![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
5 Attachment(s)
Ieri, cand am ajuns la service, tocmai se petrecuse un accident, in care un Seat a derapat si a acostat 4 masini de pe cealalta parte a strazii, masini parcate in fata service-ului.
Poze nu am decat cu 2 dintre cele 4 masini. Trafy stie, ca a venit dupa ce am ajuns eu. Penultima poza este omu` cu lancia, iar ultima poza este accident pe 4 benzi la raureni, o dacie a rupt un bmw. |
numai daune totale in ultimu timp:))
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Acum 15 minute, comuna Barbatesti langa podul in lucru. Dubita a incercat o depasire si rezultatul e cel care se vede. Sunt doi raniti dar nu grav (din spusele martorilor).
Attachment 1181283Attachment 1181284Attachment 1181285Attachment 1181286Attachment 1181287 |
azi dimineata pe la 9:30 la intersectia de la mall cu ana ipatescu etc etc etc ...un opel astra g gri a venit de pe pod si a vrut sa vireze stanga ( spre zavoi ) , nu cred ca s-a asigurat si a intrat un motociclist in el...victime cred ca sunt ca era SMURD`ul..era casca pe jos, motoru aruncat si spart....politie multa etc..
|
deci ...ce sa mai ....oficial aia e intersectia mortii!!!! Gutau putea face bine mersi in loc de parcare la mall...cimitir!
|
stie cineva de ce motor era vorba?...a supravietuit cel de pe motor?
|
Un lucru e clar, VALCEA nu e pt motociclete. Ma gandesc cu groaza ca abia poti merge cu masina , apoi cu motocicleta. Si-a batut Gutau joc de toate strazile, nu mai e una pe care sa nu se fi spart macar odata pt nush ce *** de teava. Multe masini, oras mic, denivelari facute/puse aiurea. Pacat ca se intampla astfel de accidente.
|
Quote:
sa ai suspensie sport sa vezi ce misto e prin valcea ^_^ |
stie cineva cine se urca in pom cu masina in centru?
|
mercedesu ala syr :)
|
in ce pom s'a urcat?
|
care ? S-ul ?
|
daca e syr inseamna ca e ala de langa scoala nr. 9