![]() |
la triple ai putea sa umbli ...sa le faci transparente ...niste pleoape la faruri ai putea sa-i pui dar nu dinalea mari ...ceva mai finut dar oricum jantele conteaza cel mai mult! ...in rest e frumos facut ! felicitari ! :wink:
|
Da jantele le-am \"ochit\" si tre sa ma duc sa ma inteleg la pret cu omul.Initial vroia 2 mil p ele,rezonabil zic eu. :twisted: La stopuri transparente ma tot gandesc da nu stiu din ce sa le confectionez si de cumparat nu stiu de unde. :cry:
|
jante in 3 prezoane sau in 4 ku flanse?!
mor knd vad k unii gasesc jante in 3 prezoane pt oltic... PS: vezi sa nu fie de 13.5\" k nu se mai fac caucioace pt ele :wink: |
In 3 prezoane cu distanta de 10.1 intre ele,deci...fara nici o modifikre :D In vre-o 14 spitze.O sa ma uit si la chestia cu 13.5,merci d pont :peace:
|
no problemo!! oltcit power :peace: :D
dk mai stii jenti de vanzare zi si tu... sau oricine stie sa tipe tare :D ... PS: leai luat cumva de la unu din deva si sunt jenti OZ ?! :lol: :lol: |
Nu cred ca sunt OZ si nu sunt luate din Deva.Jantele au fost pe un Oltcit cu nr de Bucuresti dar omul a vandut masina dar nu cu tot cu jante si intr-o zi eram la garaj mesterind la oltean si vazandu-ma m-a intrebat dak nu vreau nishte jante cu 2 mil,iar eu stiindule am ramas k mai vorbim.Si acum tre sa ma duc sa le iau. :lol:
|
Sal GTI.. imi place cum tzi-ai aranjat masinutza... dar totusi incearca sa scapi de coada de randunica din spate.. ;) in rest.. numa bine!
|
Quote:
oricum mai ai ceva de munca GTI dar abia ashtept sa vad la ce rezultat o sa ajungi! succes!! |
2 Attachment(s)
ia chimbativa la jantele astea... abia astept sa pun gheara pe ele...le bag la RK si dupaia jap! pe masina .... problema e k tre sa vina omu in buc sa mi le dea :( :( :(
GTI... vreau si eu oltcit biturbo :twisted: |
Arata frumos...simplutz asha, fara exagerari...Ce sa mai aiba asa mult de munca? Niste jante, interior si atat...mai mult ar incarca-o daca mai face ceva...
|
1 Attachment(s)
Cecilia.. de asta vorbeam .. si da.. poate gresesc, dar eu unu asha jtiam.. si am auzit pe multzi .. probabil gresesc.. my bad.. :roll:
Mie unu-mi place fara.. dar pana la urma gusturile nu se discuta.. |
\"Eleronul\" ala tb dat jos neaparat...parerea mea...
|
tre dat jos shi dat fok... e najpa :lol: :lol: :lol:
|
eu unu nu-l pot numi eleron.. gata.. ma duc sa fac nani.. sleep tight! ;)
|
:cry: Nu mai are omu jantele,le-a vandut si cand am vazut pozele trimise de SpeedeR mi-am dat seama ca alea erau exact la fel...nu-mi vine sa cred ca am pierdut ocazia sa am jante OZ. :cry: Deci:CUMPAR JANTE!Si eu ma gandeam sa dau jos \"eleronu'\" ala si asa o sa fac.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning