![]() |
Re: Various !
2 Attachment(s)
cum e?????????
|
io zic k arata bine... mai putin "cosul" ala de p spoileru fatza .... e bine k n-ai mai incercat sa o faci "speciala" ....
|
2 Attachment(s)
bagati niste comentarii in partea cealalalta plz
|
2 Attachment(s)
Astept.........parerii........
|
3 Attachment(s)
cum e ?
.................... |
2 Attachment(s)
o reincercare....de porsche...
|
3 Attachment(s)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
.....inca una.....:)
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
oare e posibil....
|
2 Attachment(s)
bai sunteti criminali bravo voua. Am bagat si eu Photoshopul Cs si seara daca nu am ce face mai invat de pe la voi de prin ce mai citesc.Am facut si eu un logan dar nu prea ma descurc cu coloratul.Sa-mi spuneti si mie cel putin daca mai continui sau ma las de meserie :). Sanatate
|
1 Attachment(s)
i-am pmai pus niste praguri si am ami intins vopseaua de pe bari :)
|
1 Attachment(s)
o masina...sau macar seamana ! voi ce ziceti....?
|
esti pe drumul bun :) nu sunt in masura sa-mi dau cu parerea . mie imi place
|
Quote:
|
Reme dar de a mea ce zici? :)
|
zicem ca exista comentarii lucrari
|
sal`tare....in primul rand vreau sa va zik ca sunt cam nou in Vt (am ceva poze facute...de abia astept sa le pun sa va dati cu parerile....imi place sa le fac finutz....eu zik ca sunt destul de "frumusele" ), am invatat singur sa ma "joc" in Photoshop, dar nu stiu toate miscarile....si de altfel sunt si nou in chestia cu forumu`rile, cine poate sa`mi dea mai multe explicatii cum se folosesc!! bla`bla....sa ma contacteze :D:D
ID meu: t1grul :peace::peace::peace::peace::peace: |
pai pt inceput pune si tu ceva "opere" aici la Various
|
Quote:
daca m`ai invata si cum sa le pun...ar fi bine....nu ma descurc deloc cu forum`ul...am incercat toate butoanele :D:D:D as vrea sa atasez pozele.... contacteaza`ma pe mess (ID: t1grul) |
dupa ce ai apasat post replay si dupa ce ai scris ce mesaj vrei u ... dai pagina mai in jos si vei vedea manage atachments ... apesi pe ala ... pui poza astepti sa se incarce si dai ok :D atata ... nu e mare filozofie,,,, ar fi trebuit sa citesti instructiuniile forumului ... chiar daca nici eu nu le-am citit :)
|
|
3 Attachment(s)
OK, pun si eu una din topor... Nu ma injurati, ca sunt nou in d-ale Photoshopului :D Cineva mi-a zis ca e cam urata, nush ce sa zic, dar voiam sa intreb daca s-ar merita facut ceva de genul asta in realitate... Doar o idee... Ultima este originalul.
|
1 Attachment(s)
Si inca una, asa...
|
5 Attachment(s)
ms pt explicatie...chiar nu m`am uitat mai jos :D:D:D
mdaa...sa speram ca merg totul incepe cu un "Golan"...pt inceput am facut`o dintr`o parte....prima poza e prima "victima" care mi`a cazut in Photoshop :twisted: |
nush ce sa zic !!!
ai facut prea multe variante!! |
pai am zis...sa incerc tot ce stiam...si ce zici?? cum au iesit...vreau si eu o parere...doua.....as vrea sa stiu "partile negative"
|
Una din partile "negative" ar fi ca la primul rand de poze, liniile pragurilor nu se pupa cu cele ale usilor, si POATE eleronul are un unghi un pic prea exagerat. Ultima poza are bara fata cam stramba... In rest e misto
|
1 Attachment(s)
o "treaba" la repezeala....cum e ?
|
vreti sa progresati... lucrati tot timpu la maxim... incercati sa scoateti tot timpul cele mai bune lucrari posibile ... si dak kiar va tineti de treaba poate kiar or sa fie cele mai bune
|
gata cu mertanu -----> https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/13598-lucrari-grigo-design/page-9.html ...datzi putin mai in josul paginii
|
@ t1grul ,jady si cobbo
nu va mai grabiti sa expuneti masinile aici .... sunteti incepatori, se vede nu-i nimic,invatati .. aveti topicuri ca "aici invatati sa faceti VT" sau "Intrebari si raspunsuri" .. postati acolo ce nelamuriri aveti, ce nu intelegeti aici la "various" trb sa fie lucrari cat de cat acceptabile |
2 Attachment(s)
:rolleyes2 :arrow:
|
"Ham" inteles sa traitzi :D
Acum o intrebare (si imi cer scuze anticipat pt. offtopic): Dupa ce termin cu barele, va trebui sa o vopsesc. Am vazut intr-o semnatura (dar nu mai tin minte la cine) un seat in 2 culori, argintiu cu albastru, model care imi placea mult, tocmai fiinca era simplu, ceva asemanator cu cel de deasupra. Are cineva idee de acel paintjob? |
5 Attachment(s)
am venit si eu cu ceva ce parere avetzi totul este brush sau semi brush :D retush ce o fi dar nueste c/p astept pareri si mai am un inceput de brush
|
2 Attachment(s)
ce ziceti de versiunea mea de Passat VR6?
|
1 Attachment(s)
uite colea ceva misto! Leon POWER!
|
Nu mai comentati lucrarile aici ..... topicul asta e doar pt expunere! .... hai o replica 2 maxim
Va rog ! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning