![]() |
re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Quote:
|
dezmembrari ?
|
stie careva vre-un garaj unde sa pot schimba si eu un radiator ? dau o bere, 2 ....nu e pb :)
|
Am rezolvat-o....Am dat roata jos, aparatoarea de noroi...cativa pumni pe dinauntru si a sarit inapoi. Singura problema e ca nu mai imi simt mainile de frig.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
parerea mea ca preturile sunt exorbitante , mai ales in bv [ eu sunt din zarnesti ] si am ramas stupefiat ca preturile sunt chiar mai mari ca in alte tari [ eu am lucrat mecanic in suedia ] si in tara ca mecanic si de curse [ VTM ] . eu unul am bafta ca tot ceea ce este imi fac singur [ stau la casa si am 2 garaje ] si mi am adus scule din suedia dar parerea mea ca in ziua de astazi service-urile sunt " jaf la drumul mare " in care daca intri " iti ia si pielea de pe spate " si sa nu mai vb de garanti care sunt doar scriptice [ d-ne fereste sa ai prob. si sa ai nevoie de garantie ]
__________________ |
Si se fac si lucrari de mantuiala..daca nu stai cu ochii pe ei iti pun si rebuturi.
|
Quote:
caut un service unde imi pot verifica instalatia de AC daca e etansa, si daca e etansa sa o umplu cu freon R12. stie cineva unde pot face acest lucru? din cate stiu R12 e un tip mai vechi de freon, mai greu de gasit, e adevarat? |
Incearca in Infundatura Harman...e pe partea dreapta un atelier auto cu niste mecanici foarte priceputi..Incearca..poate te pot ajuta ei. Daca doresti un numar de telefon spune.
|
Quote:
|
Quote:
un numar de tel de la serviceul de pe Harmanului nu ar strica, e destul de maricica zona. o sa incerc maine la renault. banuiesc ca nu e problema ca nu am renault |
Quote:
|
Quote:
e vorba de reprezentanta de vis-a-vis de Carrefour? (nu stiu daca sunt mai multe reprezentante in BV) mai ti minte cat te-a costat umplerea cu freon? |
Quote:
|
Quote:
din pacate cei de la Renault nu au freon R12.ulterior am aflat ca instalatia mea nu suporta freon R134. aveti idee unde pot gasi un atelier care are R12? |
Am si io o intrebare daca nu deranjez,stie careva unde pot gasi rama adaptoare pt un astra h ?ca nu stiu unde sa caut,intentionez sa imi cumpar un MP3 player si am nevoie de o rama
|
Quote:
Quote:
|
Am gasit rama pe Tarnavei
|
Quote:
|
salut baieti,sunt dion sb si student la BV, ma intereseaza sa ii schimb evacuarea la masina (audi s6 c4 2.2t), vreau sa ii pun 2 iesiri ovale, cu teava din toba de mijloc, in sb nu am gasit pe nimeni, am inteles ca la pitesti ar fi baietii de la pilot care fac asa ceva,ma poate ajuta cineva?
multumesc |
ai putea sa incerci la Stelco in Bv(vis a vis de metro2).
ai aici toate datele:http://www.tobe-esapament.ro/contact.html |
Sau ai putea incerca la Onofrei ?
|
1 Attachment(s)
ceva de genu vreau sa pun,nu e cine stie ce,dar trebuie sa gasesc pe cineva care sa am ajute avand in vedere ca sunt si student;))
|
Quote:
LE: din cate stiu eu aia de la stelco nu au diametrul mai mare de 60 |
Quote:
|
Mergi vorbeste cu cipriotu si intreaba l, daca n are spune i sa aduca de la Lunca Calnicului (langa Bv) , ca au fabrica acolo
|
diseara care se combina la ceva d'latu?? am gasit ceva "circuit" care ar merge testat;)
|
Undi undi? :D
|
Quote:
|
E apoasa...:( Mai mult e fleasca decat zapada! :(
|
cine alege poiana pt seara asta sa se distreze cu masina ... E DE NOTA 10 PARCAREA!!!
|
:lol:Salut. de mult vreau sa-mi fac si eu cont pe-aci...da numai acum am reusit. De ce? poate ma luminati cu o chestie. de cateva luni vad 2 civicuri inscriptionate prin bv, unu rosu si-unu gri metal. Ala rosu e al unei tipe. Stie cineva cine e? Super tare...conduce...de innebunesti. Azi noapte faceau drifturi la metro...sincronizare beton. Azi am vazut-o iar pe gacica, cobora din masina...super tare! Apoi am urcat dupa ea pe Dobrogeanu pana la un punct...k m-a pierdut cand sa prins k stau in spatele ei. Ma roade....cine draq e. Cred k m-am indragostit:twisted:
|
inscriptionate cu ce ?
|
mai multi vor sa stie cine e, daca aflii mai multe pm me :)))
|
Quote:
|
Quote:
pe spate am vazut ceva agentie de publicitate...cred:shock: oricum...tare tipa, conduce beton, inalta, picioare lungi....:rolleyes2 ...informatie de ultima ora...un amic zice c-ar lucra la TDM...revista aia... |
TDM my friends... TDM ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:06. |
- Copyright 2026 4Tuning