![]() |
Re: Chat
oricum topicul va fii sters si ne cerem scuze pt ce ati citit,dar cei care trebuie sa stie,stiu despre ce s-a vorbit! oricum s-au lamurit treburile :D
|
te crucesti ce vezi paci pe forumurile astea!
Quote:
andrei -... v-ati pupat? |
:lol: niciodata!!
pt dodo: hai ca iesim la bere sa ne cunoastem! si scrie omule linistit si nu baga de seama ca iti comenteaza unul sau altul ! :rolleyes2 succes |
pupatu intre masculi dauneaza grav sanatatii!!! de aia s-a inventat berea :)))))))))... da si pt aia .. tre pahare curate :)
|
Quote:
niciodata nu spune niciodata 8) |
Quote:
|
patri ms ca ai dat id ala
ma piry trebuia sa lasi topicul macar sa ii multumesc in numele tuturor:))) |
|
stie careva ce-o sa fie azi pe aeroport? si de la ce ora, cat va costa...?
|
nu a mai fost nimic.. s-a amanat pe data de 16 daca bine tin minte...
printre altele... m-am intors la viata de pieton pentru o vreme... daca auziti de vreun kadett d... let me know! |
ma tekno mai bine tine banii mai aduna si iati o masina mai noua ma!!!
si de stai 2 ani fara masina da ia una mai noua!! in masinile vechi numai bagi bani si bani si banisi bani ex cel mai bun e nuiu;) |
Lasa ma, ca NUIu e caz particular:)
|
ma....fiti numa rai ca numa asa va tai cauciucurile :P
|
|
ma piry de ce ai inchis topicu cu offroad ?????
|
pentru ca deja se vorbea de altceva nu de etapa offroad
|
apai era tot offroad nu trebuia inchis poate mai punea cineva poze .... voi stitzi
|
la Multi Ani Drivere!!!;)
|
La multi ani !
|
hehehehehe drivere LA MULTI ANI!!!!!
|
la multi ani ASPIRATOR ;)))
|
Multumesc baieti:)
|
mai fa si cu mana sau cu farurile cand ma lasi sa ies de pe strazi laturalnice :P
|
de ce? numai asa te prinzi?:)
|
nu da puteai aseara :P
ps: eram cu matizu :P |
Stimati colegi ! va invit sa vizitati cea mai tanara sectiune a FORUMULUI : 4tuning INTERNATIONAL
Evenimente,Noutati,show-uri, motorfest-uri,discutii serioase ,poze , si multe chestii interesante din toate colturile mapamondului. Ce cred romanii ca voi care traiesc peste hotare ? :arrow: https://forum.4tuning.ro/forumdisplay...prune=-1&f=230 Navigare placuta ! Parerea voastra conteaza ! |
esti disperat de viata? :)
|
piry ^%$-utzi ceapa ta ! si topicu asta de ''chat'' 8)
|
ma piry imi trebuie si mie semnatura sa fac reclama:):P
|
e da sa tio salvezi asta pe care o ai acuma ca ti crap :P
dute la topicul la care te duce daca dai click pe poza mea si pe ultima pagina descarca semnatura.txt si trece aia in semnatura exact cum e acolo |
https://www.youtube.com/watch?v=oRYzSZxdp9Y&NR nebuni..........soferii astia
|
imi trebe un voltmetru........ase cum ii a lu zanderu .........ceva de genu |
wob-ule pls mai scade din dimensiunea semnaturii tale cu mk1-le ca are 800k si incarca greu :)
|
ok ! maine !
ciudosule:D:D:D |
nu ma da se zgarceste la mega ;)
|
imi spune si mie careva pls un program de creat GIF`uri ca eu am luat unu dapoi imi face fisieru de 4,5mb si e prea mult ca sa il pot pune pe forum. :shock:
|
legat de photo contestul de la cora, in sfarsit am aflat cum se dau si premiile si cum se aleg si masinile la tuningshow-uri organizate de 4tuning. TOTUL ESTE O COMBINATIE SI UN BLAT! TOTUL deci,daca veti avea o masina SUPER TARE si veti participa la concursurile 4tuning sa nu va asteptati sa vastigati in fata unui trabant al carui proprietar e vecin sau prieten cu domnii! bravo hondare ...esti DA TREABA ..cum s-ar zice in cluj! am postat aici ca ti-ai bagat coada intre picioare si ai inchis topicul de la cora
|
acolo si eu am fost dezamagit am primit si penalizari de la ei ca ma baneaza si alaea alea!! normal ma cum dracu sa castige unuul de-al nostru!!!!
|
premiul e pe drum
calmati-va elevii mei |
piry avem cd-player in wrc'u!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
- Copyright 2026 4Tuning