Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/32336-comunicat-politie-mass-media-referitor-tuning-curse-ilegale.html)

Geo_ZGA 20-08-07 12:30

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

De curiozitate...daca "pierde" un numar de inmatriculare, cu ce il ajuta?!? :lol: doamne ce sfaturi... Poate sa piarda si ambele numere si talonul si buletinul si orice act vrei tu, ca la Politie tot figureaza masina inmatriculata, cu toate datele proprietarului...
Daca nu erau cu camera si radar pe masina eu zic ca nu au ce sa-ti faca... in schimb, daca au poze facute o sa primesti acasa instiintare sa te prezinti cu permisul in mana, sa-l lasi un pic pe la ei... :lol: si eventual alte "belele" fiindca nu ai oprit la semnalul lor si ai fugit.

Khalis 21-08-07 21:13

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

app de sfaturi mai mult sau mai putzin idioate.... ar putea sa spuna mai degraba ca i-au fost furate numerele.... shi sa mai shi depuna plangere pentru asta.... k plus de credibilitate.... :twisted:

Geo_ZGA 21-08-07 21:19

Care sunt sansele sa-ti fie furate numerele si sa fie puse pe o alta masina (culmea!) identica cu a ta?!? :lol: Or fi ei "militieni", dar nu te crede nimeni. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca si daca ai face asa ceva, ar trebui sa depui plangerea imediat, nu dupa 100 ani...
Oricum, daca nu a fost filmat/pozat... ura si la gara! nu au ce sa-i faca. Dar daca a fost... ghinion, atunci chiar nu mai ai ce spune.

bogdan100 21-08-07 21:43

:)) de ce va agitati asa?:D eu nu cred ca are masina,si a facut ce a zis ca a facut,sunt sigur ca "infloreste"...

Geo_ZGA 21-08-07 21:58

Nu conteaza ca are sau nu are, ca a fost asa sau nu... e o situatie posibila care merita discutata.

Rolly_k 18-09-07 03:22

mai lipsea salvarea si pompierii de acolo

Mustang 18-09-07 14:35

Quote:

Originally Posted by eminem-alin (Post 1055541)
mah baetzi eu am un bmw din 93 si e tunat"cat de cat" adik spiolere preaaguri eleron faruri bixenon un dvd etc. si mergeam si eu ca omu normal spre bacau cu vreo 140 la ora"doar atat:))" si dau de garda pune sirena pe mine si plm ce sai fak?
am calcat pedala pana la 190 si am scapat pe un drum laturalnic....da era sa o incurc rau !! de acuma stie cineva cum as mia putea scapa de garda??

Cu intarziere...
Si Batman ce zicea?
La varsta ta, in momentul cand vedeai girofarul, trageai pe dreapta.
Nu te mai da asa zmeu, ca nu tine.

Din ce stiu eu, daca nu opresti la somatia Politiei, te pot aresta.
Daca ma insel, va rog sa ma corectati.

Geo_ZGA 18-09-07 14:52

Nu gresesti...e caz penal sa nu opresti "la semnalul" politistului.
Mai grav e ca a scapat de garda "cu 190 pe un drum laturalnic" :lol:
Si mult mai grav e ca unii chiar cred ceea ce citesc aici si se apuca sa puna in practica fanteziile astea... si ii vedem la Stiri la ora 5: morti, raniti, victime nevinovate, masini distruse...

Mustang 18-09-07 15:14

Da.
Si faza cu 190 pe un drum laturalnic alta ineptie.

griffo.20cm 18-09-07 15:41

Quote:

Originally Posted by eminem-alin (Post 1055541)
mah baetzi eu am un bmw din 93 si e tunat"cat de cat" adik spiolere preaaguri eleron faruri bixenon un dvd etc. si mergeam si eu ca omu normal spre bacau cu vreo 140 la ora"doar atat:))" si dau de garda pune sirena pe mine si plm ce sai fak?
am calcat pedala pana la 190 si am scapat pe un drum laturalnic....da era sa o incurc rau !! de acuma stie cineva cum as mia putea scapa de garda??

ce urs din 94 ia 190?:D si ce drum laturalnic era...cumva autostrada pitesti-bucuresti
:))

Geo_ZGA 18-09-07 15:53

sa stii ca ai grait un adevar :lol: chiar daca e amuzant... A1 poate fii comparata cu un drum laturalnic (din Occident, ca la noi...) si radare sunt o gramada pe A2... si fixe si mobile (pistol pe motocicleta).

Geo_ZGA 18-09-07 15:56

Nu mai pot edita...A1, nu A2...
oricum la el nu se aplica, ca ursul ala din '94 mai ia 190 "poate daca il legati de un avion" :lol:

gabitzUU 21-09-07 13:51

AICI te inseli ca nu ia ursu din 94 190...am filmate pe camera liniute si mers la drum intins cu 5-ar mai vechi decat ursul cu multi ani,si trage grav motoru la ala,si fuge si in 200 + la drum lung...nu asta era problema ca nu prinde masina lui 190,pt ca sunt multe masini care au motoare mici,sau sunt mai vechi ca modele si prind viteze incredibile...si multa lume se orienteaza dupa viteza maxima din talon,care nu este viteza maxima care o poate masina....

ondin 21-09-07 15:12

Quote:

Originally Posted by gabitzUU (Post 1111699)
AICI te inseli ca nu ia ursu din 94 190...am filmate pe camera liniute si mers la drum intins cu 5-ar mai vechi decat ursul cu multi ani,si trage grav motoru la ala,si fuge si in 200 + la drum lung...nu asta era problema ca nu prinde masina lui 190,pt ca sunt multe masini care au motoare mici,sau sunt mai vechi ca modele si prind viteze incredibile...si multa lume se orienteaza dupa viteza maxima din talon,care nu este viteza maxima care o poate masina....

foarte amuzante postarile celor care au maxim 16-17 ani sau chiar 19 cu permis nou noutz insa cu fapte de vitejie grele pe sosele cu zecile, plus viteze de viteze..depasiri spectaculoase..chiar si masini din clase superioare..ambele turate excesiv normal..fapte de vitejie cu politia romana..pai au statie fratie si comunica si colegul nu a stat tot pe drumuri laturalnice de atunci si pana acum, o mai fi iesit omul la sosea cu 'bolidu'..
in fine..parerea mea este sa va rezumati la pareri inocente..despre interiorul masinilor cu care v-au plimbat altii mai mari si eventual cu ce ati mai vazut si fotografiat voi prin parcari cu mobilu' si nu va mai avantati si aprindeti asa..aveti timp destul pana la pensie:)) daca o mai prindeti si pe aia ca asa repede cum 'zburati' voi pe soselele noastre amarate asa cum sunt ele slabe sanse..
sa fiti iubiti

Geo_ZGA 21-09-07 15:30

total de acord cu tine ondin... bafta.

@ gabitzu, eu nu ma iau dupa "viteza maxim constructiva"....eu, fata de altii care s-au jucat prea mult NFS, stiu cat de greu se ajunge la o viteza de ~200 km/h, nu obligatoriu din cauza "capacitatii" masinii respective, ci mai mult datorita conditiilor de trafic.

Rog pe cei care nu nici o treaba cu masinile (nu ma dau expert, sau sofer...sau stiu eu ce, ca nu sunt; dar macar ma abtin sa aberez) sa nu mai scrie toate prostiile... altii la fel de prosti le iau de bune si pun in practica ceea ce ati visat si ati postat aici.

p.s: probabil ca voi primi raspunsuri de genul "conduc de la 12 ani fara permis", "am prieteni care...", "particip la curse..." ... si ce daca? :lol: treziti-va din visare!!!

All times are GMT +2. The time now is 07:13.

- Copyright 2026 4Tuning