cati ani ai?
|
mai multi ca tine :D 20
|
si la 20 de ani vrei nevasta? esti nebun daca vorbesti serios
|
nup..la 24-25 :D dar pana at trebuie sa am o relatie serioasa nu ? :lol:
|
da...aici sunt de acord...daca nu ai o relatie de cativa ani inainte degeaba....intri in viata legat la ochi..trebuie sa stii la ce sa te astepti nu? ;)
ce mai vreau eu? eu vreau sa imi fac un viitor...o casa macar...si dupa aia cred ca o sa ma gandesc la casatorie, la nevasta, la copii |
mie nu imi mai trb nik :( puii mei am si nasi pt nunta, si martori am stabilit si localul numai mireasa mai lipseste! casa exista, firma exista, dar life goes on :(
|
Quote:
nu neaparat iti treb o relatie serioasa de 2654169 ani...exista un feeling , atunci knd intalnesti pers ideala cu care sa`ti imparti restul vietii(pana la divort,normal)....cun multi care au stat 6-7 ani impreuna....necasatoriti...si dupa ce s`au despartit n`a durat o jum de an si s`au casatorit fiecare cu alta pers!!! si sunt o gramada care fac asa.... asa k sa nu te gandesti k iti treb o rel serioasa k sa iei decizia... |
Quote:
dupa ce stai cu o pers cativa ani cum spui u .....ce farmec mai are casatoria???knd voi deja va cunoasteti absolut toate defectele si perfectiunile....unde mai este curiozitatea de a afla cat mai multe si de a face cat mai mult si de a sta cat mai mult impreuna??? |
Quote:
|
Quote:
|
mai e o solutie...concubinajul ..daca nu vrei sa te legi de cineva....apropo...daca stai de ex cativa ani cu o persoana cu care initial vroiai doar o relatie de lunga durata, exista posibilitatea ca acea persoana sa fie aleasa sau nu....asta decizi tu..da cand aud de lume care la 20-22 de ani casatorita , eventual cu un copil...ma ia capu.....
|
eu vreau si baiat si fata :-P ca sa te doara capu mai rau ;)
|
Quote:
hai sa`ti spun ceva...am trecut si eu prin chestiile astea....si eu am avut "pretene" de genu asta....kre ma puneau sa aleg...si bagau tot felu de strambe...dar a fost si gata...mi`am pus punctul meu de vedere...si acum imi e bine...am o rel de 3 ani jum...si NU MAI AM PRETENE . dar nici nu imi mai treb!!!imi este mult mai bine asa decat inainte....fara certuri , crize de gelozie etc... si stai linistit k o sa`si dea si ea seama mai tarziu k a gresit alegandu`si prietenele!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:54. |
- Copyright 2026 4Tuning