Salutare dragi colegi,
Nu vreau sa va plictisesc foarte mult deoarece titlul anuntului spune totul.
M-am decis sa imi vand masina, Opel Astra Bertone, 1.8i, 125 CP, motorizare Z18XE, EURO 4, fabricata in septembrie 2002, inmatriculata in Romania. Masina a fost trecuta 2003 in cartea de Germania si 2002 in talonul de Romania (no comment!). Actualmente masina are 136.530 km la bord, kilometrii pe care banuiesc ca sunt reali, avand in vedere gradul scazut de uzura al masinii, felul in care se comporta, starea tehnica iroprosabila, faptul ca nu am avut ABSOLUT nici un fel de problema cu ea si mai ales, faptul ca masina a iesit din garantie in 2006, cand a intrat in posesia mea. Dupa parerea mea este cel mai potrivit motor ca raport sportivitate/consum.
A fost foarte bine intretinuta, consumabilele schimbate la timp, (ultimul schimb, 17.12.2008, la 135.166 km, cand au fost schimbate filtrele de aer, ulei, benzina, polen, + uleiul). Masina a fost alimentata cu uleiul original, recomandat de producator (ARAL, 10W40), model de ulei care nu a fost schimbat nici un ziua de azi. Distributia a fost schimbata la 120.000 km.
Consumul real, conform computerului de bord, este 8.8l/100km (computer de bord ne-resetat de de peste 2750km).
Consumul instant in treapta la 120km/h in treapta a 3a este de de 10.5, in treapta a 4a de 6.5 iar in treapta a 5a, 5.5l/100km.
Masina nu a suferit nici un fel de accident, motorul nu a fost spalat niciodata, ESP-ul nu a fost dezactivat manual niciodata. Este genul de masina obisnuita cu condusul sportiv, dar nu excesiv, aici ma refer strict la faptul ca schimbul de trepte s-a facut numai dupa 3000 rpm (acolo unde mi-a fost permis, binenteles).
OPTIUNI:
- JANTE 17" SPORT ORIGINALE BERTONE TURBO
- EVACUARE COMPLETA REMUS MONZA
- TRIPLE FK (+ triple originale disponibile)
- GRILA ORIGINALA BERTONE VOPSITA NEGRU MAT (+ bonus! grila Sport fara stema)
- CAUCIUCURI Michelin Sport Pilot 225/45/ZR17 Spate si Roadstone N3000 215/45/ZR17 Fata.
- OGLINZI ELECTRICE , INCALZITE , HELIOMATE
- NAVIGATIE (GID)
- CD-PLAYER SIEMENS NCDR 1500
- DvD PLAYER ELITE (by Clarion cu TV incorporat)
- PROIECTOARE DE CEATA
- FARURI ELECTRICE CU 5 POZITII
- INCHIDERE CENTRALIZATA
- GEAMURI ELECTRICE
- 4 X AIRBAG-uri
- ESP, ASR , TC
- COMPUTER BORD - INFORMATII COMPLETE (CONSUMURI , KM RAMASI PINA LA ALIMENTARE, etc)
- MAGAZIE SIEMENS 4 CD IN TORPEDO
- 6 BOXE
- COLOANA DIRECTIE (VOLAN) REGLABILA PE INALTINE SI ADANCIME
- vOLAN SPORT CU COMENZI BC+TELEFON+NAVIGATIE+AUDIO IN 2 CULORI (ALB+ROSU) IMBRACAT IN PIELE PERFORATA SI CUSATURI DE CULOARE ROSIE
- SCHIMBATOR IMBRACAT IN PIELE
- COTIERA FATA MULTIFUNCTIONALA
- COTIERA SPATE
- SUPORT 2 PAHARE
- SCAUNE SPORT RECARO CU REGLAJE LOMBARE
- SCAUN SOFER SI PASAGER REGLABIL PE INALTIME SI ADANCIME
- BANCHETA SPATE FRACTIONABILA
- SOS PRIN GPS IN URMA ACTIVARII A 2 AIRBAGURI DIN PRIMA JUMATATE A MASINI (IN CAZ DE URGENTA SAU ACCIDENT GRAV MASINA SUNA AUTOMAT LA 112)
- TELEFON NOKIA CU SIM INCORPORAT IN TORPEDO, CU MICROFON INCORPORAT IN PLAFONIERA
- PLAFONIERA CU 3 SISTEME DE ILUMINARE (2 becuri pentru citit si un neon pentru iluminare spate)
- PARASOLAR DREAPA CU OGLINDA DUBLU ILUMINATA
- CAPACE OGLINZI SI MANERE USI IN CULOAREA MASINII
- COVORASE DIN MATERIAL TEXTIL FATA + SPATE ORIGINALE BERTONE
DEFECTE (IMPERFECTIUNI):
- in 2007, masina a fost zgariata in aripa din stanga spate, de catre un autovehicul de teren (cel mai probabil), rezultand in infundatura de cca 8-10 cm, remediata, dar nu la tinichigiu (am considerat ca nu este necesar de o umplu de kit, mai ales ca nu dauneaza cu absolut nimic masinii). Vezi poze!
- acum 1 saptamana, am gasit-o lovita usor in aceeasi aripa stanga spate, intr-o parcare din Bulgaria (probabil lovitura de piatra) - rezultatul o infundatura de cca 1.5cm. (vezi poze!)
- in 2008, un angajat al unei spalatorii din Craiova, mi-a scapat stergatorul dreapta fara partea cauciucata (numai bratul) in parbriz, pe moment rezultand o ciobitura infirma, care ulterior s-a intins pe 10% din parbriz.
- Butonul - Claxon din partea stanga a volanului usor dezlipit (boala "genetica" astra)
- Urme de pietricele pe capota, in jurul grilei.
- Scaun sofer tocit usor in partea din stanga spate.
- Usoare zgarieturi pe consola centrala si scrumiera (rezultate in urma "atentiei" angajatilor firmei care mi-a montat dvd-ul)
Am incercat sa descriu masina cat mai coerent si mai complex posibil, am adaugat un numar destul de mare de poze (176 de poze), grupate in 5 albume, toate la rezolutii mari si destul de detaliate.
Avand in vedere faptul ca este am masina de 2 ani, este destul de cunoscuta in randul posesorilor de Opel-uri si mai ales de Bertone, persoane care pot furniza destul de usor referinte despre starea in care se afla masina.
M-am hotarat sa o vand din 2 motive:
1. Avand in vedere ca lucrez in strainatate de cca 1an, in anul 2008 masina mai mult a stat in garaj, iar foarte curand voi pleca iarasi din tara.
2. M-am hotarat sa preiau o afacere (bar) iar banii obtinuti de pe urma masinii vor completa suma necesara achizitionarii spatiului comercial si a intregii afaceri.
In urma acestor 2 motive,
pretul cerut va fi de 8500 euro, pret "destul de fix", avand in vedere ca nu sunt samsar sau bijnitzar de masini, imi vand propria masina si stiu ce vand. Masina nu a primit niciodata un polish complet si nu a fost "pregatita" pentru vanzare. A fost doar spalata si apoi fotografiata.
~ATENTIE: EXCLUS INTERMERDIARI, CAUTATORI DE CHILIPIRURI~ Nu vand masina nici de foame, nici ca sa imi iau alta, deci orice incercare de negociere absurda sau motive scornite, se va incheia fara strangere de mana.
Pentru alte detalii va stau la dispozitie (atat cat imi permite timpul) la numarul de telefon:
0767.555.999
Persoana de contact: Adrian
~ATENTIE: NU RASPUND LA SMS-URI, BEEP-URI SAU NUMERE ASCUNSE.~
Anuntul este destinat numai persoanelor serioase, in cautare de masina in stare exceptionala, destinata pastrarii, nu re-vanzarii. Va rog sa analizati cu atentie fiecare poza a masinii fiindca ofer certitudinea ca prima persoana interesata care va veni sa o vada, o va si cumpara.
Anuntul este publicat si pe alte site-uri/forum-uri, deci imi rezerv dreptul de a-l anula oricand.
Poze aici:
Pachet Exterior 1 - 28 fotografii
Pachet Exterior 2 - 35 fotografii
Interior - 46 fotografii
Multimedia - 51 fotografii
Defecte - 16 fotografii
Intregul istoric al masinii poate fi vizualizat
aici.
Multa STIMA tuturor si multumesc pentru atentia acordata!