Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Fumator/nefumator (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/887-fumator-nefumator.html)

Sarris 21-03-09 19:30

Re: Fumator/nefumator

Nu am fumat niciodata, nu fumez si sunt sigur ca nu voi fuma niciodata activ. In legatura cu fumatul pasiv sper ca ma voi feri de cat mai multi :-)

radu.3 21-03-09 21:36

Nu am fumat nu fumez si n-o sa fumez niciodata :D Poate am mici probleme cu fumatul pasiv, dar incerc sa scap de ele pe cat posibil.

P.S.: Tutunul Dauneaza Grav Sanatatii ;)

Guwy 21-03-09 23:55

Nefumator si nici nu simt atractia fata de tigari , ba din potriva le urasc ma sufoca fumul de la ele ... in anturajul meu toata lumea fumeaza :D iar eu sunt singurul nefumator :D .
Sunt si nebautor de alcool din 2006 :D cand la ziua ( majoratul ) unui prieten m-am imbatat rau de tot de nu mai stiam de mine si de atunci nu mi-a mai trebuit alcool :D :oops::drunk::lalala: .
Stiti melodia lu' Parazitii ... " eu nu beau , nu fumez , nu vorbez urat ... pfffffff bagameas p..a iar mi-a scapat tigarea in bere :D . "

helen 08-04-09 09:53

sunt o lady fumez Vogue Lilas :twisted::twisted::twisted:

Marius 17-04-09 22:17

Fumator - Marlboro

ALeXxuTzu. 30-04-09 17:14

Nefumator , nu am fumat niciodata si nici nu voi fuma , nu suport fumul de tigara

TFK 03-05-09 20:50

Mdea, nefumător. Nu vreau să mă apuc şi nici nu o să mă apuc .
Azi un prieten de al meu (Menţionez că are 16 ani) mi-a spus dacă vreau să iau , nu desigur , asta a fost prima şansa de a fuma ;).
P.S. : Dulciuri pānă nu mă mai lasă mama xD :lol: !

Griffo 03-05-09 22:25

Bai astia fumatori...daca a-ti fumat acum mai multi ani...tigari MARO...erau maro cu diferite gust'uri din cate imi amintesc :) mai exista?

Geox` 12-05-09 22:41

Nefumator
Nu vad rostu
bani aruncati
decat sa dati cate 70-80 pe pachet
mai bine strangeti si va mai loati cate ceva la masina:rolleyes2

VENOX 13-05-09 17:11

Am inceput sa pufai tigari prin clasa a 5-a si de atunci o tin pe tigari... dar ma gandesc foarte des ca ar trebui sa ma las.

EveMitzy 17-05-09 22:39

fumez ocazional...deci nu stiu cat de fumatoare sunt, dar fumez Kent in cea mai mare parte a timpului. Cum m-am apucat? Pura curiozitate acum vreo 5 ani.

KTA87 18-05-09 18:30

Nefumator. Nici nu cred ca voi fi vreodata tentat sa m-apuc...

RoByNeT 18-05-09 18:33

Fumator ... Kent ... m`am tinut vreo 2 ani pe Kent 8 specific ca fumez de 6 ani ( stiu :lol: ) dar am lasat`o mai moale pe Kent 4 si incerc sa ma mentin la 1 pachet pe zi poate si mai putin ... stiu ca tot e mult ... dar munca solicitanta si multi nervi ... deh ...

pwr_bz 27-05-09 12:38

Nefumator!!Rar daca fumez o tigara doar la un party la care sa beau prea mult:))

skimpy 30-05-09 14:45

m-am lasat de pe 5 luna asta :) dar numai de tigari normale ( :D )

All times are GMT +2. The time now is 21:30.

- Copyright 2026 4Tuning