sa incep eu cu ce? poate cu accidentele mele
ca masina momentan nu mai am ... dar hai ca fac o scurta prezentare cu ce am detinut si ce conduc.
Unu` la mana.....inceput cariera cu un Cielo GLE `96 , 1.5 SOHC , 75 cai , Furia visinie , paradita in 3 saptamani de la obtinerea permisului de conducere, in una bucata stalp si una bucata copac,costuri aproximative de reparatie 2300 euro.Momentan masina "putrezeste" in fatza blocului doarece nu dispun de 600 RON pt a face o asigurare si o verificare tehnica.
Doi la mana,Dacia 1310 `88 TX , FURIA ALBASTRA.......... cine a vazut`o si a fost cu ea.......stie de ce era in stare masinutza.....9 luni de zile si-a facut datoria.Incepand de la liniutze (mancat golf 4 sdi , olcit, dacii,etc) si drifturi si tot ce se poate face cu o masina , s-a incercat cu Furia.... Acuma saraca se odhineste prin cimitirul de masini undeva....pt ca am uitat o zicala , aia cu franele si femeile in care sa nu ai niciodata incredere.....in fine.....majoritatea stiu despre soarta Furiei.RIP
Trei la mana............. momenta ma plimb asa de 2-3 ori pe saptamana cu Balena lu` tata...... una bucata Audi A6 2003 1.9TDI (puturos al` drecu`) cu 131 "cal"........ ce sa zicem despre ea.....merge binisor , se invarte frumos cu frana de mana...dar trebuie sa apesi butonu` ESP
).....pacat ca nu e a mea....
Cam asa stau eu cu masinutzele.....sa speram ca de curand voi avea pe maine o alta bestie , doar a MEA...... A Rivederci....