![]() |
Re: Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story)
Quote:
Quote:
Mia :D Clar !!! Quote:
|
Va potriviti.....a perfect car and a perfect woman :-P
|
Am vazut in diverse contexte poze cu masina ta... dar niciodata nu am avut "curiozitatea" sa citesc topicul... Bine, mai trebuie si ceva timp ca de cateva ore tot citesc, de la pagina 1... pana la ultima... fiecare post in parte :D Dar a meritat! Sincer, pasiunea ta pentru masini da dovada de mult caracter, n-am vazut nici o replica de genu "bag picioarele in ea de masina", sau sa te dai batuta... ai avut mereu taria sa treci peste probleme. :) E o masina norocoasa, restaurata si modificata cu mult bun gust, si ce ma bucura si mai mult e ca o plimbi, ca e masina de zi cu zi... chiar era pacat sa stea numa in garaj! Imi pare rau pentru cei mai rautaciosi, care in ciuda faptului ca tu ai vorbit frumos, ei o dadeau in diverse... In fine, tot ce conteaza e ca masina e pur si simplu superba! Felicitarile mele :D
PS: un sincer La multi ani! (cu intarziere :oops:) |
Quote:
Quote:
Mersi mult pt "la multi ani" la anu face 18 ani :lol: |
10 Attachment(s)
Si insfarsit a venit si prin Vest iarna :lol:
Am gasit si jantele mult dorite pentru Probe (GT originalele 16"), de saptamana viitoare ma voi ocupa de ele, necesita o reconditioare... Iar dupa zburdam si noi prin zapada :lol: |
Quote:
a iesit la o bulgareala si el?:lol: |
buna sunt nou pe forum ..am un ford probe ......care mia dat o gramada de batai de cap....:(( :cry: siii vroiam sa te intreb dak u mai ai delcou original pe masina..sau ai facut modificare...k asta e boala lor...si dak ai idee cat e un kit de ambreiaj...ms mult ast mult
|
Quote:
|
aceasta masina este rezultatul pasiunii tale , felicitari !
|
Quote:
Quote:
|
Cumpar Acte RO / Ford Probe II 2.0l 16v
Daca stie cineva, rog sa ma anunte! Multumesc anticipat! |
felicitari pentru munca depusa si pasiunea de care dai dovada! si pustoaica mea merge pe 18, devin majore...dar tot nu o las singura in oras...
|
Quote:
Multumesc! |
5 Attachment(s)
Si cum iarna sparam ca s-a terminat am iesit si noi astazi la o plimbarica, in drum spre casa am fost surprinza de un "peizaj dragut" si m-am oprit sa fac cateva poze.
:arrow: |
Dazzlingly, beautiful, magnificent, gorgeous etc :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning