![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
Quote:
|
mda am bagat masina casa nu fie mai dureros da sa sti da nu e frumos sati bati joc de asa zis cum a zis unu ..din centru" ba ce e cu voi copi care nu aveti mai mult de 20 de ani.." sau "ce e cu voi copiilor ce e cu clubul vostru veniti voi cu idei bp si injuraturi.." nus frate daca astea se mai poate duce la o singura intalnire poate daca vor disparea uni si nu se mai accepta toti..
|
nu are rost sa iti bati gura de pomana cip ca nu ai cu cine. lasa`i pe baieti in treaba lor ca asa e mai bine.
si apropo...data viitoare probabil iar o sa plecam cu toti...asta ca sa va demonstram "cat de tare profitam de voi", dupa zisele unui mare poet de acolo de printre voi ;) la revedere |
Quote:
|
Quote:
s-au probabil ca... ai nevioie de posturi ? .. in fine !! no offence !! |
Quote:
|
la revedere !
ultimul meu post aici |
Quote:
|
Poze de la intalniri nu puneti??? Sau nu mai aveti timp sa faceti ca trebuie sa va certati................
|
Quote:
|
Quote:
4tuning e vreo asociatie sportiva sau club?????faci parte din el?ai semnat vreo adeziune ceva? atunci de unde tu 4tuning mah????? stii tu 4tuning mai mult decat mine mah? ai tu zeci de prieteni de pe forum din tara mah???ti'ai pierdutu nopti intregi pe forumu asta???? atunci cum vii tu sa'mi zici mie ca tu esti din 4tuning si eu sunt din NSL si ca n'am niciotreba cu 4tuningu'?? esti total pe dinafara...dute in centru si i'ati "botezul" |
Voi sunteti bolnavi :)) habar nu aveti de cate ori mi'am facut injectii eu cu toti baieti aia si de cate ori au ras de mine si eu de ei :)) cate pu..i ne'am bagat unu in gura la altu si cat am ras unu de femeia altuia ....... asa e intre baieti ..... revenitiva .... eu cel putin am facut glume pe seama la multi si invers.... ce sunteti batuti in cap ...daca eu am sa iti zic ca ai o masina care seamana cu un carucior de butelii si ca ti'ar sta bine in fustitza ...asta nu inseamna ca am ceva cu tine....inseamna ca e o gluma intre baieti si tre sa raspunzi la fel ........ BARBATI NU SE SUPARA DE LA CUVINTE ...si sa fim seriosi cu fapte nu a gresit nimeni ..doar vorbe...... pastrativa titlul de soferi .....nu treceti la statutul de soferitze :)
|
ma uimiti cata ura aveti in voi unii ... :| dc nu lasati de la voi ? ce aveti de pierdut ? ...sa'mi bp ...nu`mi vine sa mai intru pe Piatra Neamt ..ca stiu ca vad doar cearta ..si nush ce altceva ...wtf ? :|
|
Vă certaţi mai rău ca fetele. Nu-i frumos:rolleyes2
|
Ma fratilor hai so lasam mai moale cu ciarta ca ne vede o tara intreaga!!!!!!:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning