![]() |
Re: Vw bora Edition
Quote:
care e diferenta dintre gli si anniversary??? |
nu am vazut nici una nici alta..doar asa din poze
probabil aia de anniversary ce am zis eu,la o analiza mai detaliata,sau atenta de fapt ii gli nu contest,ce nu stiu sigur nu contest:rolleyes2 |
2 Attachment(s)
au ajuns si stopuriile in final:D
doar o poza asa in graba,cu cutia ca doar ce le-am verificat sa fie ok si atat (cam asa ar trenui sa arate pe o masina neagra...aprox..) azi m-am vazut cu cineva in oras si testat janta mea la el(mare multumita)in prima faza zic ca ii cat de cat ok treaba are reglajul destul de jos,si nu atinge(am invartit de roata asa ridicata...in mers nu stiu dar nu cred sa fie ceva diferenta) este cam la limita limitei,aproape ca atinge in interior dar ma gandesc ca daca eu o tin mai ridicata cu aprox 2 cm atunci sare peste guma si nu vor mai fi probleme:rolleyes2 oricum si un 5mm de distantier ar rezolva 100% treaba eram partial hotarat sa dau jantele....oricum pe viitor tot le schimb(trec la ceva fara buza tomason tn1 sau rondel 21) |
7 Attachment(s)
niste poze cu stopuriile in sine...inca nu am apucat sa le urc sus...sper ca maine rezolv
azi am luat si niste presuri copie oem de la petex,cauciuc siliconat deci la interior un ultim pas ramane tapitat volan sapt ce vine o sa trec pe la maistrul Ugod sa imi aranjeze putin toba(sa iasa tipsul mai inafara barii...) |
Frumoos!! Hai cu ea jos!
|
Quote:
rezolv o suspensie reaceland pana la urma:P prefer raceland second decat ta technix noua |
Diferenta intre cele 2 nu ii nici 1%. Avantajul ca iei una sh ii ca ii putin mai moale:)
|
Stopurile arata mai bine decat ma asteptam:lol:
De unde ai luat presurile mai exact? si ce pret ? Da-mi un pm daca nu vrei sa spui pe topic....vreau si eu neaparat:oops: ! LE: am gasit site-ul cu covorasele pana la urma:D |
Quote:
au avut h&r si ta technix apoi au ajuns la raceland care ii mult mai ok din aceasta privinta Quote:
presuriile nu ii nici un secret 100 lei setul,au si pe material ca si original si guma siliconata |
Raceland = Ta-Technix :-J
|
exact ce zice sebastian....ii acelasi lucru, am fost cu ambele si abs nici o diferenta intre ele:)
|
Quote:
Quote:
eu cel putin am vb cu 2-3 posesori si aveau pareri pro raceland pentru duritate(adica is mai moi)evident luate de noi ambele si etc etc + chiar intr-o seara am gasit de pe un site de afara un VS si am citit ca Ta technix ii mai rigida o ideie pacat ca nu mai am linkul.... in fine |
Ai probleme cu spatele ?
Raceland , TA, ultimo , ce mai conteaza , pune odata ceva pe masina... |
Quote:
CONTEAZA!!nu ii vorba ca am probleme cu spatele dar totusi,nu caut sa imi sparg dintii si nu as vrea sa intru in detalii gen comfort,directie,bucse etc etc am avut fel si fel de suspensii si mi-am facut o ideie:evil: revin curand;) |
faci un efort si o monetezi azi ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:17. |
- Copyright 2026 4Tuning