![]() |
Re: AG 88 PVA
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
debea ast rezultatul final :D
|
CARJAAAAAAAAAAAAAAAAAAA8)
|
Quote:
|
S-o stapanesti sanatos!
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
UDJ va deveni PVA si in mod oficial?
Spor la treaba! |
Nu stiu de ce ai schimbat dupa una pe alta, puteai sa faci 1988 Popescu Vasile Alexandru... Nu era capota pusa in ultimile poze la UDJ? orcum bafta si sa te vad pe strazi cat mai repede ;)
|
Quote:
|
Raspunde ba animalule la telefonu ala.... Muncesti toata ziua la fiarele alea, ia dreacu si tu o pauza, esti nebun?
|
Pe 15 februarie se preconizează că reîncepe Programul Rabla!
Nu doreşti să dai vechiul PVA la rabla? ai lua nişte bani frumoşi pe voucher... Dacă o radiezi ca să îţi opreşti numerele, nu o vor mai primi în program. Depinde acum de tine şi ce doreşti să faci cu bătrâna coajă! |
La rabla va sii ajunge....daca citeai posturile anterioare vedeai asta!
|
Quote:
|
Sincer Bolidule....barile de TS ar merge mai bine pe un R12 Alpine (wanna be).... ;)
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Din punct de vedere mecanic masina este gata si pot spune ca e impecabila pe aceasta parte.Abea astept sa vad cum va iesii la ITP.:D Intre timp am dus si PVA-u la Rabla.Acum astept sa imi vina numerele..:) De poze nu prea am stat.
|
Bine ai revenit printre muritori de rand cu motoare de Dacie:lol: cum se simte cu 1,3 8) ? Arata misto noul cuplaj de la schimbator:-P Sper ca ai prins experienta in timonerii ca si la mine o sa facem cam acelasi lucru:-P
|
Quote:
|
Salut Alex felicitari pentru munca depusa la aceasta masina,te misti foarte repede si rezultatele sa observa .Spor la lucru in continuare.
|
13 Attachment(s)
Si ITP luat cu brio..:)...iar cu 1,3 senzatie de nedescris si bordul de 1300 mi se luase de el.:-P
|
Quote:
|
se vede ca nu ai fost atent omu a fost cu ea la ITP daia are capace :rolleyes2
bravo alex 2 ani stai linistit cum s-ar zice |
Quote:
Felicitari pentru ITP;) Da de ce este asa inalta ma? Nu iai pus suspensia de pe PVA? De spate pare capra rau de tot:-P |
Toata mecanica este de pe PVA in afara de motor.O sa mai umblu la arcuri cand o sa ii pun ATS-urile.Nici nu au avut cand sa se lase fiindca abea aseara a iesit la asfalt masina .Urmatoarea prioritatea este sa o trec pe numele meu sa mai scap de o grija, dar asta dupa ce imi vin numerele.
|
Quote:
Cat despre bord, te stiu eu Bolidule, vrei sa te dai mare sa vada si omu' dp locul mortului cat "bagi" tu!:lol::lol: Toate cele bune! |
Pff de cand caut eu jante canada model vechi cum aveai pe PVA cand l-ai dus la remat,si tu le-ai dat MOCA acolo:sad::sad::sad:Mai bine mi le donai mie
|
felicitari pentru ITP, vroiam sa te intreb, chiar daca masina acum nu este in faza finala, pastrezi grila si ochelarii astia?nu mai pui pe aia ingropata?
|
2 Attachment(s)
Va primii si masca ingropata pe viitor, insa am altele de facut pana atunci.
|
Quote:
Hai mah bolidule renunta la croamele alea ca nu merg cu tema masinii, stiu la cineva niste bari noi negre......la fel streasina si pragu. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
Week-endul asta am montat spoilerul de sub bara si am facut instalatia electrica pt deschiderea portbagajului.
Astept sa posteze Naitzu pozele cu una bucata ATS montata pe fata sa vedem cum da.:D |
4 Attachment(s)
Quote:
PS: m-ai lasat singur cu ceaiul :twisted:. acum il suna burta a apa chioara :lol::lol:! PS2: uite ba SR-ul lu Andrei Dinoiu!:!: |
Se pare ca ai dreptate....da mai bine cu ochelari mari si spoiler sub bara!Arafa foarte bine!Felicitari
|
1 Attachment(s)
Se pare ca am si eu un PVA la mine in oras. Scuze de off-topic Alex.
|
Quote:
Se vad bine jantele, nu le mai vinde ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:10. |
- Copyright 2026 4Tuning