![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
wa da gata ho brrr! ba ce va mai place panarama...sa mor d nu... una doua faceti panarama pe topicu asta...credeti k unii intra pe topicu asta sa va citeasca voua posturile voastre si cum va scoateti ochii intre voi..GATA eu m`am saturat... ce bine mai era pe la inceputul forumului asta...eram ce`i drept mai putini..dar nu ne certam ...
NU UITATI : Forumul asta este dedicat discutiilor referitoare la tuning si la masini...nu`i loc de cearta sau de demonstratii de fortza si de impresii/figuri..etc..!! care vrea cearta..n`are decat sa`si faca site cu forum special pt discutii de genu asta!! |
De cand sunt pe aces forum am observat ca fiecare topic ajunge la un numar mare de pagin datorita certurilor..+ca se face offtopic.(si uite ca si eu postand am facut offtopic)
-Sper ca de postul meu in jos sa se vorbeasca strict de 4tuning si nu despre rivalitati,certuri,figur alea alea ....pt. astea exista messeger sau daca nu nu va convine..luati-va la bataie ca sa mor eu asta mai lipsea.. Hai numai bine la toti si mai faceti si voi pace.. |
Da fratilor...sa mor daca am vazut in ultimul timp pe aici vreo unul inebunit k nu stie de unde sa isi ia nuj ce pentru masina sau k deabea asteapta intalnirile saptamanale sa vb. cu baietii despre una 2...a ajuns o mare hahalera forumul la sectiunea piatra neamt si de asta imi este si sila sa mai postez ceva...va certati mai rau ca la usa cortului...pentru ce??? pentru k sunteti frustrati plini de hemoroizi unii dintre voi... DATION P MSII!!! FACETI TOPIC SEPARAT SI CERTATIVA ACOOLO!!!. Propun sa se faca thread "Loc de cearta" si acolo sa va certati...vreau si eu sa vad ceva frumos scris aici...GATA!!! (nu k am spus eu...poate va simtiti)
|
Vinerea asta acelasi itinerariu?
De data asta vin cu aparatu facem si noi cateva poze ca nu am mai vazut asa ceva demult tare... |
Si aici s-a intins cearta ....io zic sa cititi ce a scris GHICI si sa isi revina toata lumea! Nu mai au rost alte discutii! NSL daca au ales sa fie asa ...sa ramana asa cu treaba lor....nu mai putem schimba nimic...io am stiut ca se vor intampla chestiilea astea ( CARTMAN: STII CA TI_AM ZIS CA AICI SE VA AJUNGE DAR NU M_AI LUAT IN SEAMA; AI FACUT DE CAPUL TAU ACUMA TRAGE PONOASLELE)....iar cei cu care am vorbit atunci pot sa confirme... iar toti ceilalti care inca mai sunt pasionati de masini, tuning si tot ce tine de lumea auto sa vina in centru si sa ne vedem de treburi ca si pana acum!
PUNCT. |
Quote:
|
mio placut faza cu mos craciun din centru!! prea tare:!: :lol: :lol: :lol:
|
Tot vin la intalniri si cand toata lumea merge in Lido sau la linioote sunt nevoit sa ma duc acasa..Asa ca asi avea o rugaminte..care este dispus/poate/vrea sa ma transporte si pe mine la cafea sau pe unde mai umbla comunitatea 4tuning...va rooog..
p.s:am doar 16 ani asa ca nu ma astept la prea multe oferte..dar macar una |
Nartik......... te iau eu daca ridici doua degete cand vrei sa iesi la cafea :D ca niciodata nu mi'a zis nimeni sa il iai si eu sa zic nu :)
|
Quote:
prin faza asta au trecut toti din tara stii tu ce spunea si claudiu de la 4tuning si a avut mare dreptate...treaba asta cu orgoliile e grava tare. unii percep intalnirea din centru ca o intalnire din spatele blocului cu baietzii(vorbele cuiva) |
Quote:
Deci apreciez gestul si daca m-ai putea lua..adik dak ai loc si esti intro buna dispozitie...ti-as fi foarte recunoscatotr... Multumesc mult ca te-ai oferit:oops: |
wa .... ia ultima creatie de la ghici-computers ... dar sa nu ma ziceti la femeile voastre ca nu mai vine niciuna la mine :)
www.misogin.ro |
Quote:
|
:lol:
Quote:
|
Ma intreb..oare vine multa lume la intalnirea de vineri sau nici unu k e concert..curios doar..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning