![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare
si ceva poze cu ea in acest stadiu
|
Pai e neschimbata.......poze sunt in paginile din urma....singura diferenta....am pocnit putin spoilerul fata ...adica prelungirea....deja incep sa nu o mai sufar, ma gandesc din ce in ce mai serios la o vopsire....dar din pacate partea financiara nu ma lasa :)
|
Cred ca am rezolvat si problema erorilor din ecu......mai mult ca sigur la curse voi merge cu proiectoarele aprinse si aeroterma pe treapta 3. Se pare ca alternatorul incarca cu cocoloashe :)
|
felicitari sefu pentru munca depusaa la masina!
sunt nerabdator sa vad cum trage masina la craiova! in aceiasi grupa cad si eu dar acum sa vedem cum stam cu vremea speram sa nu ploua k eu cu tractiune spate e mai greu! bafta in continuare cu modificarile propuse de tine! |
Nu ma dau cu tine ca tu te dai de cur si imi lovesti aripa :)). Lasand gluma la o parte....astazi iar mi-a mancat zilele cu vechile probleme....cod eroare 49 si 74. sa le iau in pwla...nici faza cu aeroterma si proiectoarele nu mai da roade. Vin asa cu ea si sper sa nu prind vreun logan sa ma fac de ras :( .... sau varianta doi...il rog frumos frumos pe Dumnezeu sa imi traga la capacitatea ei maxima si atunci se schimba treaba.
Dani tot c20 ne ai? |
nu sef caruta mea se numeste opel manta si am motor de 2,2l de
dac spui k nu trage in mintile ei mas da cu tinee !acum sa vedem dac rezista si cotetu meu pana acolo! |
Pune si tu in portbagaj un alternator sa mearga la mine...plm..incerc toate variantele ca mi-a scos peri albi. Nu cred ca e corect sa ne scoatem noi intre noi opelistii...ne dam si noi la alte marci nu?
|
adevarat dar eu am tip motor cih iar tu ohc -ne
cu unu de dacie nu merge? |
Nu stiu.....cred ca da....maine incerc alte maruntisuri...tre sa ii dau de cap odata si odata. Eu stiam ca cih are 90 de cai...nicidecum 115 :). Daca te bat pe 400 de m imi cumperi axa? :))
|
nu sef am un cih de 2.2l de de rekord cu injectie si cu axa nu am ce face cu ea! k nu se potriveste la mine! orcum as vrea sa ne dam la liberee daca e?
uite id meu de mess poate mai schimbam o vorba [email protected] |
salut bobby. am citit un topic mai vechi de la altcineva in care se plangea baiatul de instabilit la acceleratii. nu se rezolva problema cu deschiderea unghiurilor pentru ca e problema de constructie bucsile din fata fiind prea moi si pozitionate spre directia de mers. puneti bara de rigidizare de la wiechers sport spre ex care e doar 170 ron si o sa vedeti diferente. stiu ca sunt off topic dar am reusit in sfarsit sa fac masina sa mearga cum ar trebuie sa mearg o masina de coasta pe viraje cu modificarea asta si vroiams a va zic si voua.. eu sunt f multumit de cum merge desi am incercat pana acum o gramada de chestii si zic ca merge tare. cine vrea sa vada facem o poaina sau un rasnov la urcare sau la coborare.:))..........bafta
|
hai man, ai facut ceva sa mearga? hai sa spulberam mitul R5 ;)
|
Super tare masina ta...meriti toata admiratia pt cum iti intretii masina, pt cum ai modificat motorul si pt ambitia ta. Stau de 4 ore (e ora 4:30) si nu am putut sa ma opresc din citit pana nu am parcurs cele 46 de pagini ale topicului. Se vede ca esti un adevarat pasionat si sper sa te cunosc ca tot suntem din acelasi oras poate imi dai si mie niste sfaturi in ceea ce priveste tunatul motorului.
Bafta duminica la Craiova, daca iti faci masina! |
bobby, tzin pumnii pt tine.. vezi fratello sa nu faci de rusine "brand"ul :boxing:
bafta sa ai si asfalt uscat si mult fum de cauciuc :peace: |
Fes mersi de aprecieri....nu stiu daca am spus dar aici e pusa numai o parte din munca depusa la masina. Desi imi aduce satisfacii de fiecare data cand merg cu ea.....de ceva timp nu ii dau de cap si face figuri. Am incercat diverse setari si am eliminat fiecare problema in parte insa ea refuza sa traga la capacitate maxima. E imprevizbila.....azi merge perfect....maine poa sa traga putin mai tare decat un logan :). Sper ca pana maine sa rezolv treaba cu debitmetru...am promise vreo doua si poate se intelege bine cu unul din ele......daca nu rezolv...fac crucea mare....ma roh la Dumnezeu ca maine sa fie una din zilele in care merge bine. Oricum acum nu pune toata puterea jos pentru ca am zis sa fac un compromis....sa reglez debitmetru in asa fel incat sa fie mai putine sanse sa dea in nas...chiar si asa tot face e nebuna.
Brummy eu fac tot ce imi sta in putinta....si daca nu gasesc un debitmetru sigilat.....cred ca o sa stau pe margine mai devreme putin. Nu ma duc acolo pt locul intai pt ca deocamdata nu e posibil Scorpio eu imi pun baza in tine....momentan nu pot tine piept unui r5 cu motor de 1,7 umblat in el. Poate cele oua carburatoare ale tale o sa isi faca treaba bine si vei darama mitul :) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning