![]() |
Re: dacia mea. b.......
Quote:
|
am vazut ca ai vopsit bara fata, arata mult mai bine
....pune cateva poze |
2 Attachment(s)
Cateva Poze Noi. Vand Un Set De Jante In 3 Prezoane Pe 14 Cele Care Au Fost Pe Vrc-ul Din Pit. Cine Vrea Sa Ma Anunte
|
pune si tu niste poze cu jantele alea de sunt de vanzare..ca m-ar interesa :D
app marfa jantele d epe masina...da pune si tu niste distantiere sa iasa mai inafara..ca nu prea da bine cu ele in interior Multa bafta |
Quote:
|
frumoase jante ;)
|
1 Attachment(s)
ce a patit mah marius de vinde jentile?!?!?
uite o poza cu jentile pt cei interesati |
cat costa?
ca sunt frumoase rau... |
1 Attachment(s)
Sal.Desi multi ti-au subestimat masina intrun final a iesit super tare,se vede ca ai pus suflet si ai si reusit.Bafta multa in continuare.Ma intereseaza cum ai facut angels-ul la faruri,dak leai cumparat sau dak leai facut tu...
|
cat vrei pe jantele de au fost pe bal inainte sa le pui pe astea..alea latriste pe spate?
|
Quote:
|
Quote:
pret...si poze reale....PM |
si topicul se transforma in bazar .. frumos ... cred ca era mult mai simplu sa pui anunt la bazar si un simplu` link aici
|
jantele alea pe 14 pret fix 8 mil fara cauciucuri si 10mil cu cauciucuri 195/50r14. engalurile sunt facute de mine am bagat un tub de sifon cu apa in el si la capat 2 leduri si l-am bagat fortat pe unde se baga becu ca nu am putut sa dau geamu jos. e greu de explicat. si nu am decat 2 jante dalea cum am pus poze ca o sa le pun la mine pe masina. esunt pe 15 si sunt pe 6 prezoane. cand oi mai face tost de 2 atunci le pun.
|
cine ma poate ajuta si pe mine sa imi dea un sfat cum fac sa las masina mai jos de bot. si o veste mai proasta dau bara jos si pun una normala ca o sparg mereu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning