![]() |
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
nu te bagi aiurea deloc.... uite exemplu: amenda pentru viteza, dar "organul" nu scrie in proces numarul radarului sau numarul mashinii pe care era radarul, refuza sa prezinte proba video... cu alte cuvinte o atitudine de genul: "itzi dau amenda k nu-mi place de mashina ta..." ..... deci... ai 100% dreptate.... tot militzie a ramas.... :evil:
|
Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale
nu e adev..daca se intampla asa ceva se poate contesta in instanta.. dar sunt rare asemenea cazuri.. de regula scrie in proces aparat radar tip serie montat pe masina x bla bla..
|
Quote:
Or fi si "militieni" ramasi prin Politie, dar "voi" soferii patiti, de ce nu faceti contestatii? In felul asta o sa se invete si ei, dar daca toata lumea tace si face ca ei, numai ca sa nu se complice, normal ca unii vor continua cu abuzuri din astea. Scuza-ma, dar e vina celor care accepta asa ceva, nu a "militienilor". |
poi facem mah...... am uitat eu sa zic..... sorry..... doar nu-l las sa scape asha.... :twisted:
|
cred ca de ceva pagini e un offtopic la greu
aici e vb de masinile modificate nu de radare sau alte bazaconii ce mai aberati voi pe aici rog un moderator sa faca putina curatenie aici |
acum sa fim seriosi .. cred ca mai mult de jumate din posturile de pe forumul asta sunt off topic :))) sportul asta se practica de mult.. corect se necesita un pic de deratizare..
|
salutare lume ;
Protestul ramine ultima sansa sau daca nu procese multe dar pt asta trebuiesc dovezi |
Om fii offtopic, dar nu se poate discuta numai pe subiect. Ar insemna ca in 1-2 pagini sa terminam discutia :lol:
Este un forum, asta reprezinta: un loc pt discutii. Conteaza ca e oarecum offtopic? Tot in zona Politie/tuning suntem...cat de cat. daca lumea discuta, isi da cu parerea... care e problema? Cui nu-i place sa nu citeasca/scrie, ca nu ii obliga nimeni. |
Quote:
|
Quote:
Si legate de "vinil", omu' cred ca se referea la folie neagra pe geamuri, nu la autocolant pe masina... pt folie, doar 3 marci sunt autorizate si omologate RAR: 3m si inca 2...nu le mai retin. |
dap... 3 marci autorizate pentru folie: 3m, Llumar si Samurai (ultima la Expert)..... sau asha shtiu eu....
|
asa e, de Lumar uitasem... de ultima nu mai retin numele.
|
politzaiu e cea mai rea samantza... rasare si din asfalt
|
mah baetzi eu am un bmw din 93 si e tunat"cat de cat" adik spiolere preaaguri eleron faruri bixenon un dvd etc. si mergeam si eu ca omu normal spre bacau cu vreo 140 la ora"doar atat:))" si dau de garda pune sirena pe mine si plm ce sai fak?
am calcat pedala pana la 190 si am scapat pe un drum laturalnic....da era sa o incurc rau !! de acuma stie cineva cum as mia putea scapa de garda?? |
pai ti-au laut numarul de inmatriculare deci, daca ai timp pierde si tu un numar de inamtriculare, spui c anu erai tu un masina era tot unu ca al tau
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning