![]() |
ochiometric arata impecabil , dar practic e rau de tot
|
suspensiile sunt deja disponibile
eu le am , si sunt de la eibach care sunt foarte buni, dar este cam 1200 setul de arcuri amortizoarele parca erau vreo 6-650 ron bucata destul de mult pt o Dacie |
si stopurile sunt enorm de scumpe raportat la masina pe care le pui
900 ron un set de stopuri pt Logan cand astea de Passat sunt 750 ron |
Pai nu stiam ca trebesc si alte modif inafara de suspensii.
Suspensiile eibach ... 1200 ron presupun :shock: :lol: Sunt scumpe stopurile ... dar alea de passat sunt cu leduri la 759 ron? nu cred ca-s asa ieftine (tu stii oricum mai bine :lol: , nu zic ca nu ai dreptate, dar m-am gandit ca poate te refereai la cele simple cu cu led) Oricum costa ... asta e tuningul e scump ... dar pana la urma daca era ieftin isi faceau toti si nu mai era nimic special, asa isi fac doar cei pasionati cu adevarat (sa nu ma injurati ca nu am masina tunata dar am motivele mele si nu sunt legate de pasiune, si banii sunt pregatiti, sunt gata de actiune :lol: ) |
e drept, e scump sa \"tunezi\" o masina! sunt destul de scumpe si pt logan, dar am de gand sa o fac cea mai frumoasa!!! am ascultat sfaturile unora si m-am hotarat la kit-ul de la pilot(multumesc pt sfat) care arata f bine! problema este ca va dura putin, deoarece nu dispun acum de bani (asta e, cand muncesti sa iti platesti masina :shock: )! dar in ceva timp va fi si LOX-ul frumushel :) si ma bate un gand la jantele alea pe 16! cam care este pretul?
|
Pai stiam ca te-ai decis la acel kit :)
Pai bafta si sa iasa cat mai frumos. :) |
merci! eu imi voi da silinta sa iasa cat mai frumos!!
|
Din ciclul \"..se intoarce\", nu am mai rezistat si dupa ce am eliminat cateva cheltuieli \"inutile\" din buget, mi-am achizitionat inca un Thunderbird. De-acum, timp sa fie pentru modificari. Pozele sunt la Masina mea/Ford.
|
Felicitari! N-am timp sa ma uit la poze deocamdata pt ca sunt pe fuga ... dar pe seara ma uit si o sa-ti laud masina si pe topicul de la ford :D
Bafta la modifica si la toate cele :D |
Merci pentru urari, si pastreaza te rog laudele pentru cand vor aparea modificarile. Acum nu prea merita nimic, are doar 150 cai ,280 cuplu si niste pete de rugina.
|
150 de cai la 5000 cmc?.....hm
cuplul e de acolo insa... |
tipic american. cat consuma?
|
pai cred ca ia vreo 20l/100km in orash :lol: :lol:
|
Datele producatorului spun 13/100 in oras si 9/100 in exterior, dar evident ca astea sunt vise. Condusa conservator, ia cam 16 in oras si 12 in exterior, iar cand o calc evident ca goleste rezervorul.
Oricum, referitor la caii putere, motorul este restrictionat de o multime de lucruri acum. O sa fac modificari pe masura ce imi permit, atat din punct de vedere al banilor cat si al timpului. Nu ma grabesc, pentru ca masina asta reprezinta un vis implinit, si nu un mijloc de transport cotidian. |
bravo stefan, asta e o veste excelenta :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning