![]() |
Re: Chat....
Vad ca si altii is in lucrari:) Eu la fel, am avut o mica problema cu delco-ul, lucrez la scaune si la inchiderea centralizata dupa care urmeaza in sf suspensia. o sa mai apar si eu pe la intalniri dupa ce reasamblez masina
|
salut baieti...am o intrebare...eu sunt in sighisoara acum(la parinti) si as vrea sa stiu unde gasesc o firma sau pe cineva care se pricepe sa monteze sistem audio....eu am 6 boxe, subwooferul si 2 amplificatoare...as vrea sa vorbesc cu cineva care se pricepe pentru ca nu stiu ce kit de cablu imi trebuie si as vrea sa stiu daca ajunge o baterie de 95 amperi...apropo masina este un golf 4 1.9tdi 116cp a unui amic:D
|
Quote:
|
SA nu poluez alte topicuri (cel cu viteza..)
Faza cu fixativul de par, ca dai pe numere si stralucesc prea tare pentru a fii identificate de politie, a fost incercata la o emisiune....."mythbuster" si baietii de acolo au demnonstrat ca nu e adevarat, numerele se vad si cu fixativ pe ele si ceva folii au mai pus pe numere si nici un rezultat :( Deci ne rugam sa nu primeasca Tg. Muresul astfel de MCV-uri :P |
Quote:
|
Ms YEED...raman dator
|
in puii mei, la naiba
|
Quote:
|
Quote:
se pare ca de la 1 martie (Luni) se pun baietii pe treaba. grija mare |
Quote:
|
naspa baietzii chestia cu radarul mobil...,oare de detctorul de radar vom putea evita?
|
eo zic k o sa apara un detector care o sa le detecteze si radarele astea noi :D
|
Quote:
Am mai observat ca so pus astia la dat amenzi klumea pt rovinieta, pai nu le-ar fi rusine sa ceara rovinieta shi tu itzi rupi masini prin gropiii, e nu tot oameni is ei nu au masini personale nu vad ca ii jale drumu sau chiar asha orbi is? macar sa nici nu mai intrebe de rovinieta la cum arata drumurile...unde dispar totzi bani astia ca nici un drum nu potzi sa zici ca ii la standarde, macar unu...da na nu mai zic nimic ca tot ce vor ei fac. La ei is bani la ei ii legea, doar nu o sa se traga ei pe ei la raspundere...ahhhh numa ma enervez...:rolleyes2 |
Daca tot veni vorba de drumuri am o "veste" buna pentru cei care trec prin Cristesti....pana in data de 1 aprilie se va face trecerea la nivelul caii ferate de la iesire din Cristesti spre Ludus......in sfarsit cineva "de sus" a observat aceea problema :D..
|
Sunt deja 4 tipuri de detectoare care detecteaza radarele astea noi pretu incepe de la 700 pana la 1600 lei din cate am auzit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:52. |
- Copyright 2026 4Tuning