![]() |
Re: Divergente de tot felul !
Quote:
|
nu te mai cunoaste ... sau poate ca nu vrea ... sau .... poate ca nu ... sau poate ca da .... sau poate ca poate :)
|
:))) stiu stiu
|
poate prietenul VECHI era si el "LEGAT" si nu trebuia salutat ca doar ti-a facut semn...intamplator eram si eu acolo
|
posibil sa fie si asta. dar cum dreaq ... ca eram si eu acolo .... da ... ma uitam la ala cu dacia ... de asta nu am vazut ;-)
|
o sa`mi cer scuze fata de el ...dar nu am vazut ca mi`a facut semn ...am vazut ca era cu baietzii ...:|
|
Re: Constanta - Accidente
1. de ce esti asa de inversunat impotriva Renaultului? ai fost facut de ras cumva de o frantuzoaica?...asta daca esti fan curse de accelerare :rolleyes2
2. tu ce masina conduci? vreun Ascari, Noble, TVR, Marcos? ai auzit vreodata de marcile astea de masini? sunt masini care costa cat 320d-ul pe care le-ai primit de la taticul tau si care pot ingenunchia un Lamborghini sau Ferarri :rolleyes2 dar la ce cunostinte vaste in domeniul auto ai e putin probabil sa stii ce sunt astea sau sa stii cum sa le folosesti...si ti-o spun pt ca am condus Carerra 4S si M3 e46 (prima e Porsche si a2a e BMW ca poate nu stii soferule)...si am facut fata cu brio :rolleyes2 3. De RENAULTsport ai auzit? sunt masini de circuit adaptate pt strada si sunt primele cele mai adevarata hot-hatch-uri...pt ca nu am toate prostiile in interior ca GTI-urile sa atarne greu...sunt masini sport pt piloti adevarati nu pt pusti care agata pe Tomis ce zici de un Clio de 180-200cp? sau de un Megane de 225cp cu LSD (cauta pe google ca sigur nu stii ce e ala) ? 4. Renault a avut prima 5* la testele NCAP cu Laguna in timp ce BMW sau Mercedes aveau 3-4*...Toata gama renault are 5* la testele NCAP si sunt printre cele mai sigure masini... 5.Renault are o istorie la fel de bogata in motorsport ca si BMW..cu modele ca R5 turbo (ala lat), Renault Gordini, Clio Cup si Trophy, Clio v6, Megane Cup abia astept raspunsu la 2... abee...ati sters postul prostului cat scriam eu? m-am chinuit degeaba??:sad: |
ptr metal-militia
1. invershunat? de ce? atunci inseamna ca nu ai citit postul la care te adresezi! `ai fost facut de ras cumva de o frantuzoaica?` frantzuzoicele poate stiu cate ceva la pat .. pe strazi doar pe bulevarde sau sa-si faca meseria in ceva p 4 roti ;)) 2. indubitabil nu ai fost atent la acel post p care-l contracarezi cu afirmatii mai mult decat penibile sau sa nu zic deplasate ... mashinile cu care am dat exemple nu erau in clasa si nici bani de ascari , tvr, marcos sau altceva ce mai vezi tu la Top Gear, insa cu cunostinte vaste in domeniu auto sa stii k , chiar m-ai nimerit ;) 3. Din pacate si de Renault sport am auzit , insa ce nu stiu unii este k oricine din lumea asta poate sa faca orice exclusivist daca au finantele necesare.. insa cand e vorba de productie de masa trebuie sa iasa si in pretz si mai mult de atat sa reziste o anumita perioada ... asa hai sa facem si noi din tantar armasar tine vro ora asa si dupa neshensa la reparat ca oricum aveam nevoie doar de o ora ca atata dura concursu ... nuj daca m-am facut inteles 4. Faza cu crushtest imi e si lene si sila sa o explic insa zic cateva lucruri concrete .. a. cred k toata lumea e deacord k la 100km/h impact frontal fara actionarea franelor cu stalp sau pom sau orice esti mort poti sa ai 20 de stele la crashtest b. Sub 100km/h daca actionezi frana si esti baiat destept si ai ceva experienta cam in orice mashina de p piata care se fabrica supravietuiesti (probabil mai putin aveo , si geely) => ... daca iti iei MASHINA PENTRU CA ARE 18 stele in crash test ori nu stii sa conduci ... ori esti kamikazee ... nu ma exprim ptr un anumit individ ci in mod general |
bine..poate stii cate ceva despre masini si am sarit eu degeaba la gatul tau..dar nu ai raspuns la cea mai importanta intrebare: CE MASINA AI?
Renault e o marca redutabila, un nume intre marii producatori auto, cu istorie in motorsport si care face masini surprinzator de rapide si confortabile...care au personalitate ceea ce e cel mai important la o masina :rolleyes2 chiar nu stiu de ce esti asa de suparat pe renault...peugeoturile sunt mult sub renault si citroen la fel. Vad ca ai o problema mare cu renault asa ca nici nu-mi mai bat capul cu tine ca ai mintea odihnita :rolleyes2 |
Citroen dpdv al tehnicii este mult peste Renault ... la fel si Peugeot(si mai `nou` lucreaza la unele motoare cu Bmw) insa asta nu inseamna ca sunt peste concurenta este doar nivelul tarii lor, daca nu esti deacord cu mine du-te in Franta si fa sondaj de opinie personal ;)) sau vezi fabricile... sau masinile
Nuj cine are mintea odihnita ... eu sau ala care `nu-si bate capu` |
Quote:
vad ca nu vrei sa-mi zici ce masina ai, nu ai sau ti-e rusine cu ea? Eu am un Renault Clio bicorp (facut in Franta) 1,4 16v 98cp care se misca binisor..poate o sa si vezi cat de bine, depinde ce masina ai :rolleyes2 |
Quote:
Quote:
Quote:
Salut ! ;) |
Deci nu mai ridicati Renaultu in slavi ca nu e asa...inafara de divizia sport e un rahat cu ochi. Are unele dintre cele mai bune motare pe benzina ...dar in rest....nu se compara la condus,comfort si calitatea materialelor nici macar cu Seat sau Skoda. Eu unul nu mi-as cumpara Renault decat din gama sport. Acolo da ...chiar au masini f tari
|
Sa ma scuze toata lumea, dar sunt intru-totul de-acord cu DMX ! ;) Perfect a zis-o ! ;) Deshi in legatura cu Renault sport...uitatzi-va la filmuletzul lui Jeremy Clarkson de pe youtube despre Renault Sport, acel Clio V6 ;)
Oricum, BRAVO ! |
Renault Sport ma bufneste rasu ... adik sunt mai bune ca Focus ST? cea mai dinamica mashina din clasa , printre cele mai apreciate motoare , hm fosta Civic Type-R ? VTEC sau VVTI de la toyota a auzit renault vrodata? Polo gti? Mini chiar si Fabia RS au murit toate astea si a ramas Renault sport ?! =)) mooor de ras Aoleo ca-mi aduc aminte de Leoane .. numai gata incetati cu Renaultu k e plictisitor reveniti la accidente
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning