![]() |
Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
aleks stai calm frateloo |
Quote:
ASA E:oops: |
eventual dak mai ai chef ... mai poti incerca ...
cel putin pe mine m-ai facut curios ;) |
Quote:
|
lasa-i sa vb...nu te obosi......de stiut stie cine stie,si asta e mai important nuh?
si in fond fiecare are dreptul la o parere,asa ca...chill |
ai dreptate man... k intotdeauna ;)
|
deci?repetam intrebarea?solo sau combinat/a?
cum e mai bine....(si acuma intrebare de 100 de puncte) si de ce? |
SOLO ... pt ca nu stai sa te mai framanti in caz ca gagica s-ar putea da la altu'...
esti lispit de griji... cat timp nu exista o relatie serioasa...pt mine nu exista cuvantul combinat...doar pt fwtai nu se poate spune asta...parerea mea :D |
Combinat, desi habar nu am cum e sa fii solo....si nici nu sunt curios.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu solo..mie una nu mi-a placut sa fiu singura niciodata...de ce?pt k atunci knd stii sa ti alegi omul potrivit langa tine deja nu mai exista probleme,griji,dureri,frik.cad mastile si nu trebuie sa te gandesti dk o sa fii judecat pt fiecare gest..sau dk cutare lucru se va interpreta..si lucrul acesta iti ofera putere .O relatie in care ai o anumita baza in celalalt , ai sprijinul moral necesar si orice s-ar intampla ,prabuseasca-se lumea tu te simti in sigurantza ,merita efortul d a trece cu vederea micile defecte , micile dispute si vorbe spuse la nervi...eu spun k un factor important in viata fiecaruia e dat de nevoia d a fi acceptat de catre cineva care sa intruneasca pe rand toate calitatile de parinte,amic,frate,amant,.......si cine mai bine decat prietena sau prietenul ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:53. |
- Copyright 2026 4Tuning