![]() |
Re: SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ?
Quote:
|
ar fi ceva EvLSant0S numa k ar fi prea simplu intr-o combinatzie sau nu mai e "combinatzie"
|
daca te atasezi e greu, daca nu , n-ai treaba ;) e usor
|
nu-i usor singur... doar daca nu esti frate cu l-aba... ;)
dar... singur si q diverse mandre, de one night stand-uri asa, nu-i problema, viatza tata, bani si timp liber sa fie :D:D |
......you are forgetting the car aleks :lol::lol::lol:.....ptr fetele alea :twisted:
|
bah da voi suntetzi niste gigolo foare increzutzi :)
parca tot combinat e mai bine desi suna mai interesant sa nu fii |
Am votat combinat/a deoarece in acest moment ma simt f bine dupa o relatie de aproape un an . Din punctul meu de vedere cine a votat solo si a venit cu argumente de genu` ca nu mai ai libertate te phoote la telefon din juma in juma de ora sa te verifice (eu unu nu am mentalitatea asta) ...cred ca ori nu v-ati gasit persoana potrivita ori combinatia voastra e o frectie , lipsa de incredere etc...parerea mea...
In ceea ce priveste argumentele la combinat/a s-a cam spus ce era de zis... Aaa si inca ceva , din cei care au votat solo...nu cred ca isi doreste nimeni sa fie asa o perioada lunga de timp... |
pai .. da ... sa fie solo ... dar sa aiba cu ce sa se distreze ...
a lot of one night stands ... ;) |
e mai bn sa fi combinat :) ... are cine sa vina la inmormantare
|
Quote:
|
acombinat, dar o relatie deschisa...nu sa fiu sub papuc.
|
e bine sa stii ca cineva e pus deoparte pentru tine...si mai ales daca din "combinatia"asta se naste o iubire....atunci clar e mai bine combinat:D
|
Quote:
La tine ::DD |
votul meu:COMBINATA
...si nu ma refer la a combina in sensul de a avea pe cine langa tine doar asa de dragul de a nu fi singur/a:rolleyes2 ci la o relatie. cineva special langa care sa iti fie drag sa deschizi ochii dimineata:oops: asta merita si certuri si lacrimi si...seri pierdute la telefon ps. am atasat ceva dragut...l-am facut de valentine's day si mi s-a parut ca merge si imi sustine teoria |
cred ca nu ti-a mers atasarea ... ;)
dar asteptam sa vedem .... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:54. |
- Copyright 2026 4Tuning