Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

Most_Wanted 29-09-06 22:27

Re: Portul Constanta Suckz !!!

..ala cu dacia ii face pe multzi datorita distantei .......pe 400 de metrii nu cred ca iar mai fii facut pe aia pe care ia facut pana acum .....oricum omu isi cunoaste masina .........eu am auzit niste vorbe ..dar nush daca sunt chiar adevarate .....cica ar avea un carburator dublu corp.....si mai zicea cineva ca isi pune si putzin Kerosen in benzina ......acum nush daca e adevarat ....

CT-XX-YPC 30-09-06 10:18

bai .. conteaza distanta ? e ca le`o da la multi ? cu masini mult mai puternice.. pana la urma..e dacie.. nu conteaza ce ii faci..atata timp cat ramane motorul ei .. respect pentru el !

CT-XX-YPC 30-09-06 10:20

n`ati fost aseara in port..(vineri seara) sa vedeti ce aglomeratie era acolo.. a fost belea.. de mult n`am mai prins asa activitate in port..

X-Ray-Eyes 30-09-06 11:31

Quote:

Originally Posted by CT-XX-YPC (Post 570282)
bai .. conteaza distanta ?

Da ... ca fac pariu ca pe primii 5 metrii un Tico face un M3 !
Cursele se fac pe 402.5 metri ... asta e SABLONUL INTERNATIONAL ... !

GABBY_ 30-09-06 12:37

ai dreptate

CT-XX-YPC 30-09-06 12:43

da...dar aici nu e vorba de 5 metri.. totusi.. apuci sa bagi si a 3a... deci s-ar spune ca e vorba de demaraj.. nu de viteza

GABBY_ 30-09-06 13:04

nu mai bagi tata nici a 3-a ,cu a 2-a iti garantez ca te duci la 80 si deja cred ca ramane super mica suprafata de franare .

CT-XX-YPC 30-09-06 14:53

depinde de masina man...depinde de rapoarte.. mie la solenza in a 2a imi taie benzina acolo.. si ii mai dau si a 3a..

peter 01-10-06 10:21

ce tare a fost aseara !!!!!

super...atatia..oameni...atatea masini...

2 accidente in aceasi seara....politie...de toate..:D

leonard 01-10-06 12:58

cred ca de 1 an n-a mai fost atat de multa lume in port ...nu stiai unde sa te uitzi ami intai ..unu se invartea altu se dadea la liniuzte.....da cea mai tare faza a fost cand i-am descoperit pe aia de la antena 1 .:))..sa va uitatzi la stiri poate ne vedem pe acolo:)......deci in concluzie..a inviat portul:PP

peter 01-10-06 13:50

mda, ce am alergat eu cu tine,grigo si frasu dupa ei..:lol: i-am gonit..:P

Psycho 01-10-06 18:30

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 571146)
cred ca de 1 an n-a mai fost atat de multa lume in port ...nu stiai unde sa te uitzi ami intai ..unu se invartea altu se dadea la liniuzte.....da cea mai tare faza a fost cand i-am descoperit pe aia de la antena 1 .:))..sa va uitatzi la stiri poate ne vedem pe acolo:)......deci in concluzie..a inviat portul:PP

tu vb serios k erau aia d la antena 1 ??

da sa vezi ce dungi au fost in alta parte .. si cum lumea alerga pe varfuri sa nu-i auda rutiera ;)

Most_Wanted 01-10-06 19:02

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 571383)
tu vb serios k erau aia d la antena 1 ??

da sa vezi ce dungi au fost in alta parte .. si cum lumea alerga pe varfuri sa nu-i auda rutiera ;)

da mah erau ...GRIGO ia vazut ...era cu un in masina cand se invartea ...si ia vazut pe aia .....cum ii lua interviu unuia ....si GRIGO a tipat dupa ei ..si au inceput sa ascunda micrfonul si camera ......dupa care ...noi cativa insi dupa ei ..la masina rpd .....da au fugit ai draq ...:evil: .....avetzi grija ....sifonar a fost ala cu cileo alb DNI cam asa avea nr ...antena 1 era cu el ...el ia adus .....dar chiar nu ma asteptam ........noi leam zis lu aia care stateau in zona buna de invarteala sa se mute ...sau mutat toti si a ramas doar cielo ...era bagat mai ascuns ..........sa trecem peste asta ..... a fost un show pe cinste ff multa lume ...actiune multa ......pacat cu accidentele .....saracu ala cu passatu era disperat .....dupa ce a lovito imediat a fugit ca disperatu de ziceai ca rupe un stalp de iluminare ......poate scapa daca ii zice lu tasu ca a gasito asa in parcare ....dar daca tasu se uita la stiri si il da pe el .....nu mai scapa .....asta e ...ce sa ii faci .....cred ca iar o sa vina politia in port de acum in colo ...asta e ......ce tare a fost si faza cu ala care a strigat cat la tinut plamanii "GARDA BAAAA" ...frate cum fugeau toti ..of of ...ce atmosfera ........mai vreauuuu:twisted:

Psycho 01-10-06 19:10

Re: Portul Constanta !

tu vb de port eu vb de altceva ;)

leonard 01-10-06 19:13

Re: Portul Constanta !

a mai fost una tot in seara aia??

All times are GMT +2. The time now is 15:11.

- Copyright 2026 4Tuning