![]() |
Re: Vw bora Edition
Ce tiganie e in romania,sa iti fure chiar si presul :)).Presupun ca era pus undeva separat,ar fi fost ciudat ca cineva sa ti-l fure doar asa din masina.Adica,se luau mai multe.Pedalele dau un usor aer de racing,dar inca e pe linie buna masina.
|
Quote:
am scos tot din masina curatat bla bla...si pe urma cand am pus la loc presul din partea soferului l-am lasat pe banca(3-4m de masina....max 10 m de casa...)era umed am zis sa treaca vantu putin peste ea am intrat inauntru(stat max 30 min)si cand am iesit nu mai era..)asta e... de asta am ramas doar fara 1 pres sa ne auzim cu bine...mai am 3-4 miscari si apoi standby:rolleyes2 |
3 Attachment(s)
nu am mai postat de o vreme...din pacate adevarul este ca cam bat pasul pe loc
in primul rand,sunt ceva probleme cu curierul pentru stopuri(dhl dinspre germania) suspensia inca nu am luat-o ca trebuie sa fac ceva test inainte(treaba cu roata mea pusa la cineva cu reglabila) volanul va arata cum ii in poza(curand cand pot renunta la masina se rezolva...omu demonteaza,lucra la ea si pune la loc) si in final,tot caut o buza ceva mai lata decat cea originala dar nu gasesc nimic...ceva in genul(poza)dar totusi ceva mai subtil as avea nevoie de ceva ajutor daca se poate,ce model sa caut,sau ce pot adapta:rolleyes2:?: |
Cauta o prelungire de V6,e cea mai frumoasa!
|
Quote:
vedem ce gasesc intai sa rezolv cele propuse dar intre timp nu renunt:D + am si ceva tehnic mi-a aparut la diagnoza senzor turatie motor(poate ii doar eroare....dar poate senzor cu probleme) si cateodata mai nou la plecari de pe loc,si cand dau drumu la aceleratie,franez au un poc poc...nu ii planetara..poate ceva suport de motor dar parca nici aia..din cate am tot verificat am joc la bucsa brat bascula |
Quote:
edit : cea din poza e o tiganie |
1 Attachment(s)
Quote:
cam zero... cel atasat de mine,este fin fibra,ii ceva facut la mana...evident nu ii cea ce trebuie |
2 Attachment(s)
e, unde?
gasesti la reprezentanta cu aprox 1000 euro fata-spate-praguri ,pregatite de vopsit :lol: poti sa iti cumperi si prelungirea de 4motion sau v6 ma rog cu 300 si ceva ron.. |
4 Attachment(s)
Quote:
intradevar arata bine:twisted: chestia cu kitul ii mai complicat sa zic asa...pentru ca pentru bara spate,nu ca am senzor de parcare si nu prea am vrea sa o schimb(nu ca ar fi ceva de neinlocuit...dar daca asa a venit din fabrica asa sa ramana) cu praguriile sunt in dubiu sau un lip in genul poza 1 si 3 dar nu stiu cum vine dupa bara stock ma tenteaza doar fata...evident ramane semnul intrebarii cu linia masinii dar asta e ar fi si varianta anniversary...oricum ii bine ca am lamurit-o cam astea ramane...gli,v6 si anniversary |
In pozele 1 si 3 ai cupra lip pe bara de bora R. Pe bara stock trebuie adaptata si arata ca pixu.
Cea de gli este mult mai mare decat cea stock,daca pui doar pe fata si fara praguri o sa arate ciudat. Ramai la "v6",este mai ieftina si pastreaza dim celei stock |
2 Attachment(s)
Quote:
gli pica ca sunt foarte greu de gasit(pe comanda dar si aia putin probabil)si sunt peste 200 eu cu V6 aia ii problema,ca am discutat cu cei care au avut si din cate am inteles ii aceas dimensiune cu cea originala....eu as cauta ceva mai lata decat stock asa ca in final ramane anniversary(cam 100 eu)este probabil sa gasesc la reprezentanta sau pe cea ce m-am axat este cea de rieger,exact ce caut(mai lata,arata bine etc..) evident pierd din linie dar dupa cum am spus buza spate nu o schimb,asa ca nu are rost sa pun si praguri atunci....doar as vrea sa fentez putin inaltimea la bot apropo,de la golf 4 se potriveste?(la bara spate stiu sigur ca nu,dar buza fata poate poate...) |
de la golf 4 nu se potriveste.
am uitat de cea rieger :lol: , este un 4motion mai mare si e ok. o sa fi nevoit sa cumperi macar niste praguri in acest caz. edit: in pozele postate de tine este prelungirea rieger si inca o buza mica sub ea si arata urat :D |
Quote:
nici mie nu imi este exact pe plac insa prelungirea imi pare ok...da foarte bine si ar fi ceva ce caut(ceva mai lata) daca zici ca nu merge de pe golf 4 ii nasol...am gasit anniversary nou,300 lei insa sunt pentru mk4 |
Quote:
|
Quote:
oricum sunt de golf 4...si daca nu se potrivesc atunci imi este egal...:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning