![]() |
Re: Portul Constanta Suckz !!!
..ala cu dacia ii face pe multzi datorita distantei .......pe 400 de metrii nu cred ca iar mai fii facut pe aia pe care ia facut pana acum .....oricum omu isi cunoaste masina .........eu am auzit niste vorbe ..dar nush daca sunt chiar adevarate .....cica ar avea un carburator dublu corp.....si mai zicea cineva ca isi pune si putzin Kerosen in benzina ......acum nush daca e adevarat ....
|
bai .. conteaza distanta ? e ca le`o da la multi ? cu masini mult mai puternice.. pana la urma..e dacie.. nu conteaza ce ii faci..atata timp cat ramane motorul ei .. respect pentru el !
|
n`ati fost aseara in port..(vineri seara) sa vedeti ce aglomeratie era acolo.. a fost belea.. de mult n`am mai prins asa activitate in port..
|
Quote:
Cursele se fac pe 402.5 metri ... asta e SABLONUL INTERNATIONAL ... ! |
ai dreptate
|
da...dar aici nu e vorba de 5 metri.. totusi.. apuci sa bagi si a 3a... deci s-ar spune ca e vorba de demaraj.. nu de viteza
|
nu mai bagi tata nici a 3-a ,cu a 2-a iti garantez ca te duci la 80 si deja cred ca ramane super mica suprafata de franare .
|
depinde de masina man...depinde de rapoarte.. mie la solenza in a 2a imi taie benzina acolo.. si ii mai dau si a 3a..
|
ce tare a fost aseara !!!!!
super...atatia..oameni...atatea masini... 2 accidente in aceasi seara....politie...de toate..:D |
cred ca de 1 an n-a mai fost atat de multa lume in port ...nu stiai unde sa te uitzi ami intai ..unu se invartea altu se dadea la liniuzte.....da cea mai tare faza a fost cand i-am descoperit pe aia de la antena 1 .:))..sa va uitatzi la stiri poate ne vedem pe acolo:)......deci in concluzie..a inviat portul:PP
|
mda, ce am alergat eu cu tine,grigo si frasu dupa ei..:lol: i-am gonit..:P
|
Quote:
da sa vezi ce dungi au fost in alta parte .. si cum lumea alerga pe varfuri sa nu-i auda rutiera ;) |
Quote:
|
Re: Portul Constanta !
tu vb de port eu vb de altceva ;)
|
Re: Portul Constanta !
a mai fost una tot in seara aia??
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning