Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

26WRC 17-08-10 11:06

Re: Seicento - NT O5 YRJ

pinguinu' ca pinguinu... dar "nenorocirea" e :love: :joy:

crysty.bobok 17-08-10 18:17

Frumos rau a iesit Pinguinul... Daca mai gasesti si oglinzi Cup e chiar gata masina .. nu ai ce sa ii mai faci..

Asteptam vesti despre noua achizitie :twisted:

Multa Bafta ,

TM32CIP 18-08-10 01:55

[QUOTE=quick_5hifter;3582518] Mda... nu stiu de unde sa incep...
Iti fac mai jos o lista de critici, desi sunt beat muci si de-abia am reusit sa tarasc dupa mine, la veceu, 2 tigari, o bricheta si laptopul. [QUOTE]

Ca pe vremuri prieteeeneeeeeee , super tare :lol::lol::lol:
Bogdane, a iesit BELEA masina, sper sa intre si complimentul meu printre zecile primite :D
Ca sa fiu si eu carcotas, sper ca la un astfel de look, nu vei lasa sub capota motorul ala de polizor :twisted: adu'o la tata o luna doua s-o facem sa mearga 8)

Inca o data felicitarile mele !

morpheusmaster 18-08-10 02:42

Hehe, sa postat ceva pe thread dar eu timp sincer nu prea am avut. Intotdeauna pe fuga, intotdeauna cu treaba (una sau alta)...si nu am apucat sa va mai raspund. Deci frumos ar fi sa dau un raspuns la fiecare...so here we go again with a full post :)

Quote:

Originally Posted by RyaN- (Post 3582476)
Greu te mai misti...

Coane eu am asteptat 9 luni si tu nu poti astepta 3min sa descarc pozele din aparat (reaally needed 2 post?)

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 3582477)
cateva mici defecte... dar asa e cand lucrezi, mai si gresesti :P . f tare a iesit. :D

umple-o de stikere... :)

Is defecte, toate remediabile :) (asta'i bine)...de cand am pus pozele au mai aparut defecte :) si alea remediabile :)) (alta bara). Stickere...hmmm...o sa vedem :)

Quote:

Originally Posted by fuNky! (Post 3582480)
all right :D:D:D:D:D:D:D

Glad u like it!

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 3582482)
deci arata PREA BINE ! singura chestie care lipseste sunt niste oglinzi cup, in rest mers foarte ATENT CU EA, si inscrisa la show-uri ! si luat cupe desigur :D

Cupe nu ia, nu ma amagesc, nu doresc, sincer. Ce vad in fata ochilor face mai mult decat 100 cupe. Merge, circula! E functionala, operationala 100%. Oglinzile CUP o sa fie primul lucru care am sa'l pun pe masina. Aveam de mult timp in cap treaba cu ele dar intotdeauna banii au luat alta destinatie. Glad u like it 2.

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 3582500)
deci....SUPER,SUPER a iesit masina...ma lasat fara cuvinte si interiorul siexteriorul....FELICITARI!!! si la cat mai multe cupe

Merci frumos man. Chiar ma bucur sa vad ca prinde si la majoritate :)

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 3582518)
Mda... nu stiu de unde sa incep...
Iti fac mai jos o lista de critici, desi sunt beat muci si de-abia am reusit sa tarasc dupa mine, la veceu, 2 tigari, o bricheta si laptopul.
S-o luam de la inceput:
1. Grila din bara fata ar fi aratat mai bine daca era toata vopsita culoarea masinii, pana la imbinarea cu plasa.
...cam atat, in rest nimic de reprosat, numai cuvinte de lauda, dar intru maine sa detaliez... acum de-abia mai vad sa dau click pe:
-"submit reply"
-"wipe ass"
-"wash hands"
-"unlock bathroom door" si
-"go to sleep, you drunk ass motherfucker".

Toate cele bune!

Esti criminal omule!!! Am ras de n'am stiut ce'i cu mine, criminal, sincer! Ce dume mai dai si tu...doamne doamne, u drunk ass motherfucker :))

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 3582598)
GG morph ! Abia astept sa ne mai vedem la un show sa mai vorbim si sa-ti vad pinguinu :D

Skipper :) nu stiu daca o sa fie da eu sigur :) Oricum, vb. man...vb. Poate ne si vedem la un cico in Bucuresti.

Quote:

Originally Posted by DB77VLY (Post 3582699)
Felicitarile mele Morph, a iesit superb, am preferat sa nu postez nimic pana nu vedeam rezultatul finit si am ramas ceva de genu :o ooooh. Inca odata FELICITARI !

Ma bucur mult. Chiar ma bucur mult sa aud astfel de lucruri. Iti da putere sa treci peste defecte, sa le remediezi si sa te bucuri din plin de masina, asa cum ar trebui.

Quote:

Originally Posted by GabelloU (Post 3582802)
Arata bine chiar daca mai sunt mici defecte..felicitari pt tot ce ai facut la masina8)

P.S. - nu te`ai gandit sa ii pui alte oglinzi?

Normal ca mam gandit :) Inaine de 4tuningdays am facut mare zarva printre comercianti...sa'mi aduca oglinzile in supertimp...dar nici unu nu sa ridicat la deadline necesar (before 4TD, cca 14 zile)...asa ca am renuntat la comanda...si banii au luat alte cai :( (acum imi pare rau) dar asta este...

Quote:

Originally Posted by eXeqTr (Post 3583021)
deci e superb pinguinul tau morph ! sa ai parte de el si el de tine ! multi km de acum incolo fara incidente ! mai sunt unele lucruri de bibilit dar in rest e :shock: FELICITARI !

Merci frumos!!!

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3583044)
Acusi te vedem cu ea la promotor:D:D:D

Am probleme grave daca vrea Roxana sa se bage in masina :)...pe masina, alta treaba :)...oricum, miar face placere...dar dupa ce'i remediez defectele.

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3583048)
skipper is the best:D:D. gata se terminat cosmaru, acuma ai grija cum mergi cu el

Skipper is the best...fu** the rest :). Chiar ca sa terminat cosmaru :)) da numa bine a inceput altu :)

Quote:

Originally Posted by Tazmaniak (Post 3583101)
Frumos! Mie imi place mult spatele:twisted:

..si mie imi place mult. Fata ca fata, imi place mult...dar spatele...nu stiu...are un alt aer (probabil ca'i si mai bine facut/finisat)...nu stiu...oricum i :X it

Quote:

Originally Posted by pityku96 (Post 3583165)
mie imi place cum a iesit e foarte foarte tare , bv bogdane sa o conduci cu grija si sa ai grija de ea

Merci frumos! Acum ca am masina :) am in plan o intalnire a buburuzarilor (seicento) prin Bucuresti...undeva toamna asta :)

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3583237)
parca plange dupa alte oglinzi :rolleyes2

Ei...exagerati :) is bune si astea pana se fac $ de altele.

Quote:

Originally Posted by Jokerman170 (Post 3583969)
Ar arata mai bine cu jantele lui detman pe ea. Tot mi se par prea mici astea.

Mi sa luat rau de tot pe jantele lui Detman. Da rau rau rau!!! Nu stiu cum o sa mearga dupa &,....dar miar face mare placere sa fiu eu posesorul lor. Poate fac o rata si la el :))

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3584167)
Şi mie mi se par micuţe jantele ! Dar sunt bune şi astea, se vede munca ta morph. Apreciem !

Ma si mie au ajuns sa mi se para cam micute...dar arata misto si asa...nu'i un MUST jante mai mari...poate o sa ramana doar un vis/moft...poate n'o sa plece masina de pe loc cu jante mai mari...nuj...vedem. Ms fain de aprecieri.

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3584403)
Felicitări pentru finisaje, ţi-au ieşit bine.

Merci fain.

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 3584430)
Frumoasa foc ... :-P . Felicitari Morph pentru munca depusa :D .

Cand o pozam? Merci btw...

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 3584514)
Felicitari pentru munca depusa, bine ca ai terminat'o, foarte bine arata asta mica :yes:

Quote:

Originally Posted by bau4rock (Post 3586153)
superba buburuza acum cred ca constientizezi ca s-au meritat toate belele si tot timpul asteptarii pentru rezultatul final bafta in continuare

Hmmm...beelele o sa mai fie. Barile trebuiesc refacute...is prea grele si prea "buguite"...in vreo 3 ani poate fac si eu masina din ea...oricum...n'am sentimentul ala ca s'a meritat...drept urmare...am facut eu sa se merite :))

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 3586169)
Felicitari pt buburuza. Sa te bucuri de ea acum :)

Mc fain!

Quote:

Originally Posted by pityku96 (Post 3586231)
morph poate ne faci si noua un tutorial (how it`s made) pentru pop-up door si pentru turometru te rog (cu poze ,necesar descriere) , cred nu sunt singurul care ar fi interesat de asa ceva

Da man, sa am ceva timp si facem cu cea mai mare placere!!!

Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 3586233)
bv morph, a iesit foarte bine

sa ai grija de ea si ea de tine !

Un vis care s-a materializat , felicitari tie si celor ce au lucrat la masina !

Dap! Felicitari tuturor!

Quote:

Originally Posted by sRn- (Post 3587101)
Nu ma injura am doar 16 ani :lol:
Te-ai gandit vreodata sa pui niste jante sa iasa mai bine la contrastu dintre alb si negru ? fara J (buza sau :???:)

Sincer mam cam gandit...si o sa vedem noi ce si cum.

Quote:

Originally Posted by JFk_Florin (Post 3589689)
Felicitari Morph,a iesit bine bine masinuta,nu credeam ca un seicento sa arate asa bine,cand o vezi stoc pe strada arata ca dracu,a ta e bestiala,mi-ar place si mie una :)).....ar fii trebuit sa faci o gaura in podea sa poti sa scoti picioarele si sa o iei pe sus ca in desene cand da-i de o groapa =))........multa bafta si ai grija de ea ca ai muncit destul :)

Fooooooooarte true!!! Si faza cu sei stock si faza cu groapa. Tre sa am un "toolkit" pentru masina asta :)) cateva scandurele sa trec caile ferate :)) vreo 2 saci de nisip sa astup cand e drumul praf si nu pot trece :)) si tot asa :)) haha

Quote:

Originally Posted by robisavage (Post 3589768)
vai cat de frumoasa e , felicitari ;)

Merci!

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 3590035)
@morph, mai incape acum in curte dupa..?:rolleyes2:D

Incape bre! Taci acolo gura sparta :)) repede dai tu tot din casa...

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 3590368)
deja un membru nou de familie .. astept detaliile, sneaky bastard :D sa il stapanesti sanatos

Nimic interesant...un e30 de 90...1.8 acolo..mnoa :)

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3590418)
te-am nenorocit si pe tine........:lol:

Oooooooooooo da! Man, merci fain de pont! Cand ne vedem, ne dam :) Stiu ca ma iei (oare?)...dar asa 4fun una tot dam. Hai norocel maxim.

P.S. Brotacu' lai vazut ma?

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 3590530)
felicitari morph... fi multumit de ce a iesit, e munca ta
arata bestial skipper :)

Skipper is the best! :)

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 3590532)
sper ca ai ajuns cu bine si te-ai bucurat de drum la maxim....asteptam un topic cu noua achizitie;)
sa ai mare grija de el si sa-l stapanesti sanatos

Gratzie BObi! Merci fain de ajutor, de tot! Sper sa fiu din ce in ce mai multumit de ea si probleme sa am cat mai putine :). De drum mam bucurat maxim, n'am avut probleme nu nimic, silky smoooth all the way. Ajuns acasa am luato iar la bibilit...am mai gasit eu una alta...sa zicem ca nimic ce merita mentionat :).

Un topic...o sa apara in curand. Inca ma gandesc unde...

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 3590856)
pinguinu' ca pinguinu... dar "nenorocirea" e :love: :joy:

Tia placut ma? :))

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3591714)
Frumos rau a iesit Pinguinul... Daca mai gasesti si oglinzi Cup e chiar gata masina .. nu ai ce sa ii mai faci..

Asteptam vesti despre noua achizitie :twisted:

Multa Bafta ,

Intotdeauna am sa gasesc sa'i mai fac ceva...prea multe nu pot sa'i fac ca deja simt ca am ingreunato peste masura...si cam asta ar fi limita...dar multe si marunte n'a zis nimeni ca nu'i permis :)

morpheusmaster 18-08-10 02:45

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3592623)
Ca pe vremuri prieteeeneeeeeee , super tare :lol::lol::lol:
Bogdane, a iesit BELEA masina, sper sa intre si complimentul meu printre zecile primite :D
Ca sa fiu si eu carcotas, sper ca la un astfel de look, nu vei lasa sub capota motorul ala de polizor :twisted: adu'o la tata o luna doua s-o facem sa mearga 8)

Inca o data felicitarile mele !

Merci coane! Chiar merci...la motor is fff indecis. Si totusi...de unde polizor? Eu cred ca mai sus de mixer nu'i :)) hai te salut, numai bine. Vb. ;) poate'i facem un upgrade

Si cam atat pe seara asta

Eu somn

----------------------
Inca odata ms fain la toti!

jakal 18-08-10 14:44

sa stapanesti sanatos ursu si sa te bucuri de el.......;)
bafta.......

morpheusmaster 19-08-10 03:15

2 Attachment(s)
...the end.

jakal 19-08-10 06:32

masina a fost 'pe burta' dar arcurile au fost date jos inainte sa fie scoasa la vanzare.....

am si arcurile daca vrei sa fie low:-P......FK..60/60

GJ 64 GAB 19-08-10 09:08

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3595104)
...the end.

S-o stăpâneşti sănătos, morph !
Foarte bine arată . Detalii, ceva ? :D

Ali_ump 19-08-10 09:24

3 Attachment(s)
Si 2-3 poze de la mine! Asteptam thread-ul de prezentare ca facem off topic:D

morpheusmaster 19-08-10 12:14

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3595128)
masina a fost 'pe burta' dar arcurile au fost date jos inainte sa fie scoasa la vanzare.....

am si arcurile daca vrei sa fie low:-P......FK..60/60

60/60...nu'i prea low jakal? :-? (ma gandesc la baie si la drumuri...dar tare imi e mie ca am sa ajung si mai jos de atat :)...momentan o ard chill. Benzina benzina si iar benzina :) curge pe gatul de la rezervor :)) )

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 3595269)
S-o stăpâneşti sănătos, morph !
Foarte bine arată . Detalii, ceva ? :D

Merci frumos. Detalii o sa vina odata cu threadul ei.

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3595293)
Si 2-3 poze de la mine! Asteptam thread-ul de prezentare ca facem off topic:D

Man, ms fain pt poze...chiar le doream si eu :). Threadul o sa vina cand am sa ma restabilesc putin financiar si o sa am si cocorel necesar unor investitii care merita urmarite/prezentate...asa sa fac thread ca sa zic ca ieri am facut grila neagra, schimbat 2 pozitii si un bec un stop spate nu cred ca se merita.

...poate o perioada am sa merg cu amandoua in paralel pe acest thread...(desi nu vreau sa'l supar pe Skipper :)) si asa e gelos tot ca momentan e in plan secund :)) ...vedem. Nu'i bai. Proiectul va fi de durata, la fel...ceva altfel dar acum fiind la 2nd car am invatat multe.

MAI MULTE DETALII IN CURAND.

AnDrEiCa 19-08-10 13:54

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3595687)
60/60...nu'i prea low jakal? :-? (ma gandesc la baie si la drumuri...dar tare imi e mie ca am sa ajung si mai jos de atat :)...momentan o ard chill. Benzina benzina si iar benzina :) curge pe gatul de la rezervor :)) )

Merci frumos. Detalii o sa vina odata cu threadul ei.

Man, ms fain pt poze...chiar le doream si eu :). Threadul o sa vina cand am sa ma restabilesc putin financiar si o sa am si cocorel necesar unor investitii care merita urmarite/prezentate...asa sa fac thread ca sa zic ca ieri am facut grila neagra, schimbat 2 pozitii si un bec un stop spate nu cred ca se merita.

...poate o perioada am sa merg cu amandoua in paralel pe acest thread...(desi nu vreau sa'l supar pe Skipper :)) si asa e gelos tot ca momentan e in plan secund :)) ...vedem. Nu'i bai. Proiectul va fi de durata, la fel...ceva altfel dar acum fiind la 2nd car am invatat multe.

MAI MULTE DETALII IN CURAND.

Drifting?:D:-)

morpheusmaster 19-08-10 14:26

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 3595878)
Drifting?:D:-)

Time will tell...pana una alta strang banuti de asa ceva:
http://www.kentcustoms.co.uk/acatalo...Bronze16x8.jpg

...acu ghiciti voi pentru care din ele este :))

jakal 19-08-10 14:38

60/60 sta ca a mea......adica strangi din c#r la fiecare denivelare.....:lol:

B-99-SAA 19-08-10 14:56

Iti spun si eu felicitari, ca nu am apucat :oops: Frumos rau Pinguinu :D Si i-ai luat un frate pe masura.:lol: Chiar daca astepti o perioada pana te apuci si de urs, o sa fie crima si ala... sunt sigur!
Bafta in continuare!

AnDrEiCa 19-08-10 15:02

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3595960)
Time will tell...pana una alta strang banuti de asa ceva:
http://www.kentcustoms.co.uk/acatalo...Bronze16x8.jpg

...acu ghiciti voi pentru care din ele este :))

Pentru ala alb mic si rau:-)

valyh 19-08-10 17:05

eu cred ca sunt pt urs :twisted:

JFk_Florin 19-08-10 18:02

Eu cred ca pentru tine,te-ai saturat de baschetii din picioare si ai zis sa faci ceva in sensu asta :D

quick_5hifter 20-08-10 02:04

Quote:

Originally Posted by JFk_Florin (Post 3596448)
Eu cred ca pentru tine,te-ai saturat de baschetii din picioare si ai zis sa faci ceva in sensu asta :D

:lol::lol::lol: la varianta asta nu m-as fi gandit vreodata :lol::lol::lol:

Eu zic ca sunt pentru BMW si sunt cam gata sa bag mana in foc ca ala micu' n-o sa mai aiba parte de foarte mari investitii de-acum incolo. Ar fi putin cam greu d.p.d.v. financiar, stiu cum e ca si eu am trecut printr-o faza similara.
Oricum, asa cum e acum Fiat-ul, e suficient.
PS: am gasit un program cu care, cu un singur click, execut mai multe operatii simultan: "wipe ass", "flush", "unlock door", "submit reply" (undeva pe drum spre pat) etc. Dupa ora la care scriu, probabil e evidenta starea in care sunt :lol:

morpheusmaster 20-08-10 02:10

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 3597169)
:lol::lol::lol: la varianta asta nu m-as fi gandit vreodata :lol::lol::lol:

Eu zic ca sunt pentru BMW si sunt cam gata sa bag mana in foc ca ala micu' n-o sa mai aiba parte de foarte mari investitii de-acum incolo. Ar fi putin cam greu d.p.d.v. financiar, stiu cum e ca si eu am trecut printr-o faza similara.
Oricum, asa cum e acum Fiat-ul, e suficient.
PS: am gasit un program cu care, cu un singur click, execut mai multe operatii simultan: "wipe ass", "flush", "unlock door", "submit reply" (undeva pe drum spre pat) etc. Dupa ora la care scriu, probabil e evidenta starea in care sunt :lol:

Iar ma? :)) haha...trebuie coane sa "drink beer" / "get drunk" amandoi...odata...macar. Plm...da, Fiatul de acum o sa mai primeasca MICI atentii...MICI...gen o statie pe masura boxelor...o plasma pentru bord...mici. O sa coste multisor si intretinerea la ce e acum (multi la asta nu se gandesc)...prea multe nu ii mai fac ca nu mai am de unde...si vreau sa mai plece de pe loc.

Iar jantele...pot fi pentru oricare dintre masini :) (serios acum)...dar modelul fiind ROTA DRIFT SERIES...cred ca ursu le va vedea (cel mai curand in 2011)

De zis mai sunt multe...pe scurt...PRIMA NOAPTE DEA LATU NU SE UITA NICIODATA!!!

SV25MBN 20-08-10 07:46

Nebunule, le-ai furat un urs baietilor din Ploiesti ca sa ai si tu cu ce sa te "dai de cur" ? :D Felicitari pt achizitie. In ce stare e jucaria ?

Ali_ump 20-08-10 09:00

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3597174)
Iar ma? :)) haha...trebuie coane sa "drink beer" / "get drunk" amandoi...odata...macar. Plm...da, Fiatul de acum o sa mai primeasca MICI atentii...MICI...gen o statie pe masura boxelor...o plasma pentru bord...mici. O sa coste multisor si intretinerea la ce e acum (multi la asta nu se gandesc)...prea multe nu ii mai fac ca nu mai am de unde...si vreau sa mai plece de pe loc.

Iar jantele...pot fi pentru oricare dintre masini :) (serios acum)...dar modelul fiind ROTA DRIFT SERIES...cred ca ursu le va vedea (cel mai curand in 2011)

De zis mai sunt multe...pe scurt...PRIMA NOAPTE DEA LATU NU SE UITA NICIODATA!!!

Nu se uita si de obicei se repeta:shock:

GJ 64 GAB 20-08-10 10:08

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3597382)
Nu se uita si de obicei se repeta:shock:

Mare vorbă asta !

quick_5hifter 20-08-10 16:53

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3597174)
Iar ma? :)) haha...trebuie coane sa "drink beer" / "get drunk" amandoi...odata...macar.

Mi-am pus dozator de bere (draft/draught) la Vama Veche in curte, speram sa pot sa pun si eu niste bani la "saltea" vara asta, dar m-am dovedit a fi principalul consumator, cel mai fidel client al meu :lol: si nu e greu deloc, nu intampin absolut nicio problema indiferent cat de mult beau: plaja e la maxim 50 de metri de mine, toaleta e la 15 metri de butoi, patul la fel... nici in 4 labe nu fac mai mult de 5 minute dintr-un loc in altul :lol: si butoiul de bere e intotdeauna la jumatea drumului :lol:; am zis ca daca vanzarea nu e foarte mare, macar rulajul sa mearga bine :D
Daca nu ajungi anul asta pe la mare, poate ne vedem la anu', pana atunci mai amenajez si eu 2-3 mese etc.

Oricum, la iarna/primavara ne intalnim noi pe undeva prin tara, daca se mai organizeaza evenimente. Vreau sa ajung si eu cu masina, dar mai am mult de lucru la ea (de fapt, nici nu prea am inceput cu adevarat...).

SV25MBN 20-08-10 17:27

Am fost de 2 ori anul asta in Vama si cred ca o sa mai merg inca o data in curand. Dai si tu o bere din butoiul ala? :)

TM32CIP 20-08-10 18:02

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 3598476)
dar m-am dovedit a fi principalul consumator, cel mai fidel client al meu :lol: si nu e greu deloc, nu intampin absolut nicio problema indiferent cat de mult beau:

Asta pentru ca anu asta nu ti-am facut nici o vizita :lol: la 120 lei sau cat e un butoi ... ne-ar ajunge o noapte intreaga de stat la povesti :D Am dispus de asa ceva acum 2 ani, si am ajuns la concluzia ca dauneaza grav plictiselii :lol: gen ADD 25kg, predat permis conducere, etc ...

Scuze morph daca consideri offtopic, dar berea e bere prietene 8):lol:
Esti ca mine, buburuza & urs :twisted: eu inca nu l-am prezentat, ca nu am motor deloc la el, dar fara 8 bujii nici nu-l scot din curte :-) e rosu,4 usi, interior fuuuulll crem, stopuri late, abs, servo, ac ... dar fara POWEEER.

Bafta si grija maxima de ambele !

VDAN 21-08-10 19:52

felicitari pentru pinguin,e asa de fioros cred ca sa speriat ursu de el:D
acum sper sa nu faci si tu cum au facut majoritatea,dupa ce ai muncit atat la ea sa o vinzi ca ar fi pacat;)
bafta cu bestiile:D

morpheusmaster 22-08-10 03:30

Quote:

Originally Posted by VDAN (Post 3600678)
felicitari pentru pinguin,e asa de fioros cred ca sa speriat ursu de el:D
acum sper sa nu faci si tu cum au facut majoritatea,dupa ce ai muncit atat la ea sa o vinzi ca ar fi pacat;)
bafta cu bestiile:D

MASINA NU SE VINDE!!!

Deci masina nu se vinde nici pentru pretul corect, nici pentru nimic...masina ramane mie, in familie! Am zis ca la batranete o sa fie in garaj si asa am de gand (indiferent de starea ei). Da, stiu...altii au terminat masina, au vanduto, aici nu! Intotdeauna am detestat si nu am inteles chestia asta dar sincer, ii priveste. Mai am de tras cu ea, barile trebuiesc refacute (asta am in plan iarna asta), mai vreau sa'i pun una alta (gen statie/condensator) dar in sufletul meu e loc de amandoua...la buget mai greu dar nu'i problema...am un frate, in vara face 18 si norocul sau ghinionul lui este ca io las in grija :). Cand am sa fiu cu ursu o sa'l aiba pe skipper...cand o sa fiu cu skipper o sa aiba pe urs. Sau cand ursu o sa fie la reanimare am sa am pe skipper si el poa sa stea linistit pieton. Mie asa mi se pare foarte corect :)

Deci once again, masina nu se vinde. Am avut asta in cap, recunosc...au fost momente grele, cand am pus pe foaie cat iau pe ea bucati cat iau pe ea vanduta la starea actuala la intreg dar am reusit sa trec peste si ma bucur de asta.

Si mai recunosc ca ursu, acum, are parte de toata atentia mea. Totusi nu a trecut 1 zi sa nu'i dau o cheie la Seicento si sa'l plimb putin de colo colo.

morpheusmaster 22-08-10 03:43

Seara asta cu MOOOOOOOOOOORRRRRRRf:

Noapte, tarziu...se goleste parcarea (nu conteaza care dar se stie) si scoatem pe Moooooooorrr(f) putin dea latu. Mor si mor de ciuda ca nu rupe aderenta cum vreau si nu pot sa'i dau nici macar un cerc complet. Dam si incepand de pe pietris...la fel. Jante pe 16 (7j cred si pe spate)...55 sau 65 la balon (nu mai stiu xact)...ma omoara. (+ lipsa diferential + low powa plus plus plus dar nu conteaza)

Plec naibii de acolo, ma duc acasa ofticat si eu si ursu cu coada'ntre craci...pe o curba larga dreapta, bag a 2a, picior blana...urca frumos in ture si AIAAAA eee!!! Countersteeer si WHOOOOOOOHOOO...ce frumoooos sa duuuuuuus, fara limitari, fara smuncituri...a fost perfeeeeeeeeect!!! Just perfeqt!!! VIS!!! DRIFT!

...cum nu ne saturam, intoarcem si luam primul giratoriu iesit in cale la tura :)) dai si dai si dai...ba dea latu (da mai lejer) ba in understeeer...da haos de nebun...ma hotarasc sa n'o mai omor drq si sa duc omu acasa...plec spre destinatie...nu fac 150m, de pe o strada din dreapta iese cine??? Politiaaaaaaa :)...dau sa fac stanga si iese cineee??? Iar politiaaaaaaa...a fost MAXIM!!! Eu cu 20 secunde mai devreme o coxaream ca nebunu si ei erau la o aruncatura de bat (si 2 masini)...probabil leam stricat somnu' cu sunetu evacuarii :)) si al motorului turat.

....oricum...n'a mai contat ca'n parcare n'a fost sa fie...n'a mai contat nimic...a fost vis...si pe curba si pe sens si pe final.

Deci cam asta a fost seara asta cu Mooooooooooooorrrr(f) :)).

...am sa fac in curand si un topic...chestia e ca vreau sa'i trag niste poze frumoase de prezentare :)...si apoi facem....oricum, gata, nu mai scriu ca scuipa Skipper :))

D0ryN 22-08-10 11:54

Frumooos ! :lol::lol::lol:

ovidiu89 22-08-10 11:59

ai un super stil de a povestii:D:D. btw asteptam topicul lu morrrrrrrrrrrr(f)

morpheusmaster 23-08-10 22:56

Mor mor vrea jante! Si nu orice...vrea BROCK B1 16" 7.5 fata, 9j spatele! Neaparat 4x100 intre prezoane. Cine stie cunoaste, apreciez gestul!

Ofer cash sau alte jante la schimb (eventual +cash), depinde de starea lor.

D@N_NSL 24-08-10 00:10

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3601271)
Seara asta cu MOOOOOOOOOOORRRRRRRf:

Noapte, tarziu...se goleste parcarea (nu conteaza care dar se stie) si scoatem pe Moooooooorrr(f) putin dea latu. Mor si mor de ciuda ca nu rupe aderenta cum vreau si nu pot sa'i dau nici macar un cerc complet. Dam si incepand de pe pietris...la fel. Jante pe 16 (7j cred si pe spate)...55 sau 65 la balon (nu mai stiu xact)...ma omoara. (+ lipsa diferential + low powa plus plus plus dar nu conteaza)

Plec naibii de acolo, ma duc acasa ofticat si eu si ursu cu coada'ntre craci...pe o curba larga dreapta, bag a 2a, picior blana...urca frumos in ture si AIAAAA eee!!! Countersteeer si WHOOOOOOOHOOO...ce frumoooos sa duuuuuuus, fara limitari, fara smuncituri...a fost perfeeeeeeeeect!!! Just perfeqt!!! VIS!!! DRIFT!

...cum nu ne saturam, intoarcem si luam primul giratoriu iesit in cale la tura :)) dai si dai si dai...ba dea latu (da mai lejer) ba in understeeer...da haos de nebun...ma hotarasc sa n'o mai omor drq si sa duc omu acasa...plec spre destinatie...nu fac 150m, de pe o strada din dreapta iese cine??? Politiaaaaaaa :)...dau sa fac stanga si iese cineee??? Iar politiaaaaaaa...a fost MAXIM!!! Eu cu 20 secunde mai devreme o coxaream ca nebunu si ei erau la o aruncatura de bat (si 2 masini)...probabil leam stricat somnu' cu sunetu evacuarii :)) si al motorului turat.

....oricum...n'a mai contat ca'n parcare n'a fost sa fie...n'a mai contat nimic...a fost vis...si pe curba si pe sens si pe final.

Deci cam asta a fost seara asta cu Mooooooooooooorrrr(f) :)).

...am sa fac in curand si un topic...chestia e ca vreau sa'i trag niste poze frumoase de prezentare :)...si apoi facem....oricum, gata, nu mai scriu ca scuipa Skipper :))

cand mai ajungi pe la piatra da un semn (eventual pe mess) ceva poate facem niste poze:D

morpheusmaster 27-08-10 02:22

Quote:

Originally Posted by D@N_NSL (Post 3605659)
cand mai ajungi pe la piatra da un semn (eventual pe mess) ceva poate facem niste poze:D

Pe la intalniri...poate maine seara :)

Ali_ump 27-08-10 08:51

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3612990)
Pe la intalniri...poate maine seara :)

Sa te astept ca vinerea trecuta?:rolleyes2:lol:

Detman 27-08-10 09:39

daca faci rost de 4 bucati de Brock B1 7,5j ... iti da un prieten la schimb 2 bucati de 9j :D.

morpheusmaster 27-08-10 12:03

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3613208)
Sa te astept ca vinerea trecuta?:rolleyes2:lol:

Nu de mine depinde. Singur nu vin...dar daca strang gasca...de ce nu? :)

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 3613349)
daca faci rost de 4 bucati de Brock B1 7,5j ... iti da un prieten la schimb 2 bucati de 9j :D.

Roger Raulici! Bine de stiut. 10x fain de info.

UN LSD unde gasesc??? Stie cineva??? 3.91 sau ideal 4.10...dar ii bun si 3.91!

Deci:
Table (jante)
LSD
Arcuri :)
Bani :))

Ali_ump 27-08-10 12:26

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3613703)
Nu de mine depinde. Singur nu vin...dar daca strang gasca...de ce nu? :)

Roger Raulici! Bine de stiut. 10x fain de info.

UN LSD unde gasesc??? Stie cineva??? 3.91 sau ideal 4.10...dar ii bun si 3.91!

Deci:
Table (jante)
LSD
Arcuri :)
Bani :))

Pai strange si ne auzim...:rolleyes2

morpheusmaster 29-08-10 02:31

Baaaaaaaaaaag pwla! Ii dau foc! (...la urs de data asta)

Maaaaaam certat cu el in seara asta si ori is eu greu de cap ori ii el greu de cwr...cred ca partea a 2a. Hai nu zic ca nu a cooperat, dar ma asteptam la mai mult de la el mai ales ca are inimioara aia asa in putere...dar se pare ca indiferent de condiitii (ploaie sau uscat) se simte neaparat nevoia unei suspensii...sa nu mai fie drq barca, a unui blocant...sa nu mai simt cum se duce doar de o roata si cealalta "sta"...si de niste jante mai mici cu gume cu balon mai mic...

...am sa pun drq mana sa'i fac si lui un topic acolo ca merita scarba...dar sincer nu ma'ncanta sa'l deschid doar de dragul de a'l deschide...cand am sa am niste bani sa investesc in el...si am sa incep aceasta etapa cred ca am sa'i fac, is sigur. Dar pana atunci cred ca o sa mergem asa putin in paralel.

ON TOPIC: Azi s'a spalat una bucata seicento & una bucata urs. Erau amandoua frumoase cand a venit ploaia...seicento a ramas frumos pe durata ploi...si cred ca o sa fie frumos si maine...ca nu lam mutat :))...dar ursu...are vinyl custom sigur :))

Later on...

fuNky! 29-08-10 02:46

la 23:00 eram toti , DUUUDE ce facem ? (:| iar dupa 2ore incepe sa ploua putin si din ce in ce mai mult pana cand 8-> FUN IS UP move your bmw :D:D

una peste alta a fost frumos , ursu nu prea a vrut sa coopereze insa incet incet o sa coopereze si el (roti , lsd , suspensii)
oricum ca a vrut ca n-a vrut tot a fugit un pic :D

noroc cu raducu cu automata lui :D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 21:48.

- Copyright 2026 4Tuning