![]() |
Re: Ce vor barbatii?
on topic.............. naiba stie ce vor ei...!!!!
|
Quote:
|
urmaresc topicul asta de ceva vreme! problema cu barbatii e oarecum simpla!totul se reduce la necesitatile de baza!(haleala,distractie ,nevoie de afectiune ,securitate pe toate planurile!) cu femeile e mai dificil(no ofence)si asta din cauza structurii emotionale de care dispun! ups ,se pare ca tocmai am luat-o razna! :rolleyes2 :rolleyes2 :weee:
:D |
...da-mi voie sa te contrazic aici,te rog!nici barbatii nu se mai multumesc cu satisfacerea "necesitatilor d baza" d multa vreme deja ;)
eu una asa am observat kiar k din ce in ce mai multi isi doresc femei multilateral dezvoltate deja..nu alta!!!:shock: la partea cu femei insa nu comentez!:D |
Quote:
dap ai dreptate .. deja barbatul de ceva vreme... nu mai vrea doar satisfacerea necesitatilor de baza.. asta ii klar :D acum. depinde.. de multe... dar tot aici se ajunge ...;) |
...fii si tu mai explicit!ce anume vrei sa comentez mai p larg???
|
Quote:
dar femeia... care.. din totdeauna.. a stiut .. ce vrea.. chiar stie.. |
...nu!este foarte klar,k femeia multilateral dezvoltata nu prea mai stie exact ce vrea!!!k vrea prea multe deodata..si deocamdata nu s-a invatat sa isi respecte prioritatile,si sa nu profite d fiecare ocazie kre se iveste sa isi demonstreze k e independenta...si capabila d multe!!!;)
in momentul in kre reuseste sa isi stabileasca f klar prioritatile,asta mai devreme,sau mai tirziu...poti sa zici k stie ce vrea...adik e o femeie matura!;) si nu ma mai pune sa postez asa academic,k ma speriu d propriul post!!!:D :D :D |
Bwey ... mai usor cu textele astia ca eo nu intelege ...
Vorbiti prea elocvent pt mine si ma pierdeti pe aratura :) care ie femeia aia bionica dezolvatata multilateral ? |
...cunoastem noi,una-doua ;) ...si imi ceri scuze ptr limbajul nepotrivit!nu se va mai intimpla,promit!!!:D :D :D
|
Quote:
iti explica trixi.. sau eu.. daca as sti.. :D e aceea femeie.. care vrea prea multe deodata dar nu stie cu adevarat in momentul acela si prioritatile... care ii sunt utile... mai intai de toate in momentul in kre reuseste sa isi stabileasca f klar prioritatile,asta mai devreme,sau mai tirziu...poti sa zici k stie ce vrea...adik e o femeie matura! intelegi |
mey parca se discuta ce vor barbatzi nu femeile
on topic: mie de exemplu imi plac bagaboantele aranjate, care stiu sa se imbrace si elegant nu doar sport, si imi plac la nebunie alea care poarta pantofi cu toc |
Quote:
|
eu vreau doar bani bani bani...de bagat in rabla(e)
restu` vine de la sine |
voi(barbatii,sau cel putin unii dintre voi) vreti sa para ca aveti niste nevoi extrem de complexe...pe cand ele sunt destul de primitive...dar totusi de baza si necesare...tot respectul...macar stiti ce vreti de la viata(doamna in societate, gospodina in casa, tarfa in pat) :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:54. |
- Copyright 2026 4Tuning