Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Ford (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford.html)
-   -   Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story) (https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/152284-ford-probe-2-0-16v-pink-probe-story.html)

PinkProbeLady 26-11-10 18:13

Re: Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story)

Quote:

Originally Posted by andoGSI (Post 3846540)
Foarte reusite pozele...super locatia aleasa,really nice
very nice pinky8)
Bravo:D

Mersi!!!

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3846322)
Doar nu vrei sa o chinui pe rozalie prin nameti nu ? :lol: Mai bine la caldurica, in garaj iarna, ca e anotimpul Miei :lol:

In fiecare iarna a fost "chinuit", nu chiar in nameti ca nu urc muntii cu el. Ar fi pacat sa hiberneze iarna. Nu este o masina de expozitie. Nu pentru asta l-am facut :lol: Sper sa fie bine, fara indidente.

Mia :D Clar !!!

Quote:

Originally Posted by Tazmaniak (Post 3846557)
Da :twisted:

Chiar daca nu a fost cea mai buna locatie pentru el. Eu mi-am doprit foarte mult aceste poze si imi plac :oops:

dony ddc 27-11-10 14:44

Va potriviti.....a perfect car and a perfect woman :-P

B-99-SAA 07-12-10 15:05

Am vazut in diverse contexte poze cu masina ta... dar niciodata nu am avut "curiozitatea" sa citesc topicul... Bine, mai trebuie si ceva timp ca de cateva ore tot citesc, de la pagina 1... pana la ultima... fiecare post in parte :D Dar a meritat! Sincer, pasiunea ta pentru masini da dovada de mult caracter, n-am vazut nici o replica de genu "bag picioarele in ea de masina", sau sa te dai batuta... ai avut mereu taria sa treci peste probleme. :) E o masina norocoasa, restaurata si modificata cu mult bun gust, si ce ma bucura si mai mult e ca o plimbi, ca e masina de zi cu zi... chiar era pacat sa stea numa in garaj! Imi pare rau pentru cei mai rautaciosi, care in ciuda faptului ca tu ai vorbit frumos, ei o dadeau in diverse... In fine, tot ce conteaza e ca masina e pur si simplu superba! Felicitarile mele :D

PS: un sincer La multi ani! (cu intarziere :oops:)

PinkProbeLady 09-12-10 19:34

Quote:

Originally Posted by dony ddc (Post 3848928)
Va potriviti.....a perfect car and a perfect woman :-P

Multumim!!!

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3878194)
Am vazut in diverse contexte poze cu masina ta... dar niciodata nu am avut "curiozitatea" sa citesc topicul... Bine, mai trebuie si ceva timp ca de cateva ore tot citesc, de la pagina 1... pana la ultima... fiecare post in parte :D Dar a meritat!

PS: un sincer La multi ani! (cu intarziere :oops:)

In primul rand multumesc foarte mult pentru aprecierile aduse! Ti-a luat ceva timp sa citesti topicul :D ma bucur mult ca spui asta, ca a meritat...
Mersi mult pt "la multi ani" la anu face 18 ani :lol:

PinkProbeLady 09-12-10 19:42

10 Attachment(s)
Si insfarsit a venit si prin Vest iarna :lol:

Am gasit si jantele mult dorite pentru Probe (GT originalele 16"), de saptamana viitoare ma voi ocupa de ele, necesita o reconditioare... Iar dupa zburdam si noi prin zapada :lol:

andoGSI 09-12-10 21:54

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3883825)
Si insfarsit a venit si prin Vest iarna :lol:

Am gasit si jantele mult dorite pentru Probe (GT originalele 16"), de saptamana viitoare ma voi ocupa de ele, necesita o reconditioare... Iar dupa zburdam si noi prin zapada :lol:

ii e frig la probe,saracutu...
a iesit la o bulgareala si el?:lol:

ionut_tudorel 18-12-10 18:30

buna sunt nou pe forum ..am un ford probe ......care mia dat o gramada de batai de cap....:(( :cry: siii vroiam sa te intreb dak u mai ai delcou original pe masina..sau ai facut modificare...k asta e boala lor...si dak ai idee cat e un kit de ambreiaj...ms mult ast mult

PinkProbeLady 18-12-10 21:45

Quote:

Originally Posted by ionut_tudorel (Post 3908736)
buna sunt nou pe forum ..am un ford probe ......care mia dat o gramada de batai de cap....:(( :cry: siii vroiam sa te intreb dak u mai ai delcou original pe masina..sau ai facut modificare...k asta e boala lor...si dak ai idee cat e un kit de ambreiaj...ms mult ast mult

Lasa-mi un numar de tel in PM, am sa te sun sa vedem daca pot fi de folos.

sek00 19-01-11 19:58

aceasta masina este rezultatul pasiunii tale , felicitari !

PinkProbeLady 07-02-11 19:50

Quote:

Originally Posted by andoGSI (Post 3884340)
ii e frig la probe,saracutu...
a iesit la o bulgareala si el?:lol:

Ando :D nu prea s-a bulgarit Probele iarna asta, s-a plimbat mai putin iarna asta.

Quote:

Originally Posted by sek00 (Post 4002156)
aceasta masina este rezultatul pasiunii tale , felicitari !

Multumesc mult pentru aprecieri!

PinkProbeLady 07-02-11 19:52

Cumpar Acte RO / Ford Probe II 2.0l 16v

Daca stie cineva, rog sa ma anunte!

Multumesc anticipat!

calin81 08-02-11 12:57

felicitari pentru munca depusa si pasiunea de care dai dovada! si pustoaica mea merge pe 18, devin majore...dar tot nu o las singura in oras...

PinkProbeLady 09-02-11 00:46

Quote:

Originally Posted by calin81 (Post 4065161)
felicitari pentru munca depusa si pasiunea de care dai dovada! si pustoaica mea merge pe 18, devin majore...dar tot nu o las singura in oras...

Haha, pai cum sa o lasi singura in oras :lol: nici vorba!
Multumesc!

PinkProbeLady 09-02-11 00:53

5 Attachment(s)
Si cum iarna sparam ca s-a terminat am iesit si noi astazi la o plimbarica, in drum spre casa am fost surprinza de un "peizaj dragut" si m-am oprit sa fac cateva poze.

:arrow:

RoByNeT 09-02-11 14:03

Dazzlingly, beautiful, magnificent, gorgeous etc :lol:

All times are GMT +2. The time now is 01:21.

- Copyright 2026 4Tuning