![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare
dar tot nu inteleg.. ce dracu reglezi tu in debitmetru?? cum? ala se poate regla?? daca faci rost de una, las-o dracului de setari sa pune-o asa cum e
|
Debitmetrul are in el o rotitza zimtzata si cu un arculet.....si aia se regleaza....ma rog...teoretic nu tre sa umbli in el...dar eu deja am bulit 3 si tot nu mi-a fostde ajuns. Jurasem ca nu imi mai bag nasul in el...insa atunci cand mergea prost am zis sa ii ajustez mersul....si se pare ca asta ma costa o figura frumoasa la Craiova.....cel putin la Craiova pt ca nu se stie cand o sa fac rost de debitmetru sigilat . :(((
|
depinde ce modificari ai fiindca daca umblii la una alta nu poti sa-l lasi cum e...
si la mine in debitmetru s-a umblat insa merge perfect masina...bineinteles nu am umblat eu..;) |
1 Attachment(s)
Vestea buna e ca am descoperit beleaua.....imi facea figuri de la firul de excitatie al alternatorului....ma rog..papucul ala....Dumnezeu e opelist...sambata seara inainte sa o culc.....mi-a aratat simptome....ca altfel nu cred ca ii dadeam curand de cap si mai schimbam 3-4 debitmetre.
Momentan la Craiova a tras bine....ma rog...o singura cursa ca atat am apucat...insa debitmetrul a ramas reglat aiurea si nu pune toata puterea....mai sunt mici rezerve.. dar mi-e frica sa mai umblu la el :) Pun si singura cursa |
Felicitari!
La aeroport te-ai dat cu cineva? Am vazut pe alte topicuri ca ziceai ceva de 28 martie...va fi ceva? |
La aeroport am vrut sa ma dau cu un vr6, cu kalu de la vl sa vedem cate autobuze imi da ...dar pana sa ne dam...s-a stricat treaba. Pe 28 martie sunt liniute tot la Brancoveanu...insa sper sa se modifice grupele ca e posibil sa fie pe cilindree.
|
Ce bine fuge roşcata :peace:
|
Si mie imi pare bine de cunostiinta :P. daca nici la vtm-ul de duminica viitoare nu impartzim o samantza amandoi. Am scris mai sus....mai avem o mica rezerva de putere....dar merge bine si mi-e sa nu o stric iar :)
|
mege?.. bravo.. gata.. in garaj cu el si maine dimineata itzi timit bani pe card sa umblii cu taxi sa nu cumva il dereglezi din nou :))
flicitari prietene! |
Brummy masina merge ok.....nu e aprinde becu buclucas, nu am erori...trage liniar, insa am scris mai sus ca debitmetru a ramas reglat aiurea. Desigur ca nu il las asa ca e pacat de banii si munca mea...din moment ce stiu ca se poate si mai bine, de ce sa nu incerc nu? Nici nu vreau sa stiu ce s-ar fi intamplat daca Dumnezeu nu imi dadea mura in gura si imi arata problema.Deja intinsasem antenutele pentru un alt debitmetru :). Oricum in filmulet se poate auzi ca atunci cand am trecut pe langa cameraman....nu eram "in blana" de frica spectatorilor...am trecut finish-ul cu piciorul pe frana....preferam sa pierd cursa decat sa iau doi trei spectatori pe capota.
|
De curiozitate cu ce masina ai apucat sa te dai?
|
Astra f gsi 1,8 16v. Uita-te la filmuletz :)
|
dragut...nici macar aproape de blana nu erai...sau cel putin nu se aude in film...
poze? :P |
De la 2 incolo am schimbat la 5000 de frica spectatorilor, desi si astra aia tragea bine...stiu ca m-am dat mai demult pe aeroport cu una identica...si parca era diferenta mai mare ;). Mare nesimtit si eu nu?
|
bv trage bine masina....ne vdem la pitesti...eu ma bag la gupa cu voi chiar dak am 110 cai...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:39. |
- Copyright 2026 4Tuning