Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Bazar AUTO - MASINI

Bazar AUTO - MASINI Anunturi Auto - Vanzari-Cumparari Masini

Reply

Thread Tools
Old 19-01-09, 22:34   #1
sabothor

Stage 4

sabothor's Avatar

Default Opel Astra Bertone

Salutare dragi colegi,

Nu vreau sa va plictisesc foarte mult deoarece titlul anuntului spune totul.
M-am decis sa imi vand masina, Opel Astra Bertone, 1.8i, 125 CP, motorizare Z18XE, EURO 4, fabricata in septembrie 2002, inmatriculata in Romania. Masina a fost trecuta 2003 in cartea de Germania si 2002 in talonul de Romania (no comment!). Actualmente masina are 136.530 km la bord, kilometrii pe care banuiesc ca sunt reali, avand in vedere gradul scazut de uzura al masinii, felul in care se comporta, starea tehnica iroprosabila, faptul ca nu am avut ABSOLUT nici un fel de problema cu ea si mai ales, faptul ca masina a iesit din garantie in 2006, cand a intrat in posesia mea. Dupa parerea mea este cel mai potrivit motor ca raport sportivitate/consum.

A fost foarte bine intretinuta, consumabilele schimbate la timp, (ultimul schimb, 17.12.2008, la 135.166 km, cand au fost schimbate filtrele de aer, ulei, benzina, polen, + uleiul). Masina a fost alimentata cu uleiul original, recomandat de producator (ARAL, 10W40), model de ulei care nu a fost schimbat nici un ziua de azi. Distributia a fost schimbata la 120.000 km.

Consumul real, conform computerului de bord, este 8.8l/100km (computer de bord ne-resetat de de peste 2750km).

Consumul instant in treapta la 120km/h in treapta a 3a este de de 10.5, in treapta a 4a de 6.5 iar in treapta a 5a, 5.5l/100km.

Masina nu a suferit nici un fel de accident, motorul nu a fost spalat niciodata, ESP-ul nu a fost dezactivat manual niciodata. Este genul de masina obisnuita cu condusul sportiv, dar nu excesiv, aici ma refer strict la faptul ca schimbul de trepte s-a facut numai dupa 3000 rpm (acolo unde mi-a fost permis, binenteles).

OPTIUNI:

- JANTE 17" SPORT ORIGINALE BERTONE TURBO
- EVACUARE COMPLETA REMUS MONZA
- TRIPLE FK (+ triple originale disponibile)
- GRILA ORIGINALA BERTONE VOPSITA NEGRU MAT (+ bonus! grila Sport fara stema)
- CAUCIUCURI Michelin Sport Pilot 225/45/ZR17 Spate si Roadstone N3000 215/45/ZR17 Fata.
- OGLINZI ELECTRICE , INCALZITE , HELIOMATE
- NAVIGATIE (GID)
- CD-PLAYER SIEMENS NCDR 1500
- DvD PLAYER ELITE (by Clarion cu TV incorporat)
- PROIECTOARE DE CEATA
- FARURI ELECTRICE CU 5 POZITII
- INCHIDERE CENTRALIZATA
- GEAMURI ELECTRICE
- 4 X AIRBAG-uri
- ESP, ASR , TC
- COMPUTER BORD - INFORMATII COMPLETE (CONSUMURI , KM RAMASI PINA LA ALIMENTARE, etc)
- MAGAZIE SIEMENS 4 CD IN TORPEDO
- 6 BOXE
- COLOANA DIRECTIE (VOLAN) REGLABILA PE INALTINE SI ADANCIME
- vOLAN SPORT CU COMENZI BC+TELEFON+NAVIGATIE+AUDIO IN 2 CULORI (ALB+ROSU) IMBRACAT IN PIELE PERFORATA SI CUSATURI DE CULOARE ROSIE
- SCHIMBATOR IMBRACAT IN PIELE
- COTIERA FATA MULTIFUNCTIONALA
- COTIERA SPATE
- SUPORT 2 PAHARE
- SCAUNE SPORT RECARO CU REGLAJE LOMBARE
- SCAUN SOFER SI PASAGER REGLABIL PE INALTIME SI ADANCIME
- BANCHETA SPATE FRACTIONABILA
- SOS PRIN GPS IN URMA ACTIVARII A 2 AIRBAGURI DIN PRIMA JUMATATE A MASINI (IN CAZ DE URGENTA SAU ACCIDENT GRAV MASINA SUNA AUTOMAT LA 112)
- TELEFON NOKIA CU SIM INCORPORAT IN TORPEDO, CU MICROFON INCORPORAT IN PLAFONIERA
- PLAFONIERA CU 3 SISTEME DE ILUMINARE (2 becuri pentru citit si un neon pentru iluminare spate)
- PARASOLAR DREAPA CU OGLINDA DUBLU ILUMINATA
- CAPACE OGLINZI SI MANERE USI IN CULOAREA MASINII
- COVORASE DIN MATERIAL TEXTIL FATA + SPATE ORIGINALE BERTONE

DEFECTE (IMPERFECTIUNI):

- in 2007, masina a fost zgariata in aripa din stanga spate, de catre un autovehicul de teren (cel mai probabil), rezultand in infundatura de cca 8-10 cm, remediata, dar nu la tinichigiu (am considerat ca nu este necesar de o umplu de kit, mai ales ca nu dauneaza cu absolut nimic masinii). Vezi poze!
- acum 1 saptamana, am gasit-o lovita usor in aceeasi aripa stanga spate, intr-o parcare din Bulgaria (probabil lovitura de piatra) - rezultatul o infundatura de cca 1.5cm. (vezi poze!)
- in 2008, un angajat al unei spalatorii din Craiova, mi-a scapat stergatorul dreapta fara partea cauciucata (numai bratul) in parbriz, pe moment rezultand o ciobitura infirma, care ulterior s-a intins pe 10% din parbriz.
- Butonul - Claxon din partea stanga a volanului usor dezlipit (boala "genetica" astra)
- Urme de pietricele pe capota, in jurul grilei.
- Scaun sofer tocit usor in partea din stanga spate.
- Usoare zgarieturi pe consola centrala si scrumiera (rezultate in urma "atentiei" angajatilor firmei care mi-a montat dvd-ul)

Am incercat sa descriu masina cat mai coerent si mai complex posibil, am adaugat un numar destul de mare de poze (176 de poze), grupate in 5 albume, toate la rezolutii mari si destul de detaliate.
Avand in vedere faptul ca este am masina de 2 ani, este destul de cunoscuta in randul posesorilor de Opel-uri si mai ales de Bertone, persoane care pot furniza destul de usor referinte despre starea in care se afla masina.

M-am hotarat sa o vand din 2 motive:
1. Avand in vedere ca lucrez in strainatate de cca 1an, in anul 2008 masina mai mult a stat in garaj, iar foarte curand voi pleca iarasi din tara.
2. M-am hotarat sa preiau o afacere (bar) iar banii obtinuti de pe urma masinii vor completa suma necesara achizitionarii spatiului comercial si a intregii afaceri.

In urma acestor 2 motive, pretul cerut va fi de 8500 euro, pret "destul de fix", avand in vedere ca nu sunt samsar sau bijnitzar de masini, imi vand propria masina si stiu ce vand. Masina nu a primit niciodata un polish complet si nu a fost "pregatita" pentru vanzare. A fost doar spalata si apoi fotografiata.

~ATENTIE: EXCLUS INTERMERDIARI, CAUTATORI DE CHILIPIRURI~ Nu vand masina nici de foame, nici ca sa imi iau alta, deci orice incercare de negociere absurda sau motive scornite, se va incheia fara strangere de mana.

Pentru alte detalii va stau la dispozitie (atat cat imi permite timpul) la numarul de telefon:

0767.555.999

Persoana de contact: Adrian

~ATENTIE: NU RASPUND LA SMS-URI, BEEP-URI SAU NUMERE ASCUNSE.~

Anuntul este destinat numai persoanelor serioase, in cautare de masina in stare exceptionala, destinata pastrarii, nu re-vanzarii. Va rog sa analizati cu atentie fiecare poza a masinii fiindca ofer certitudinea ca prima persoana interesata care va veni sa o vada, o va si cumpara.

Anuntul este publicat si pe alte site-uri/forum-uri, deci imi rezerv dreptul de a-l anula oricand.

Poze aici:

Pachet Exterior 1 - 28 fotografii
Pachet Exterior 2 - 35 fotografii
Interior - 46 fotografii
Multimedia - 51 fotografii
Defecte - 16 fotografii

Intregul istoric al masinii poate fi vizualizat aici.

Multa STIMA tuturor si multumesc pentru atentia acordata!

BMW 328ci (E46) / Topaz Blue / Modena Heritage Nappa Leather
BMW 320i (E36) ///M-Technick II Motorsport
EX: Opel Astra Coupe ЪERTONE
Disclaimer: Posts written by me are my views, ideas and opinions only, and should not be taken as facts, unless stated otherwise, or as trying to force my views on others! Thanks!

Last edited by sabothor; 19-01-09 at 23:35.
sabothor is offline   Reply With Quote
Old 20-01-09, 00:28   #2
Florinike

Stage 5

Default Re: Vand un superb ASTRA COUPE BERTONE.

Sabo imi pare rau ca o vinzi dar sunt sigur ca vei revenii candva la bertone, poate turbo cine stie. Stiu masina foarte bine si pot garanta ca a ingrijit-o ca pe propria fata, asa ca nu se pune problema ca anuntul este 100% real si pe bune.
Bafta la vanzare....
Old 20-01-09, 09:43   #3
pyranha_1984

Stage 5

pyranha_1984's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: Opel Astra Bertone

Bafta la vanzare si pacat ca o dai.
Da lasa spor si la afacere.
pyranha_1984 is offline   Reply With Quote
Old 20-01-09, 10:29   #4
dany_cmd

Stage 5

dany_cmd's Avatar

Member of:
[Nissan]

daca toti ar fi ca tine ......

bvo nota 20 pentru anunt. SUPER

bafta la vanzare
dany_cmd is offline   Reply With Quote
Old 20-01-09, 19:36   #5
sabothor

Stage 4

sabothor's Avatar

Multumesc baieti de urari! Chiar daca imi vand masina, voi ramane un "bertonist" toata viata si la propriu si la figurat (Florinike stie ce planuri avem legat de astra bertone, pentru viitor).

Am uitat sa precizez ca masina are ITP valabil pana in 2011, 2 chei (ambele cu inchidere centralizata) si evacuarea de fabrica disponibila. (deci practic tot ce s-a schimbat/modificat exista si stock)

Mai pot fi contactat si pe messenger la id-ul: mydbs sau [email protected] pentru mail-uri.

Aceeasi stima ...
Old 21-01-09, 16:26   #6
butzu2001

Stage 3

butzu2001's Avatar

Impresionant anuntul..trebuie sa ti mult la masina asta. Sunt convins ca nu esti fericit ca o dai! Spor la vanzare si sper ca isi gaseste un proprietar la fel de grijuliu! Te salut!
butzu2001 is offline   Reply With Quote
Old 21-01-09, 17:17   #7
VFFtuning

Stage 5

VFFtuning's Avatar

salutare!!! bafta la vanzare!!!! este cel mai tare anunt pe care l am vazut vreodata!!!! stiu ca nu o sa ne parasesti.....
VFFtuning is offline   Reply With Quote
Old 21-01-09, 20:20   #8
life=car

Stage 2

life=car's Avatar

de anunt nu o sa zic nimic pentru ca nu are rost cine intelege ce inseamna pasiunea pentru o masina va intelege si anuntu....cine nu....lasatio balta baietzii nu e genu de masina pentru voi...in rest mult noroc sabo si vreau sa aud de celalt bertone ala mai furiosu
life=car is offline   Reply With Quote
Old 21-01-09, 23:42   #9
Scarto
Old School Cars

Stage 5

Scarto's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[Old School Cars]
[VW]

UP de la mine
Scarto is offline   Reply With Quote
Old 22-01-09, 17:22   #10
sabothor

Stage 4

sabothor's Avatar

Life, ala mai furiosu va veni mai tarzior, deocamdata vreau sa imi fac "carciuma" . Baietii stiu despre ce e vorba. Masina mai mult o vand ca sa nu o tin degeaba pe dreapta (si din lipsa de timp, si datorita faptului ca voi pleca iarasi din tara curand), deci chiar nu are nici un rost sa o tin. Toata lumea stie ca o masina care sta in garaj degeaba se degradeaza in timp si sincer, mi-e frica sa nu am si vreo surpriza cu vreo rozatoare curioasa, pe la instalatia electrica.
Imi pare rau ca o dau, dar stiu ca imi va indeplini un vis.
Tot ce imi doresc in momentul de fata, este sa ajunga pe mana cuiva care va avea grija de ea macar 50% din cat am avut eu.

Cat despre starea tehnica a masiniii, am curaj sa fac un contract notarial cu viitorul proprietar pe 12 luni, in cazul in care masina va avea vreo problema tehnica, eu voi suporta cheltuiala. Nu imi asum nici un risc facand asta, fiindca .... stiu ce vand.

By the way, pretul scade la 8400 euro (7000 de euro ma costa numai canapelele la bar)

~ UP up .. and away!

PS. Va multumesc pentru urari si mai ales pentru admiratia legata de felul in care am postat anuntul. Mie personal nu mi se pare ceva iesit din comun, chiar mi se pare ceva normal, un exemplu de urmat pentru toata lumea.

Mai jos aveti o imagine cu celelalt set de triple ale masinii, care vor fi vandute impreuna cu grila fara semn, odata cu masina.

Stima tuturor!

Last edited by sabothor; 22-01-09 at 17:27.
Old 23-01-09, 19:35   #11
sabothor

Stage 4

sabothor's Avatar

Up, inca valabil!
Old 23-01-09, 20:25   #12
VaLeX
KATANA TEAM Member

Stage 5

VaLeX's Avatar

Member of:
[Opel]
[KATANA TEAM]

impresionant anuntul , se vede ca esti pasionat si chiar ai avut grija de masina , si onest , pentru ca ai spus fiecare defect , mai rar ca tine. Succes la vanzare !
VaLeX is offline   Reply With Quote
Old 23-01-09, 22:59   #13
Vladz

Stage 5

Vladz's Avatar

De curiozitate - SOS PRIN GPS IN URMA ACTIVARII A 2 AIRBAGURI DIN PRIMA JUMATATE A MASINI (IN CAZ DE URGENTA SAU ACCIDENT GRAV MASINA SUNA AUTOMAT LA 112)

cum face asta ? cum se manifesta ? cum transmite ? nu prea ma pricep la chestiile astea :d

spor la vanzare , masina e exceptionala
Vladz is offline   Reply With Quote
Old 26-01-09, 09:00   #14
sabothor

Stage 4

sabothor's Avatar

Quote:
Originally Posted by Vladz View Post
De curiozitate - SOS PRIN GPS IN URMA ACTIVARII A 2 AIRBAGURI DIN PRIMA JUMATATE A MASINI (IN CAZ DE URGENTA SAU ACCIDENT GRAV MASINA SUNA AUTOMAT LA 112)

cum face asta ? cum se manifesta ? cum transmite ? nu prea ma pricep la chestiile astea :d

spor la vanzare , masina e exceptionala

Masina are un modul incorporat in telefonul de fabrica + functia ON STAR care este setat din fabrica sa sune la 112 in cazul in care unul din airbag-uri a declansat. Realizezi ca nu am folosit si nici nu imi doresc sa folosesc aceasta functie, dar in schimb am observat ca nu numai la airbag-uri declanseaza; mi s-a intamplat cu bateria originala a masinii - am ramas fara curent dupa ce am asteptat pe cineva mai bine de o ora cu farurile aprinse (ramanand in masina, nu am auzit sunetul de atentionare, fiindca nu am deschis nici o usa). Dupa ce a venit persoana respectiva, am mai stat in masina de vorba inca vreo 40 de minute, urmand sa plec apoi ... cand am dat contact masina a facut ca un robotel fara batetii, toate luminile mi s-au stins, bordul la fel, iar pe computerul de bord aveam mesajul: Do you want to call emergency number? si functiile YES sau NO.
Numarul de telefon prestabilit (implicit - 112) il poti schimba la orice dealer Opel cu orice alt numar de telefon pe care il doresti (unul din parinti de exemplu, sora, frate .. etc ..).

Mai multe informatii despre sistemul ON STAR gasesti aici:
http://www.onstar.com/us_english/jsp...jsp?useFlash=N

Stiu .. este o functie rar intalnita la opelurile coupe .. la 6 mii de euro ... cu 80.000 de km ... din 2001 ... full ... fiindca au piele

Acum cateva minute m-a sunat frate-miu sa ma ia la ture ... ca de-aia nu imi vind masina .. caci am fost prea sincer in descrierea ei ..

Se pare ca in romania .. acest lucru ... este apreciat de foarte putini.

Avand in vedere ca am nevoie de bani pentru afacerea mea .. pretul este oarecum negociabil, numai sa fie vazut de cine trebuie si mai ales de cineva care stie despre ce e vorba.

Multumesc de urari si aprecieri!

Stima!

Last edited by sabothor; 26-01-09 at 09:02.
Old 27-01-09, 19:10   #15
sabothor

Stage 4

sabothor's Avatar

Datorita timpului care ma preseaza, pretul masinii scade la 8200 de euro, inca negociabil!

Masina va fi de vanzare pana la inceputul lunii februarie cand voi pleca din tara, daca nu se va vinde pana atunci, voi suspenda lucrarile iar masina o voi pastra pentru prietena mea. Nu va mai avea rost sa o mai vand ca in ritmul asta nu fac decat sa imi bat joc de ea si implicit de banii mei.

Last edited by sabothor; 27-01-09 at 19:12.
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -