Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

Dominic 09-01-09 21:44

re: Zonă de discuţii libere - Cafenea

Quote:

Originally Posted by VWluci (Post 1968365)
Am si eu o aripa fata foarte putin infundata...cred ca a dat cineva cu picioru in ea. Nu a sarit vopseaua, vopseaua este intacta dar este putin infundata..Ce imi recomandati sa fac sa o indrept fara sa ii sara vopseaua sau daca este cineva pe aici care le are cu tablaria sau stie pe cineva spuneti...si platesc daca este nevoie. Va multumesc.

Mergi si vb cu baietii de la maxi paint....:arrow:

tuner 09-01-09 22:30

dezmembrari ?

sKyNeT 09-01-09 23:39

stie careva vre-un garaj unde sa pot schimba si eu un radiator ? dau o bere, 2 ....nu e pb :)

VWluci 10-01-09 12:38

Am rezolvat-o....Am dat roata jos, aparatoarea de noroi...cativa pumni pe dinauntru si a sarit inapoi. Singura problema e ca nu mai imi simt mainile de frig.

Dominic 10-01-09 14:00

Quote:

Originally Posted by VWluci (Post 1970089)
Am rezolvat-o....Am dat roata jos, aparatoarea de noroi...cativa pumni pe dinauntru si a sarit inapoi. Singura problema e ca nu mai imi simt mainile de frig.

Merge un vin fiert:lol:

Fi@tz3l 11-01-09 17:46

Quote:

Originally Posted by sKyNeT (Post 1969369)
stie careva vre-un garaj unde sa pot schimba si eu un radiator ? dau o bere, 2 ....nu e pb :)

Done!!:twisted:

Sic@ 15-01-09 08:02

Quote:

Originally Posted by sKyNeT (Post 1969369)

In curte la romradiatoare e un service al lui Vali Hard (copilotul lui mihai leu), mergi acolo...

sKyNeT 15-01-09 14:50

Quote:

Originally Posted by Sic@ (Post 1982943)
In curte la romradiatoare e un service al lui Vali Hard (copilotul lui mihai leu), mergi acolo...

mersi dar am rezolvat-o in weekend afara ca a fost vreme mai frumoasa asa :)

Nemes Ion 16-01-09 16:11

parerea mea ca preturile sunt exorbitante , mai ales in bv [ eu sunt din zarnesti ] si am ramas stupefiat ca preturile sunt chiar mai mari ca in alte tari [ eu am lucrat mecanic in suedia ] si in tara ca mecanic si de curse [ VTM ] . eu unul am bafta ca tot ceea ce este imi fac singur [ stau la casa si am 2 garaje ] si mi am adus scule din suedia dar parerea mea ca in ziua de astazi service-urile sunt " jaf la drumul mare " in care daca intri " iti ia si pielea de pe spate " si sa nu mai vb de garanti care sunt doar scriptice [ d-ne fereste sa ai prob. si sa ai nevoie de garantie ]

VWluci 17-01-09 12:17

Si se fac si lucrari de mantuiala..daca nu stai cu ochii pe ei iti pun si rebuturi.

hzt412 22-01-09 11:34

Quote:

Originally Posted by VWluci (Post 1988391)
Si se fac si lucrari de mantuiala..daca nu stai cu ochii pe ei iti pun si rebuturi.

subscriu. sa va feriti de Top Auto Group. niste imbecili, de la mecanici la cei care comanda piesele.

caut un service unde imi pot verifica instalatia de AC daca e etansa, si daca e etansa sa o umplu cu freon R12. stie cineva unde pot face acest lucru? din cate stiu R12 e un tip mai vechi de freon, mai greu de gasit, e adevarat?

VWluci 22-01-09 16:47

Incearca in Infundatura Harman...e pe partea dreapta un atelier auto cu niste mecanici foarte priceputi..Incearca..poate te pot ajuta ei. Daca doresti un numar de telefon spune.

MIRCAT 22-01-09 17:47

Quote:

Originally Posted by hzt412 (Post 2000909)
subscriu. sa va feriti de Top Auto Group. niste imbecili, de la mecanici la cei care comanda piesele.

caut un service unde imi pot verifica instalatia de AC daca e etansa, si daca e etansa sa o umplu cu freon R12. stie cineva unde pot face acest lucru? din cate stiu R12 e un tip mai vechi de freon, mai greu de gasit, e adevarat?

incearca la reprezentanta Renault.....cand am avut probleme cei de acolo au rezolvat problema si..... la ora respectiva(adica anul trecut in vara!) erau cei mai ieftini din 4 locuri unde m-am dus!!!

hzt412 22-01-09 18:12

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 2001811)
incearca la reprezentanta Renault.....cand am avut probleme cei de acolo au rezolvat problema si..... la ora respectiva(adica anul trecut in vara!) erau cei mai ieftini din 4 locuri unde m-am dus!!!

mersi de info.
un numar de tel de la serviceul de pe Harmanului nu ar strica, e destul de maricica zona.
o sa incerc maine la renault. banuiesc ca nu e problema ca nu am renault

MIRCAT 22-01-09 18:43

Quote:

Originally Posted by hzt412 (Post 2001875)
mersi de info.
un numar de tel de la serviceul de pe Harmanului nu ar strica, e destul de maricica zona.
o sa incerc maine la renault. banuiesc ca nu e problema ca nu am renault

nu.....cu orice masina cu ac poti sa mergi!!!au instalatie speciala pt umplut si reparat ac!!!

hzt412 22-01-09 21:39

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 2002003)
nu.....cu orice masina cu ac poti sa mergi!!!au instalatie speciala pt umplut si reparat ac!!!

e vorba de reprezentanta de vis-a-vis de Carrefour? (nu stiu daca sunt mai multe reprezentante in BV)
mai ti minte cat te-a costat umplerea cu freon?

MIRCAT 22-01-09 23:53

Quote:

Originally Posted by hzt412 (Post 2002592)
e vorba de reprezentanta de vis-a-vis de Carrefour? (nu stiu daca sunt mai multe reprezentante in BV)
mai ti minte cat te-a costat umplerea cu freon?

Da, acolo este(scrie mare Renault cu galben)...incarcarea a fost 100 ron!!!cu toate ca mi-au incarcat instalatia de 3 ori pana au gasit unde era buba,am platit o singura incarcare!!!

hzt412 23-01-09 17:34

Quote:

Originally Posted by MIRCAT (Post 2003050)
Da, acolo este(scrie mare Renault cu galben)...incarcarea a fost 100 ron!!!cu toate ca mi-au incarcat instalatia de 3 ori pana au gasit unde era buba,am platit o singura incarcare!!!

mersi inca odata de informatii.
din pacate cei de la Renault nu au freon R12.ulterior am aflat ca instalatia mea nu suporta freon R134.
aveti idee unde pot gasi un atelier care are R12?

francix89 23-01-09 18:33

Am si io o intrebare daca nu deranjez,stie careva unde pot gasi rama adaptoare pt un astra h ?ca nu stiu unde sa caut,intentionez sa imi cumpar un MP3 player si am nevoie de o rama

Flow 25-01-09 17:32

Quote:

Originally Posted by hzt412 (Post 2004618)
aveti idee unde pot gasi un atelier care are R12?

Incearca la Corona service , Str Caramidariei nr 4 este exact in spate la real

Quote:

Originally Posted by francix89 (Post 2004760)
Am si io o intrebare daca nu deranjez,stie careva unde pot gasi rama adaptoare pt un astra h ?ca nu stiu unde sa caut,intentionez sa imi cumpar un MP3 player si am nevoie de o rama

Incearca la Mikado ( intersectie str uranus cu C. Bucuresti ), daca nu gasesti acolo mergi la reprezentanta la opel ( opel victoria str. harmanului), prea scumpa nu poate fi

francix89 26-01-09 11:30

Am gasit rama pe Tarnavei

Tzzantaru 26-01-09 12:59

Quote:

Originally Posted by francix89 (Post 2011283)
Am gasit rama pe Tarnavei

unde mai exact?pentru astra G are?mersi

bulldog_cox 02-02-09 02:30

salut baieti,sunt dion sb si student la BV, ma intereseaza sa ii schimb evacuarea la masina (audi s6 c4 2.2t), vreau sa ii pun 2 iesiri ovale, cu teava din toba de mijloc, in sb nu am gasit pe nimeni, am inteles ca la pitesti ar fi baietii de la pilot care fac asa ceva,ma poate ajuta cineva?
multumesc

pjo_dorin 02-02-09 16:45

ai putea sa incerci la Stelco in Bv(vis a vis de metro2).
ai aici toate datele:http://www.tobe-esapament.ro/contact.html

VWluci 02-02-09 20:08

Sau ai putea incerca la Onofrei ?

bulldog_cox 02-02-09 20:24

1 Attachment(s)
ceva de genu vreau sa pun,nu e cine stie ce,dar trebuie sa gasesc pe cineva care sa am ajute avand in vedere ca sunt si student;))

sKyNeT 02-02-09 21:56

Quote:

Originally Posted by VWluci (Post 2031675)
Sau ai putea incerca la Onofrei ?

onofrei lucreaza cu inox ??
LE: din cate stiu eu aia de la stelco nu au diametrul mai mare de 60

bulldog_cox 02-02-09 22:15

Quote:

Originally Posted by sKyNeT (Post 2032061)
onofrei lucreaza cu inox ??
LE: din cate stiu eu aia de la stelco nu au diametrul mai mare de 60

la mine e de 70:(

Flow 03-02-09 10:59

Mergi vorbeste cu cipriotu si intreaba l, daca n are spune i sa aduca de la Lunca Calnicului (langa Bv) , ca au fabrica acolo

Yackone 12-02-09 12:59

diseara care se combina la ceva d'latu?? am gasit ceva "circuit" care ar merge testat;)

Sonny 12-02-09 14:34

Undi undi? :D

sKyNeT 12-02-09 22:06

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 2060433)
diseara care se combina la ceva d'latu?? am gasit ceva "circuit" care ar merge testat;)

cam nashpa zapada...:cry:

coman razvan 12-02-09 22:12

E apoasa...:( Mai mult e fleasca decat zapada! :(

Bigu 13-02-09 18:43

cine alege poiana pt seara asta sa se distreze cu masina ... E DE NOTA 10 PARCAREA!!!

titiu'meu 14-02-09 22:52

:lol:Salut. de mult vreau sa-mi fac si eu cont pe-aci...da numai acum am reusit. De ce? poate ma luminati cu o chestie. de cateva luni vad 2 civicuri inscriptionate prin bv, unu rosu si-unu gri metal. Ala rosu e al unei tipe. Stie cineva cine e? Super tare...conduce...de innebunesti. Azi noapte faceau drifturi la metro...sincronizare beton. Azi am vazut-o iar pe gacica, cobora din masina...super tare! Apoi am urcat dupa ea pe Dobrogeanu pana la un punct...k m-a pierdut cand sa prins k stau in spatele ei. Ma roade....cine draq e. Cred k m-am indragostit:twisted:

sKyNeT 14-02-09 23:01

inscriptionate cu ce ?

Paul 14-02-09 23:04

mai multi vor sa stie cine e, daca aflii mai multe pm me :)))

sKyNeT 14-02-09 23:05

Quote:

Originally Posted by Paul (Post 2067750)
mai multi vor sa stie cine e, daca aflii mai multe pm me :)))

cu un id, un hi5 sau un nr de telefon :))

titiu'meu 14-02-09 23:06

Quote:

Originally Posted by sKyNeT (Post 2067741)
inscriptionate cu ce ?

n-am apucat niciodata sa citesc...vruuuuuum....:sad:
pe spate am vazut ceva agentie de publicitate...cred:shock:
oricum...tare tipa, conduce beton, inalta, picioare lungi....:rolleyes2
...informatie de ultima ora...un amic zice c-ar lucra la TDM...revista aia...

Sonny 14-02-09 23:39

TDM my friends... TDM ;)

All times are GMT +2. The time now is 02:06.

- Copyright 2026 4Tuning