![]() |
Re: Portul Constanta Suckz !!!
da era tare ala cu aia visinie....ii dadea rau de tot...dar stia soferu sa ii dea...
si ia dat avans lu ala cu opelu...:roll: |
Quote:
|
pei itzi dai seama ca nu are pra multe shanse pe distantze de 400 de metrii cu amshini cu o cilindree mai mare ...dar cred ca cu berlinele nare treaba pe 400 de metrii
|
asera pe la vreo 2 ..oare cine era un portu tomis cu o dacie alba cu stiker 4 tuning pe ea ......si face neste fum si neste cercuri cu spatele .. :D
daca frana e mana nu aveam ce era sa fac si eu .... ..am incercat si eu neste chestii dalea cu spatele .......si mi-au iesit :D |
inca se mai da HVB-ul prin port ?mai duce masina aia la tavaleala sau nu despre aia era vb ?
|
ba da de HVB e vorba..;)
|
HVB`u....a fost si miercuri seara ..si a facut un BMW pisicutza (eu am dat startul).....a fost prea tare miercuri in port ...a fost lume multa.....sau si lovit unii ....altii au rupt masina in noroi ;) ....altii exersau ..adica eu ....dar va zic sincer ...eram cam baut ..si nici frana de mana nu am .....dar oricum am tras de ea .....vreau si eu filmulete din seara aia ...ca am vazut ca unii mai filmau ...ceao
|
Bai baieti voi nu aveti ce face??? De ce scrieti numere aici ca apoi sa aiba aia probleme? Vorbiti d numere in particular si aici doar de mici trasaturi ale masini dar care nu o arata clar ca aceea e masina (daca intelegeti ce vreau sa zic) ca mai citeste si alta lume pe aici si pot sa aiba probleme mari cei pe care ii indragiti voi
|
nare ce satzi faca mah ...atata timp cat nu zici intregul numar.....oricum poze sau filmuletzele de pe net nu cnstituie proba ....ptr politzie
|
stai linistit ca politia are sigur in vedere cateva masini care participa la curse ilegale si persoanele ce le conduc .de cate ori nu treceam iarna prin mamaia si vedeam oprita de politie o masina des intalnita la ilegale......anumite pers din politie stiu multe stai linistit....oricum nu ptr toata lumea este lege..stiti si voi cum e in ziua de azi
|
Au baietii o colectie de numere de nu iti vine sa crezi.
|
.....se pare ca si aseara baiatu cu aia visinie...(ca sa nu mai dau detalii)..sa dat cu ursu ala rosu .....si se pare ca iar face minuni ....ursuletzul cica ara avea 300 cp cu V8 .........eu am dat startul ....si vreau sa zic ca pleca prea in Burn .....
|
Quote:
|
nu mai crede frate orice cu v8-uri pe toate strazile .asa ziceau multi si de dacia aia visinie cu motor de 1,6 si carb dublu din fabrica ,ca are nu stiu ce motor de renault cu chiulasa alezata si alte chestii cand ea e stock.e simplu de tot motivul ptr care el se face doar acolo: dacia are cuplul jos ,trage de la o turatie mica chiar daca are putini cai pe cand bmw cred ca dupa 3000-3500 incepe sa se simte klumea.distanta fiind de 100 m unde sa ii dea nene in a 2-a 3000 de ture?deci asta e ,de aia nici nu se baga pe alt traseu cu dacia sau pe alta distanta ,acolo sigur si-o ia.am avut un prieten cu espero care a fost facut de el si i-a zis direct :"frate,pana in 70-80 te fac ,dupa aia ......nu mai am nici o sansa"
|
Quote:
Quote:
Am totul STOCK pe masina . |
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning