![]() |
Re: Masina Mea......
@Radu Asa domne, ia initiativa;) Urmeaza si pozele mele numai sa termin valul asta nou de modificari:twisted:
|
PENTRU POLL !
CU AJUTORUL LUI VALI O SA FACEM UN POLL CU MASINILE USERILOR DIN MURES.aveti la dispozitie O SAPTAMANA sa puneti 4-5 poze cu masina voastra,anul fabricatiei si ce motor are.Toate pozele puse dupa acea saptamana vor fi ignorate.Fiecare user are dreptu sa voteze O singura masina,votul fiind anonim sa nu apara discutii. |
De ce numai o singura masina? Ideea nu a fost sa facem un top al masinilor ci ca fiecare user sa afle ce cred colegii despre masina LUI. Eu zic ca n-ai aflat mare lucru daca iti iese ca te-ai clasat p locul 69856785 in spatele masinilor mai puternice sau mai modificate. Ideea ar fi ca fiecare dintre noi sa voteze pt fiecare masina variante de genul: A. kitsch B. Ok C. Frumoasa D. Bijuterie (evident, cu variante mai elaborate). Si o dacie poate fi frumoasa daca e ingrijita, chiar daca in clasament nu se compara cu masinile mai tari.
|
nu votam masinile in functie de puterea motorului sau asa mai departe,ci doar STRICT estetic
|
Da aici ai dreptate. Atunci fiecare user trebuie sa dea cate o parere despre fiecare masina intr-un post dupa votare. ce crede despre una sau despre alta. dar de votat se poate vota doar o singura masina. sorry.
L.E.- Cred ca la cerinte ar trebui scris si nr de inmatriculare sau ceva dupa care sa le putem deosebi la votare. Sa nu scriem in genul masina lui X-ulescu. |
Quote:
motor 1.4 MPI - benzina 82 cp nr inmatriculare MS 21 RAB |
M-am prins, fiecare masina ar trebui sa aiba POLL propriu ca sa facem asa cum am zis eu. Pakat ca-i greu d realizat, ar fi fost misto.
|
Sa-mi prezint si io obiectu.:D
Seat Ibiza 1.4 86cp, an fabric 2008. Nu e f dichisita.Cu timpu ii voi mai adauga una alta. |
pune si poze
|
6 Attachment(s)
VW GOLF IV GTI JUBI - 1.8T 180HP MS69WTF
|
4 Attachment(s)
POLL
An: '93 Motor: 1.4 Benzina Dotari: Prea multe ca sa le pot enumera =))) (not) :D |
4 Attachment(s)
POLL
Anu fabricatiei:1987 Motor:1.3 Benzina Nr Inmatriculare:MS.05.GEF |
Quote:
|
dupa vopsire:P,k asa de tare sau lipit ca daca vreau sa iau jos unu vine cu tot cu vopsea:-|
|
5 Attachment(s)
POLL
An Fabricatie: 2002 Motor: 1.9 TDI 131 CP |
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
- Copyright 2026 4Tuning