![]() |
Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romānia?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
stiu ca porsche este mai rapid - dar eu am camion tunat si vreau sa-l bat!!!:lol: |
Quote:
|
Quote:
PS !!! da ne spui si noua ce ai mai facut la masina de fapt- ca aia cu chip,filtre si evacuare nu o haleste nimeni;) - uite unii baieti profesionisti ca sa faca timpul tau cu 997 turbo au facut mai multe modificari si au ajuns la 700-750 de cp: - HIGH PERFORMANCE EXHAUST SYSTEM - HIGH FLOW AIR FILTER - UPGRADED COMPETITION HEADERS - IRIDIUM PERFORMANCE SPARK PLUGS - UPGRADED TURBOCHARGERS - UPGRADED INTERCOOLERS - UPGRADED INTERCOOLER PIPES - CUSTOM SOFTWARE CALIBRATION sa ne spui si noua cum scoti tu rezultate ca doar nu bate vantul din spate in fiecare zi!!!;) |
Quote:
|
:D
Quote:
PS: iar masuratorile le fac cu un g-tekh RR care are o precizie chiar foarte buna |
Acum ma bag si eu ca musca in lapte:))
Personal nu cred ca 4 oameni in 2 zile "in Romania" reusesc mai mult decat zeci de ingineri de la Porsche in ani de zile!!! Indradevar pe primul loc la Porsche nu este puterea max, dar dintr-un soft si niste tobe nu scoti 200Cp cu turbinele originale!!! Cu o tractiune buna si intr-o zi perfecta se poate scoate un 10,8 sec. cred asta, dar vrajeli cu benzina de 100 Okt si sub 10,6 sec usor nu vei vedea. Si ma refer la masuratori profesioniste, ce masori tu este bun pt tine sa sti pe unde te afli cu aproximatie, nimic oficial. Una peste alta masina este foarte buna si astept in primavara se ne dam odata. |
Quote:
|
din ce stiu eu turbinele stock sunt limitate cam pe la 650cp
|
Quote:
masuratorile le faci cu asta?!? http://www.gtechpro.com/rr.html |
Quote:
|
Quote:
Te astept ca sa ne lamurim:D |
Quote:
In cazul in care treci prin B astept un semn...si cu okazia asta rezolvi si dilema cu GTR! Va salut! |
[QUOTE=georgerg;2761274]ok daca tu spui ca in austria ai facut doar atat si ai rezultatele astea nu pot decat sa te felicit - in continuare tot nu inteleg cum de altii nu au reusit dar probabil ca nu stiu eu prea multe despre subiect!;)
masuratorile le faci cu asta?!? poate am avut noroc si sa nimerit sa fie bine :D si masuratorile le fac cu[url]http://www.gtechpro.com/rr.html |
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning