![]() |
Re: AG 88 PVA
Eu zic să lăsaţi motorul acolo unde este! :lol:
Raportul putere/greutate, este fenomenal! :D Felicitări bolidu'! Cānd īl urci? |
Nu stiu sigur cand.... va mai dura ceva vreme. Vreau intai sa ajung cu el acasa sa ii fac o diagnosticare globala sa vad cum sta treaba cu el ca sa fie cat mai Ok cand il voi arunca pe masina , sa nu stau sa il dau jos dupa aceea din cine stie ce cauza. In primul rand ii trebuie distributie si schimb de ulei,asta la prima strigare. O sa ii iau compresia sa vad cum sta. Daca nu sunt multumit il desfac si vad cum sta pe la chiulasa, supape, segmenti . Baia de ulei trebuie schimbata cu una de tabla ca asta de aluminiu mi-a ca o faram repede si cu ocazia asta o sa studiez si stare cuzinetilor. Asa ca e de treba si timp de el nu prea am. Cel mai probabil ma voi bucura de el la vara dupa ce scap de licenta.:D
|
Felicitari bolidule! Sa te bucuri de el:)
|
ce ai facut ma nene....ti-ai luat motor de roaba :lol: ...bafta cu el....si poate poate vine un 2.0 16v 8)
|
Multa bafta cu noul motor !;)
|
Pune ma poze cu noile achiztii, stiu ca-ti plac:D
|
17 Attachment(s)
M-a cam prins Pastele in fundul gol sa zic asa, la propriu fara fete de usi fiindca m-am apucat sa montez inchiderea centralizata, asta implicand si schimbarea yalelor de 1300 cu unele de 1310.Sper sa termin miercuri toata treaba.
Una peste alta am montat si geamurile de pe fostul PVA, o parte din lautari( boxele de la luneta si cd-playerul; nefiind fumator am renuntat la scrumiera) si am facut tunelul la cutie. Un PASTE FERICIT tuturor! |
Arata foarte bine batranica ;), felicitari pentru noul motor :oops:.Bafta in continuare.
|
Nu mai ai ATS-urile ca jantele astea de golf 3 nu arata asa de frumos
|
arata chiar foate interesant:)..este cea mai buna solutie de moment
|
Sifonata rau aripa si vopsita banuiesc cu acuarele... :)))) ai tu o boala sa strici bordu sa pui ciococasetofonu acolo :))
|
Arata foarte misto cu rotile astea;) pentru un set de table sunt misto rau:lol: si vorba ta toate rotile care le-ai rulat ori au fost ale mele ori le-ai luat prin intermediul meu:lol: sa le stapanesti sanatos si pe astea, dau foarte foarte bine pe masina, daca le vopsesti negru si lasi inelu argintiu o sa arate si mai bine;) exact cum am vorbit la telefon
Sarbatori fericite;) p.s. vezti ca ti-a scapat flexu in bord:lol: prostule :lol: |
p.s. vezti ca ti-a scapat flexu in bord:lol: prostule :lol:[/QUOTE]
ce ai mha cu omu nu stii tu ca ii place sa taie :D un pic mai mult pe dreapta ca la capota mea:D |
I-a ducetiva ma pe la biserica si lasatil pe Vasile in pace :lol:
Pasteti fericiti baieti ;) |
sa strici tu acolo bunatate de mocheta.....:sad:
|
Quote:
|
mocheta ii mocheta si bordul ii bord eu stiu ca mocheta se pune pe jos nu pe bord:shock:
|
1 Attachment(s)
Alexe,lasa-mi si mie id tau sau nr de tel...poate ma descurci si pe mine de niste jante ca lumea pt Berlina mea.
Stima |
Daca ai ornamentul dintre portbagaj si stopuri, punel....
|
2 Attachment(s)
Alexe, doar 2 poze am apucat sa fac. Revin eu 8).
|
Nu e putin "cu nasul pe sus" ? cand o mai cobori ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
noul motor este cu vreo 20-30 kg mai greu decat cel vechi:D sau cel putin asa a crezut spatele meu cand l-a mutat vreo 5 metri asa:lol: l-a mine s-a mai lasat cu vreo 2 cm
|
5 Attachment(s)
Am terminat ce am inceput inainte de Paste! Iepurasul a venit cu o alarma noua Thunder si am scos de la naftalina niste panouri de 1300 .:D
|
esti dat dreacu' in sensul bun al cuvantului :))
|
9 Attachment(s)
Multumesc Mikkai!:D
Mai pun si eu ceva poze facute de TAZZ dar nephotoshopate...:-P |
10 Attachment(s)
Zilele astea mi-am facut timp si am desfacut "cutiuta cu maimute". Ce am gasit acolo era cam cum ma asteptam, adica are nevoie de "consumabile" ca sa zic asa: cuzineti, segmenti, set complet de garnituri, simeringurile toate, termostat, kit de distributie plus un pinion de antrenare al pompei de ulei caruia i-am ciobit un dinte.
Ce ma bucura este ca se prezinta bine axele cu came, supapele nu curg, insa voi duce chiulasa sa ii fac o fata dreapta si sa fie curatata ca la carte, uzura la nivelul cilindrilor nu pare sa aiba, pompa de apa este si ea in regula. Trebuie pe langa piesele de mai sus sa mai fac rost si de o baie de ulei de tabla fiindca asta a motorului e de aluminiu si nu vreau sa am surprize, de un suport de alternator de F2N si de plasticul care tine fisele si cel de deasupra lui. Daca stie cineva cum se scoate teava aceea de deasupra sondelor de apa din capatul chiulasei sa imi zica si mie ca am stutul rupt care duce in partea de sus a vasului de expansiune si vreau sa ii alamesc alt stut si nu as vrea sa fac asta cu ea montata pe chiulasa. De acum incolo sanatate, timp si bani sa fie!;) |
Teava aia este presata in chiulasa si eu am avut aceiasi problema ca a ta.
|
Teava aia o incingi cu brener-u si iese....
|
Pai in cazul asta as putea sa alamesc stutul direct pe ea fara sa o mai demontez de pe chiulasa. Vroiam sa o demontez ca ma gandeam ca are vreo garnitura de etansare ceva si sa nu o deteriorez.
|
bolidule vreo miscare ceva?:D
|
Da, a miscat masina pana la Arges si inapoi:lol:
|
flansa pt carburatoare si cele de etrier sunt pe drum azi leam pus pe fan....sper sa iti placa
:twisted: |
1 Attachment(s)
TZY multumesc foarte mult atat tie dar in special lui Cristi!:D Abea astept sa le primesc sa vad cum au iesit si daca am proiectat bine flansa la frane. Poate maine seara fac si o proba cu ele pe masina!:)
DVL-ule nu mai mintii ma lumea ca pe langa drumul la Arges am montat si rezervorul de Li... si am mai adunat niste piese pt 16v( baie de tabla si suport de alternator). |
care e faza cu baia de tabla?:)..intreb pentru ca al dreacu sa fiu daca pot sa imi dau seama la ce ajuta:lol:
|
6 Attachment(s)
E preventiva treaba cu baia de tabla. Faza e ca la mine o sa vina foarte jos si daca o las pe cea de aluminiu o fac bucati, pe cand cea de tabla eventual se stramba. Am avut doua raschetari mici cu cealalta de la f3p si cu siguranta daca era de aluminiu era sparta atunci.
In alta ordine de idei astazi am primit flansele pentru etrieri. Au iesit de nota 20, imi place foarte mult cum au fost prelucrate, insa a fost gresit filetul, in loc de M12*1.25 a fost dat filet de M12*1, insa nu e bai ca vor venii si suruburile aferente cu M12*1.:D Treaba e ca le-am facut la fix...:) |
bolidule si de unde se face rost de o baie de ulei de tabla?:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning