Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/32336-comunicat-politie-mass-media-referitor-tuning-curse-ilegale.html)

Khalis 25-07-07 21:43

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

nu te bagi aiurea deloc.... uite exemplu: amenda pentru viteza, dar "organul" nu scrie in proces numarul radarului sau numarul mashinii pe care era radarul, refuza sa prezinte proba video... cu alte cuvinte o atitudine de genul: "itzi dau amenda k nu-mi place de mashina ta..." ..... deci... ai 100% dreptate.... tot militzie a ramas.... :evil:

sponsoru 26-07-07 04:43

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

nu e adev..daca se intampla asa ceva se poate contesta in instanta.. dar sunt rare asemenea cazuri.. de regula scrie in proces aparat radar tip serie montat pe masina x bla bla..

Geo_ZGA 26-07-07 10:28

Quote:

Originally Posted by sponsoru (Post 1014742)
nu e adev..daca se intampla asa ceva se poate contesta in instanta.. dar sunt rare asemenea cazuri.. de regula scrie in proces aparat radar tip serie montat pe masina x bla bla..

Exact!
Or fi si "militieni" ramasi prin Politie, dar "voi" soferii patiti, de ce nu faceti contestatii? In felul asta o sa se invete si ei, dar daca toata lumea tace si face ca ei, numai ca sa nu se complice, normal ca unii vor continua cu abuzuri din astea.
Scuza-ma, dar e vina celor care accepta asa ceva, nu a "militienilor".

Khalis 26-07-07 20:59

poi facem mah...... am uitat eu sa zic..... sorry..... doar nu-l las sa scape asha.... :twisted:

SirNenea 26-07-07 22:10

cred ca de ceva pagini e un offtopic la greu
aici e vb de masinile modificate nu de radare sau alte bazaconii ce mai aberati voi pe aici
rog un moderator sa faca putina curatenie aici

sponsoru 27-07-07 05:23

acum sa fim seriosi .. cred ca mai mult de jumate din posturile de pe forumul asta sunt off topic :))) sportul asta se practica de mult.. corect se necesita un pic de deratizare..

robert cristi 07-08-07 10:42

salutare lume ;

Protestul ramine ultima sansa
sau daca nu procese multe
dar pt asta trebuiesc dovezi

Geo_ZGA 07-08-07 10:47

Om fii offtopic, dar nu se poate discuta numai pe subiect. Ar insemna ca in 1-2 pagini sa terminam discutia :lol:
Este un forum, asta reprezinta: un loc pt discutii. Conteaza ca e oarecum offtopic? Tot in zona Politie/tuning suntem...cat de cat. daca lumea discuta, isi da cu parerea... care e problema? Cui nu-i place sa nu citeasca/scrie, ca nu ii obliga nimeni.

N|ghtmare 08-08-07 15:09

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 727867)
Acum depinde ce tuning ca nu ai voie sa faci orice dar de exemplu spoilere praguri ai voie m-am interesat si ai voie. Jante mai late sau mai mari fara autorizatie nu ai voie (cu autorizatie ai voie la fel ca si cu folia)...

Pt jante mai mari trebuie doar sa te duci sa-ti lucreze la vitezometru, sa nu ai impresia ca mergi cu 100 cand de fapt mergi cu 150 din cauza ca ai jante mai mari. Cat despre vinil, daca nu e reclama ( caz in care trebuie sa platesti o taxa de reclama la primarie ) trebuie doar sa iti schimbe culoarea masinii pe acte in noua ( noile ) coloare ( culori ). Ieri am intrebat

Geo_ZGA 08-08-07 15:27

Quote:

Originally Posted by N|ghtmare (Post 1036275)
Pt jante mai mari trebuie doar sa te duci sa-ti lucreze la vitezometru, sa nu ai impresia ca mergi cu 100 cand de fapt mergi cu 150 din cauza ca ai jante mai mari. Cat despre vinil, daca nu e reclama ( caz in care trebuie sa platesti o taxa de reclama la primarie ) trebuie doar sa iti schimbe culoarea masinii pe acte in noua ( noile ) coloare ( culori ). Ieri am intrebat

Zici tu ca asa e cu jantele?:rolleyes2 eu nu cred... in talon scrie, specificat de producator, dimensiunea/ile care pot fi folosite. Daca nu exista dimensiunea aia, trebuie sa te duci la RAR si sa o testeze... se face omologare si iti da atestare ca poti sa circuli pe drumurile publice fara sa prezinti pericol :lol:
Si legate de "vinil", omu' cred ca se referea la folie neagra pe geamuri, nu la autocolant pe masina... pt folie, doar 3 marci sunt autorizate si omologate RAR: 3m si inca 2...nu le mai retin.

Khalis 09-08-07 16:38

dap... 3 marci autorizate pentru folie: 3m, Llumar si Samurai (ultima la Expert)..... sau asha shtiu eu....

Geo_ZGA 09-08-07 16:47

asa e, de Lumar uitasem... de ultima nu mai retin numele.

driver_xs 16-08-07 12:36

politzaiu e cea mai rea samantza... rasare si din asfalt

eminem-alin 20-08-07 11:54

mah baetzi eu am un bmw din 93 si e tunat"cat de cat" adik spiolere preaaguri eleron faruri bixenon un dvd etc. si mergeam si eu ca omu normal spre bacau cu vreo 140 la ora"doar atat:))" si dau de garda pune sirena pe mine si plm ce sai fak?
am calcat pedala pana la 190 si am scapat pe un drum laturalnic....da era sa o incurc rau !! de acuma stie cineva cum as mia putea scapa de garda??

Baban_San 20-08-07 12:09

pai ti-au laut numarul de inmatriculare deci, daca ai timp pierde si tu un numar de inamtriculare, spui c anu erai tu un masina era tot unu ca al tau

All times are GMT +2. The time now is 14:43.

- Copyright 2026 4Tuning