![]() |
Re: Seicento - NT O5 YRJ
cateva mici defecte... dar asa e cand lucrezi, mai si gresesti :P . f tare a iesit. :D
umple-o de stikere... :) |
all right :D:D:D:D:D:D:D
|
deci arata PREA BINE ! singura chestie care lipseste sunt niste oglinzi cup, in rest mers foarte ATENT CU EA, si inscrisa la show-uri ! si luat cupe desigur :D
|
deci....SUPER,SUPER a iesit masina...ma lasat fara cuvinte si interiorul siexteriorul....FELICITARI!!! si la cat mai multe cupe
|
Mda... nu stiu de unde sa incep...
Iti fac mai jos o lista de critici, desi sunt beat muci si de-abia am reusit sa tarasc dupa mine, la veceu, 2 tigari, o bricheta si laptopul. S-o luam de la inceput: 1. Grila din bara fata ar fi aratat mai bine daca era toata vopsita culoarea masinii, pana la imbinarea cu plasa. ...cam atat, in rest nimic de reprosat, numai cuvinte de lauda, dar intru maine sa detaliez... acum de-abia mai vad sa dau click pe: -"submit reply" -"wipe ass" -"wash hands" -"unlock bathroom door" si -"go to sleep, you drunk ass motherfucker". Toate cele bune! |
GG morph ! Abia astept sa ne mai vedem la un show sa mai vorbim si sa-ti vad pinguinu :D
|
Felicitarile mele Morph, a iesit superb, am preferat sa nu postez nimic pana nu vedeam rezultatul finit si am ramas ceva de genu :o ooooh. Inca odata FELICITARI !
|
Arata bine chiar daca mai sunt mici defecte..felicitari pt tot ce ai facut la masina8)
P.S. - nu te`ai gandit sa ii pui alte oglinzi? |
deci e superb pinguinul tau morph ! sa ai parte de el si el de tine ! multi km de acum incolo fara incidente ! mai sunt unele lucruri de bibilit dar in rest e :shock: FELICITARI !
|
Acusi te vedem cu ea la promotor:D:D:D
|
skipper is the best:D:D. gata se terminat cosmaru, acuma ai grija cum mergi cu el
|
Frumos! Mie imi place mult spatele:twisted:
|
mie imi place cum a iesit e foarte foarte tare , bv bogdane sa o conduci cu grija si sa ai grija de ea
|
parca plange dupa alte oglinzi :rolleyes2
|
Ar arata mai bine cu jantele lui detman pe ea. Tot mi se par prea mici astea.
|
Quote:
|
Felicitări pentru finisaje, ţi-au ieşit bine.
|
Frumoasa foc ... :-P . Felicitari Morph pentru munca depusa :D .
|
Felicitari pentru munca depusa, bine ca ai terminat'o, foarte bine arata asta mica :yes:
|
superba buburuza acum cred ca constientizezi ca s-au meritat toate belele si tot timpul asteptarii pentru rezultatul final bafta in continuare
|
Felicitari pt buburuza. Sa te bucuri de ea acum :)
|
morph poate ne faci si noua un tutorial (how it`s made) pentru pop-up door si pentru turometru te rog (cu poze ,necesar descriere) , cred nu sunt singurul care ar fi interesat de asa ceva
|
bv morph, a iesit foarte bine
sa ai grija de ea si ea de tine ! Un vis care s-a materializat , felicitari tie si celor ce au lucrat la masina ! |
Nu ma injura am doar 16 ani :lol:
Te-ai gandit vreodata sa pui niste jante sa iasa mai bine la contrastu dintre alb si negru ? fara J (buza sau :???:) |
Felicitari Morph,a iesit bine bine masinuta,nu credeam ca un seicento sa arate asa bine,cand o vezi stoc pe strada arata ca dracu,a ta e bestiala,mi-ar place si mie una :)).....ar fii trebuit sa faci o gaura in podea sa poti sa scoti picioarele si sa o iei pe sus ca in desene cand da-i de o groapa =))........multa bafta si ai grija de ea ca ai muncit destul :)
|
vai cat de frumoasa e , felicitari ;)
|
@morph, mai incape acum in curte dupa..?:rolleyes2:D
|
deja un membru nou de familie .. astept detaliile, sneaky bastard :D sa il stapanesti sanatos
|
te-am nenorocit si pe tine........:lol:
|
felicitari morph... fi multumit de ce a iesit, e munca ta
arata bestial skipper :) |
sper ca ai ajuns cu bine si te-ai bucurat de drum la maxim....asteptam un topic cu noua achizitie;)
sa ai mare grija de el si sa-l stapanesti sanatos |
Bai hotilor nu mai dati din casa :))
|
Quote:
|
Guuuuuura!!! Ca va calca asta mic si alb :)) de ciuda. :twisted::twisted:
Am sa revin cu un post ceva mai lung...untill then...silencio :) |
Quote: