![]() |
2 Attachment(s)
BTW... Haidetzi sa va arat Un Citroen Visa facut mishto...
Oare o merge si la OLTCIT? :twisted: :roll: |
mie mi se pare cea mai naspha masina pe care am vazut-o pana acum sincer
e chiar urata e patratoasa makr o umflau si ei mai k-lumea |
1 Attachment(s)
a si sa pun un exemplu de masina mica pe care tot de pe site am luat-o
deci asta mi se pare de 15 mii de ori mai frumoasa decat citroen-ul ala |
@kirilic : gandeshte-te ca ala era tuning la nivel de ani 80... altele erau la moda atunci...
Nu o judeca prin prisma modelelor de azi... |
cyclops: eu zic sa renunti la Faberplast. Lucreaza jalnic (parerea mea). Un prieten a fost la Fibrocom acum 2 zile si si-a comandat spoilere si praguri )(normale). L-a ajuns la 3,5 milioane. Modificate, te ajung ceva mai mult, intr-adevar, da' si calitatea e buna.
Cat despre cele 2 Visa... Primul, cel al lui cyclops, nu e tuning stradal, ci de curse. Daca va uitati pe parasolar, scrie CITROEN COMPETITIONS. Asa se umflau la vremea respectiva (vezi Lancia Delta, Audi Quattro S1, etc.). La cel al lui kirilic nu-mi place deloc fata. In schimb, aripile sunt super frumoase. |
cyclops cel ma bine il suni shi vb cu el la telefon. ca pe net nu prea intra asha de des... iar faberplastul are modele destul de vechi
|
Re:
nu cred ca poza pusa de kirilic isi avea locul pe acest topic
scuze pt oftopic oricum visa m-i se pare dragut gandita m-i se pare moderna pana la umflaturile din spate |
Re:
Quote:
|
si mie imi place cat de cat visa ....dar incepe sa se strice la aripile din spate sunt umflate prea mult mi se pare si sunt patratoase zici ca te duci cu frigideru' la cursa.
|
Re:
kirilic:
Quote:
PS: capota de pe XXS are prizele puse pe ea. Nu e facuta complet din fibra. |
bafta olciturilor din craiova la cursa ,io sint la mare ca veneam cu placere :cry:
|
oltcit-ari din craiova va duceti la curse?
|
bogdan: vor veni... dar depinde daca se vor inscrie... :roll:
|
dk imi fac planetarra ma bag si eu ;)
cred k pe 6 august a avut loc o premiera nationala: oltcit la indemanare :D |
Ntz! A mai fost si bogdanlascu la indemanare, anu' trecut in toamna, daca nu ma insel.
PS: SpeedeR - succes (atat cu planetara, cat si la cursa - daca te bagi :wink:) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:30. |
- Copyright 2026 4Tuning