![]() |
re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Ia ti aparat cu butoane incalzite :lol:
|
Caut jante de 15 cu cauciucuri de iarna ptr Fiatul meu Coupe. Cine crede ca ma poate ajuta sa imi dea un PM
|
Quote:
|
nu cred ca merg mirica
1 sunt 4x100 astea si ea cred ca are 4x98 2 vrea de iarna iar astea sunt de vara |
Bai..facem si noi ceva pe 13 DEC impotriva taxei auto.. Iesim si noi in strada?, facem un protest ca si Bucurestenii ies. Haideti sa ne organizam si sa facem si noi ceva ceva sa nu mai stam cu mainile in san! Deschid un topic nou!
|
Am facut curat prin dulap si am gasit ratacite 2 stikere cu 4tuning pt masina, daca e vreun doritor sa ma contacteze pe pm
|
Am si eu 2 dar nu le dau :D:D
PS: Am deschis topic nou in legatura cu protestul https://forum.4tuning.ro/50-brasov/100369-protest-13-dec-2008-a.html |
Nu-i frumos sa te lauzi...
|
Quote:
Unul pt sonny , unul pt dominic S au terminat , altele nu mai am si nici nu mai fac rost Multumesc pt intelegere |
cine a zis ceva de intelegere?????? :D
|
mai am si eu un stiker 4tuning...cine doreste...sa dea un semn
|
1 Attachment(s)
stiti pe cineva care poate sa "fabrice" un set de capace dintre prezoane pentru niste jante de aliaj? capacul sa fie confectionat din tabla, sau poate chiar din fibra de sticla. capacele sunt perfect rotunde, cu o gaura pentru surubul de asigurare.
am pus o poza cu o janta ca sa va faceti o idee despre ce capac vorbesc. eu am nevoie fara ornamentul/emblema din mijloc. |
te pot ajuta eu;)
|
pm cu un nr de telefon? si intre ce ore/zile sa te sun.
sau cum preferi sa luam legatura... ;) |
ai nr meu de telefon in pm;)
|
Blondule mai dezamagit :sad:te credeam cel mai tare :???: dar pana am vazut :shock:
https://www.youtube.com/watch?v=DvDOx...eature=related |
Ce burlan micut are :lol:
A VENIT ZAPADA!!!!!!!!! :D |
Sa moara oizza rozz,ce esapament are ala :O
Ce palnie si-o fi pus ?? |
Chemati cosarii :)
|
Quote:
|
Am zis si eu ca vreau,dar nu a mai raspuns.
Am dat si PM...tot nu a raspuns ! |
Am fost ieri (Luni) pana in Brintex/Eliana Mall. NU mergeti decat daca este nevoie..zona este blocata...am facut o ora de pe Grivitei pana in Brintex si acolo m-am invartit vreo 40 min sa caut un loc de parcare..E moartea acolo!
|
ai uitat sa specifici ora ca mai sunt momente cand e ok
|
In intervalul 14.00 - 16.00
|
Acum ca a nins, stratul de zapada e foarte bun...Ce spuneti de un paintball? Pot vorbii cu cel care organizeaza sa ne jucam si noi..unde doriti, aici in Brasov sau in Poiana Brasov. Asa poate ne cunoastem mai bine, mai ales daca ne strangem macar vreo 15 persoane. Pretul este acceptabil, se plateste doar bila iar pretul bilei este de vreo 0.4 lei/bila, deci cu 30 lei ne distram vreo 2 ore. Daca doriti, discutam aici sau add me pe mess [email protected]
|
Nu iti ajung bilele pt 2 ore...
Asa am zis si eu,era 0.2 ron/bila (adica 2 mii de lei) si am luat 200 de bile !! (adica 40 ron) si am stat acolo ~1 ora,pentru ca ne miscam foarte repede... Nu prea ai cand sa stai pe loc... Daca vedeam pe cineva,nu trageam o bila si gata,trageam cate 4-5 bile o data ! Eu zic sa va luati mai multi bani,daca vreti sa stati 2 ore,cum zici tu ! |
400 bile = maxim 30 minute (2 reprize , 5 pe 5)
|
400 de bile de persoana...
|
Cum doriti..mie imi e indiferent. Spuneti daca vreti, si cati vreti si hai sa ne adunam sa ne impuscam "oleaca" :D
|
Pasionati de Tuning ... daca aveti nevoie de Fibra de sticla ! aveti datele mele la semnatura !
|
Blondule...cand mai treci pe Toamnei, sa te uiti acolo la primul bloc pe stanga, ca de fiecare data cand Matizul aude toba ta, incepe sa urle! :lol: :rolleyes2
|
Quote:
|
Wasn't me :lol::lol::lol:
|
Ba tu esti, "hotule"! Acum ca esti pe net e liniste! :lol:
|
:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Coman cred ca tiam vazut matizu pe la Hilo in rasnov.. gresesc cumva?
|
Fatala eroare! :) Nici nu stiu ce e ala Hilo...:rolleyes2
|
Am si eu o aripa fata foarte putin infundata...cred ca a dat cineva cu picioru in ea. Nu a sarit vopseaua, vopseaua este intacta dar este putin infundata..Ce imi recomandati sa fac sa o indrept fara sa ii sara vopseaua sau daca este cineva pe aici care le are cu tablaria sau stie pe cineva spuneti...si platesc daca este nevoie. Va multumesc.
|
are cineva idee daca gasesc pe la vreun magazin "husa" din aia pentru bateria de la masina cum au de obicei opelurile?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning