![]() |
Re: Opel Astra F 2.0 16v TURBO
Quote:
|
Quote:
:) |
Mi-am luat....un kadett...din nou..:))...ghici ce o sa fac cu el....
|
Quote:
Tare !!! Daca il faci si 4x4 batzi tot ! E bine de tine ca ai " in spate " cum se zice pe cineva ca Ilie ... :) |
sadule,ce motor sa pun pe masina ?eu am 55(75 cp) kw in talon dupa calculul tau ar trebui unul de 77kw sa pun (105 cp)
|
kirin, ai PM ...
|
ce sound are masina:D felicitari
|
Grav rau de tot ..................
|
nu te mai saturi ascultand muzik produsa de acel motor
|
Quote:
|
Quote:
:) Pana atunci sper sa termin ce mi-am propus ... :) |
Nu aveam ce face si citeam din posturile tale de aici de acum cativa ani..
(2003)...mi-a placut cum ai estimat putere masinii pe vremea aia:).. "Puterea ... pur si simplu am vazut cam in cat tp prinde suta ...tot cu un cronometru , cu un tovarash care a stat in spate si s-a uitat la kilometraj.Apoi am luat timpul facut de o masina de 250 de cai si una de 150 de cai ... adica in cat prinde suta una si in cat prinde suta cealalta ... ( Subaru impreza 235 cai - 5.5 sec si kadett GSi 150 cai 7.5 sec ... eu am prins 6.5 sec deci 192 ... 190 am zis ... E corect ?" IN REST CE MAI FACI.....PE SEST NU ZICI NIMIK...:):):):):) |
Quote:
P.S. 1: am vrut pe 30 Nov sa-ti trimit un mesaj si nu a mers ... P.S. 2: O sa te sun dupa sarbatori sa imi zici daca mai e valabila oferta aia de 3 in 1 cu ce am discutat noi despre roti , motor , exterior ... :D |
Re: Masina mea : Opel Astra F 2.0 16v TURBO
am urmarit de mult topicul tau...da-mi voie sa te felciti ptr munca depusa si bani bagati in masina asta:-)
cam vreau si eu sa fac multe..din pacate nu am bani acuma...oricum a ta e criminala..bafta..si asteptam vesti si poze:shock: |
Re: Masina mea : Opel Astra F 2.0 16v TURBO
da pina la urma cati cp are ????? :D frumoasa masina ;) se vede k ai investit multi bani si mult timp in ea dar merita
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:59. |
- Copyright 2026 4Tuning