Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel. (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/237904-ajutor-ieseni-intrebari-raspunsuri.html)

Victor VRE 22-08-13 15:18

Re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.

Eu stiu.. dar nu ma bag eu!

Sau in alta parte unde as putea monta? Relativ ieftin? cineva care sa faca un ban cinstit? :lol:

Armandot 31-08-13 00:00

O firma de folieri serioasa care poate sa scoata modelul dorit?

lexw 31-08-13 12:58

detailing interior in Iași ?

Eriksson 31-08-13 18:40

Salut
cine stie unde pot repara o statie CB? s-a auzit poc si mirosea a ars :lol:

Victor VRE 04-09-13 13:09

Stie cineva daca ai semnat sa fii despagubit (regie proprie, Carpatica) au voie ei sa iti ceara piesa/piesele lovite de pe masina? (asta inainte de a-ti primi banii!)

paauliica 11-09-13 09:45

Salut de unde as putea sa-mi cumpar niste fete de portiera spate pentru o skoda octavia 1u break din 2002 . Fetele le-as dori cu suport pentru boxe .

Mikaela02 11-09-13 11:19

Puteti sa-mi recomandati o scoala de soferi buna si un instructor. Ma intereseaza pentru categoria B.

18.Marius.92 11-09-13 20:35

Stie cineva care sunt preturile (orientativ) pentru a crea 1l de vopsea dupa cod ?

laur994 11-09-13 21:47

Quote:

Originally Posted by Mikaela02 (Post 5568816)
Puteti sa-mi recomandati o scoala de soferi buna si un instructor. Ma intereseaza pentru categoria B.

Sa nu te iei dupa vorba: "Fa scoala pe o masina mai mare/grea ca sa fii un sofer mai bun" Ai timp dupa aceea sa capeti experienta, important este sa iei permisul. Personal ,am facut scoala pe un Matiz(vizibilitate buna,deci usor de parcat :) ).
P.S Am facut cursurile la TDS (sunt destul de buni ,nu am nimic sa le reprosez), si orele de condus cu un instructor independent(Nicu Tudose http://nicu.instructor-autorizat.ro/ )

Radu_Toretto93 12-09-13 07:42

Quote:

Originally Posted by Mikaela02 (Post 5568816)

Eu acum doi ani am facut la Auto Black (in Tesatura) cu instructorul Zaharia Gheorghita (om foarte corect si de treaba) pe o Corsa Coupe 1.2 benzina. Totul a decurs foarte bine, atata scoala cat si examenul, luat din prima.
Acum domnul Zaharia s-a mutat la TDV Auto Expert (in fata liceului D. Leonida).

Quote:

Originally Posted by laur994 (Post 5569297)
Sa nu te iei dupa vorba: "Fa scoala pe o masina mai mare/grea ca sa fii un sofer mai bun" Ai timp dupa aceea sa capeti experienta, important este sa iei permisul.

Hehe, asta e o prostie.
Si eu ma gandeam inainte de a incepe scoala sa caut undeva unde au o masina cat mai mare dar pana la urma am facut pe Corsa Coupe 1.2 benzina.
Cand am inceput sa conduc, am trecut direct pe Dacia Pick-up 1.9 diesel care e dubla fata de corsa. Nu am avut nici o problema. :)) Te obisnuiesti repede cu o masina, important este sa iei permisul cat mai repede, pentru a nu-ti creste costurile.

crywolf 13-09-13 09:00

Nu e prostie.
Eu am facut la vremea mea pe Dacie 1300 :) darapanata de felul ei. Dupa aceea, am luat masina lui tata (Mercedes W123). Chiar daca in teorie Mercedesul se parcheaza mai usor ca Dacia, si are servo plus alte prostii pe el, aveam probleme la estimarea distantelor.
Dar poate sunteti voi talente innascute :)
Eu recomand scoala de soferi pe benzinar, si daca se poate fara servo (nu se mai poate insa), clasa medie.

bakal 13-09-13 13:56

bah.. fi-ti destepti, nu partosi...

cel mai bine e sa faci scoala pe o masina identica sau macar asemantoare celei pe care o vei conduce dupa obtinerea permisului... astfel nu vei avea probleme cu obisnuitul pe masina sau alte bazaconii inventate de ceilalti. daca voi credeti ca dupa 30 de ore de condus veti deveni maestrii ai volanului, si va va fi usor sa mergeti pe orice masina, va inselati...

vinyl 13-09-13 14:06

Automobilistul este destul de ok... :)

Wlad 13-09-13 17:17

Quote:

Originally Posted by 18.Marius.92 (Post 5569242)
Stie cineva care sunt preturile (orientativ) pentru a crea 1l de vopsea dupa cod ?

intre 300 si 500 de lei.

vinyl 13-09-13 21:25

Cunoaste cineva o persoana din Iasi (sau prin apropiere) capabila sa faca bypass-ul pentru evacuare din imagine?

http://pics.driftworks.com/media/cat...stvalve1_1.jpg

Radu_Toretto93 14-09-13 08:26

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 5570408)
bah.. fi-ti destepti, nu partosi...

cel mai bine e sa faci scoala pe o masina identica sau macar asemantoare celei pe care o vei conduce dupa obtinerea permisului... astfel nu vei avea probleme cu obisnuitul pe masina sau alte bazaconii inventate de ceilalti. daca voi credeti ca dupa 30 de ore de condus veti deveni maestrii ai volanului, si va va fi usor sa mergeti pe orice masina, va inselati...

Asta este cel mai neinspirat sfat.
Cine este in stare sa conduca dacia logan, la fel de bine poate conduce si opel asta, vw golf, fiat punto sau alta masina.
A, ca dureaza 20-30 de minute pana te obisnuiesti cu masina, asta e altceva. Asa e cu orice lucru nou.

jemis90 14-09-13 21:15

Ceva mai dificil ar fi daca faci scoala pe Matiz...si apoi conduci Vito.
Dar cine are ce trebuie pentru a conduce se adapteaza in cateva zile chiar daca abia a luat permisul.

Cipiotul 16-09-13 18:43

1 Attachment(s)
stie careva unde as putea gasi piesa din poza?

e senzorul care face legatura intre pompa de injectie si calculatorul pompei la un Opel Astra G (Y20DTH). din ce-am inteles, nou n-am sanse sa-l gasesc, ca vine cu tot cu pompa/calculator...

Radu_Toretto93 17-09-13 10:17

Incearca pe vreun forum Opel. Pe la noi la dezmembrari ai fost ? Poate ai noroc totusi ...

cotto 17-09-13 10:36

Salutare, unde pot schimba si eu un parbiz la un golf 3 ? acceptabil si bun.

ioan.serban91 17-09-13 20:13

http://www.parbrize.ro/Parbrize-Iasi-IS.html 233 lei parbriz+ montaj

ablan 19-09-13 15:08

Salut,

Inde gasesc si eu sa-mi fac un chip pentru o cheie de opel.
Am nevoie de un chip blank si de cineva sa-l scrie :)

Merci

Cipiotul 20-09-13 07:28

ai incercat la Liv Key (parca asa ii spune) pe Cuza Voda, vis-a-vis de Posta ?

Victor_Is 20-09-13 08:33

Salutare,

Ma poate indruma cineva spre un magazin unde gasesc kit cablaj proiectoare universal? am gasit prin alte judete dar la noi in Iasi inca nu am gasit

anduril 20-09-13 09:18

Salut ,

Stie cineva unde pot gasi in Iasi pentru un golf 4 , oglinzi electrice cu incalzire (stanga mare + dreapta mica ) ?

M-am trezit in dimineata asta cu oglinzile furate ( carcasa , mecanismul si firele sunt intacte ) .....

Stiti pe cineva in Iasi care inscriptioneaza oglinzile auto ? poate scad riscul de furt.

Multumesc mult

Cipiotul 20-09-13 09:25

oglinzi nu stiu de unde sa iei, dar cu gravatul pe sticla oglinzii vezi aici: http://www.gravat.ro/accesorii-auto/...-antifurt-auto

anduril 20-09-13 09:34

O sa merg la ei dupa ce-mi gasesc oglinzi de cumparat , ms mult !

andrey_ 21-09-13 23:15

Victor Is, cablaj pentru proiectoare gasesti la Micro Top, pe Nicolaie Iorga, magazinul ala de langa peco parasit....unde vand numai domanele alea:D

uratzelul_flo 22-09-13 13:23

UN MAGAZIN CU VOPSELE AUTO?(albastru marin)
Am gasit ceva albastru maritim si ma intreb daca exista vreo diferenta intre ele.
Excludem magazinele, din capatul pacurariului,de pe primaverii si de langa gara internationala(langa spalatorie)
Multumesc

Victor VRE 22-09-13 15:05

În nicolina cred că găsești.

Spre belvedere, după pod, nu faci prima dreapta, ci a doua, și iar dreapta (urci pe trotuar pe undeva). Se va vedea un magazin la parter.

uratzelul_flo 22-09-13 16:15

multumesc,incerc si acolo

vinyl 22-09-13 19:47

Dar alea din capatul pacurariului ce au :)) ?

pui de drac 22-09-13 20:13

Stiti pe cineva care face reparatii fisuri/crapaturi parbrize la domiciliu?

Victor_Is 23-09-13 00:58

Quote:

Originally Posted by andrey_ (Post 5576465)
Victor Is, cablaj pentru proiectoare gasesti la Micro Top, pe Nicolaie Iorga, magazinul ala de langa peco parasit....unde vand numai domanele alea:D

Multumesc Andrey pentru sfat/raspuns

anduril 23-09-13 11:56

Scuze de urmatorea intrebare tampita dar de cand am schimbat oglinzile masinii am observat ca la oglinda din stanga am o "deformare" ca sa zic asa , un loc pe sticla in care nu se reflecta perfect "drept" imaginea ci e putin deformata ( nu e partea asferica a sticlei , e din partea normala ) si nu tin minte sa fi avut asa ceva vreodata la oglinzi . E ceva normal sau e "defecta" din fabrica ?

uratzelul_flo 23-09-13 15:44

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 5576948)
Dar alea din capatul pacurariului ce au :)) ?

e scump :)

vinyl 26-09-13 00:14

Tot ce-am luat de acolo pentru vopsire integrala m-a ajuns 1200 RON. Nu mi s-a parut foarte mult.

uratzelul_flo 26-09-13 20:10

Am gasit pana la urma ce cautam 75 ron/750 ml vopsea albsatru marin in loc de 145 in iasi :)Sa tot vopsesti....

cotto 28-09-13 07:43

Stie cineva unde pot as putea merge sa imi dea injectoarele jos sa se uite la ele, sa vada care e cu probleme, sa le curete si toate cele, la un pret acceptabil si seriozitate, masina este un golf 3 tdi 90 cai an 1997. Multumesc. O zi buna.

byJoKeR 28-09-13 09:25

In bularga langa liceul Sturdza le poate verifica 50 lei toate.bafta

All times are GMT +2. The time now is 07:14.

- Copyright 2026 4Tuning