![]() |
Re: Club astra bertone
Quote:
vb cu tipul de care ai zis ..pls.. raman dator :D |
3 Attachment(s)
Attachment 774295 Attachment 774296 Attachment 774297
MAM Nuvo Black .. http://www.pneus-expert.ro/products_...ERTA-MAM-7.php si sunt pe 17" :) .. deci.. 18"..mai scumpe.. le dau in 5 mil una cu tot cu cauciuc.. |
1 Attachment(s)
oooo da :D... ce ziceti baieti? Attachment 774321:shock:
|
4 Attachment(s)
|
azi maine intalnire ceva ??
|
emy4 ever scuze ca ai fost la palat la 15 30 dar eu am uitat sa postez ca am fost pana in grecia duminika. defapt duminika am plecat dar trebuiau sa se intalneasca acolo posesorii de opel astra caci eu am mai fost la vreo 2 intalniri cu ei si ramasese stabilit asa dar .... id_ul meu este tramonty_scala add_me si mai vb pe mesenger poate si la telefon CEZAR sau KAYSER SUNT EU :p
|
pentru posesorii de Bertone am si eu o intrebare daca se poate. am cumparat un bertone ca lam vandut pe celalalt de 1,6 si cum spuneam am cumparat unu de 1,8 cu cod motor z18xe. masina e din 2002 a 6a si e inmatriculata pe franta nu scrie ce euro are pe brief. ati putea sa va dati cu parerea??? plsss
bertonele ala de 1,6 era din 2002 a-1-a cu cod motor z16xe si cand am inmatriculato a iesit euro 4 dar era trecut in brief_ul de belgia ca e euro4 daca stiti si aveti timp sa cititi si postul meu.... plsss |
cati bani farurile flo_bbi?? am si eu jante de bertone alea pe 16 cu spita lata daca te intereseaza. nu stiu sa pun poza aici eventual fac o poza si o trimit pe mes daca imi dai id_ul tau.
|
@ionutz- cand se fac intalniri anuntam dinainte...a fost prea urata vremea pentru a organiza ceva, ca sa stai 2 ore in strada pe o vreme de genu nu e prea dragut ;)
@flo-mi se pare mie sau jantele alea au prinderile 5x112? In alta ordine de idei nu am apucat sa vorbesc cu tipul, incerc sa dau de el saptamana asta. |
2 Attachment(s)
Vand jante originale opel 5*110 + cauciucuri . Jantele sunt intacte neatinse nelovite nu bat , nu au nici o problemaMotivul am alte jante si le tin degeaba in garaj.Pret 3oo euro discutabil. Cauciucurile sunt f bune si nerulate in ro.Jantele sunt in stare f buna , pot garanta pt ele mergem la orice test si daca au vreo problema platesc testul.Doar cei interesati, bagatorii .... NU.
0767675834 Sau [email protected]. |
Quote:
caut jante pe 17.. de bertone 2.2, bertone 2.0 sau astra H (alea cu spite subtiri) floo_17 ... id`ul meu |
Quote:
incearca sa dai de el :) |
Ce zici Florinike,se merita jentile alea ale lui FLo ?
Salut MariuSIK !!:D |
Quote:
Dragi colegi, daca aveti un prieten/amic/dusman/vecin dornic sa intre in comunitatea bertone, nu uitati de mine :D https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/105191-opel-astra-bertone.html Stima! |
e interesat vreunu sa faca skimb cu un bertone coupe 1,8 16 v ?? vreau un bertone cabrio
|
Quote:
|
Nu le mai am man, am jantele de turbo acum. Am testat toate tipurile de jante pana acum (cele 3 modele disponibile pe bertone stock si aftermarket MOMO GTR). Felul in care se comporta masina cu actualele jante ... este de-a dreptul magnific :D
Eu modelul asta ti-l recomand, sunt cele mai usoare si cele mai frumoase, dupa parerea mea. Dar totusi te pot ajuta cu un link: http://www.**********/catalog/1931466...me-FALKEN.html Suna-l pe om si poate va intelegeti. Cu respect, Adrian Later edit: acum am vazut ca omul sta in cuca-macaii, tocmai la arad :((. Da-i un apel si poate o rezolvati cumva. Multa bafta! |
Quote:
OK..MS:) dar si pretul e cam mirific 650 :))) sa vad .. |
Salut Spiridusule...bine ai venit printre noi :D
Mama mea dar ce mai vinde lumea pe aici...criza e de vina :shock: |
3 Attachment(s)
|
merci fain sabothor
|
Baieti vreau sa va intreb si eu daca se merita o bara joasa pe strazile noastre,ptr ca vreau sa-mi cumpar o bara de la rieger si nu stiu daca se merita sa dau bani pe ea?Astept sfaturi de la cei care au sau au avut bari joase .
|
daca stai in orice alt oras inafara de IASI cred ca se merita ca arata super bine. IASUL rupt frate. cu jante pe 16 iti clantanesc dintii in gura. AR TREBUI BLOKATE STARZILE CA IN GRECIA SI SA CEREM SA NE ASFALTEZE SOSELELE.
au marit taxa de poluare ca sa ne oblige sa cumparam masini noi dar sa rulam cu ele pe drumurile astea????? nu veniti in iasi fratilor ca veniti pe barba voastra , pe flansele voastre si pe amortizoarele voastre. RESPECT CELOR CARE STAPANESC UN ,, BERTONE,, |
@ DJ90BRT - Acum depinde si de starea drumurilor de la tine,dar chiar daca sunt un pic nasoale si iti schimbi doar bara si garda la sol ramane la fel,75% ar fi ok.Mai este si partea cu locul de parcare,adica daca esti nevoit sa urci vreo bordura sau ceva de genul asta.....aici treaba e cam nasoala si automat nu prea este recomandat.Numai eu stiu cat de rau imi este cu parcatul dar si cu restul denivelarilor,tinand cont ca eu am garda la sol coborata.Asa ca analizeaza-ti de doua ori alternativele si apoi sa iei cea mai buna solutie.Cu respect!
|
Elspa deci cum e impreza ta..speachless..:shock:si cum se aude...ti-am studiato mai alalteri seara prin otopeni,baneasa:)eram cu un bertone verde!si oglinzile alea,nu prea am mai vazut pana acum!SA-ti traiasca:D
|
cred ca ti-am vazut bertonele :)... erami n niste probe cu masina...ii rodam turbina noua :)
|
se poate decoda cd_playerul original de pe bertone sau tre sal arunc??? am scos borna la baterie si imi apare safe acolo in bord.
e clar ca imi cere codul dar eu nul am.... |
Se poate decoda, e cam 50 ron. Cauta ca erau niste coduri standard pentru CDR500, poate iti merge vreunu.
@elspa- ce turbina, cat scoate? |
echilvalent la gt30....nu stiu cat scoate...nimeni nu masoara 4x4 corect.
dupa debitul de aer masurat de debitmetru estimarea ar fi la 550 cp la motor, deci probabil 400-420 cp la roata |
Quote:
|
Ar fi vorba de o intalnire duminica la 15.00 in piata Constitutiei!?!
Ramane valabila?:?: |
Eu muncesc, distractie placuta.
|
si eu muncesc 2 weekenduri de acum incolo :((
asteptam poze :D |
ok.Va multumesc pentru sfaturi(celor care mi-au dat)cred ca o sa-mi iau una mai joasa si nu o sa cobor garda la sol chiar daca ma risc putin tinand cont de drumurile "exceptional de bune"din Romania.
|
;) ...what's uppp
|
merci mult baieti pentru sfaturi dar am reusit sa il decodez.
|
5 Attachment(s)
Attachment 785116
Attachment 785117 Attachment 785118 Attachment 785119 Attachment 785120cateva poze de ieri. a fost cald frumos si prietenul meu a si decapotat masina |
vine cnv la 15:00 in constitutiei? sau se amana?
|
baieti stie cineva ce fel de suspensii are bertonele de 1,8 din 2002 pe el
ma refer la firma amortizoarelor si firma arcurilor as vrea sami cumpar un kyt sport si nu las mai vrea tot pe asta din fabrika va intreb ca sa nu ma mai duc la service sa il pun pe mecanic sa dea jos si sa se uite |
In mod normal, ar trebui sa vina cu McPherson, pe gaz. Eu cel putin asta am pe ea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:21. |
- Copyright 2026 4Tuning