![]() |
Re: Conducere fara permis
Quote:
|
Quote:
Aparent nu a fost chiar asa... |
Quote:
|
Eu o spun si o repet: n-ai permis, n-ai ce cauta pe strazi in spatele volanului.
Reprezinti un pericol pentru toata lumea, inclusiv pentru tine. Si inca un lucru: nu mai dati spagi pentru dobandirea permisului la capitolul "traseu". Ramaneti tot bombe la capitolul asta! Si se vede destul de bine in trafic. ;) |
Imi aduc aminte de dragul Comisar-sef Lechea Vasile din Brasov. De ar da toti traseul cu el ,ce bine ar fii
|
Ce ironic. S-au oprit in gardul unei scoli de soferi.
|
Ai voie sa stai la volanul unei masini oprite daca nu ai permis ?
Intreb pentru ca la intalniri de obicei o las pe prietenea mea sa stea la volan cat eu sunt la vorbe cu baietii, si isi pune muzica, citeste, se joaca pe tel, etc. COnteaza daca ai cheia in contaqct sau nu, daca merge motorul sau nu, etc ? Multam |
Atāta timp cāt maşina nu este īn mişcare, nu !
|
Quote:
|
Ionut, este corect ce-ai spus tu, īnsă referitor la pasajul ăsta
Quote:
|
mi se pare un pic cam drastica ideea unora care condamna pe cei care merg cu permisul suspendat. sunt de acord ca acei care circula fara permis comit o ilegalitate dar asta nu inseamna ca dintr odata au uitat sa conduca. de multe ori si politia te vaneaza sa ti ia permisul. cel putin in perioada sarbatorilor. in fine nu iau apararea nimanui. daca ai gresit platesti. oricum asta nu inseamna ca nu ai ce cauta pe sosea. nu esti un pericol daca esti prudent. crezi ca daca ai permisul in buzunar ai dreptul sa faci orice? multi care circula pe drumurile din romania si sunt in situatia de drum cu prioritate cred ca li s-a pus covorul rosu si indiferent de situatie ei nu treb sa incetineasca (ei treb sa claxoneze) sau sa opreasca (intra in celalalt participant la trafic ca vorba aia are casco omul). deci constiinta ta ca om e cea care te poate impiedica sa conduci bine sau nu. eu cunosc persoane care au mers ani intregi fara permis in tara si 2 ani in strainatate (unde esti mort daca te prinde) pana cand a reusit, culmea, sa si ia permisul tot cu bani. chiar daca nu esti un sofer bun in trafic fii un pic mai calm si mai constiincios ca e viata ta in joc. la fel e valabil si pt cei care sunt pietoni si atunci cand se pune rosu la semafor pt masini ei cred ca treb sa traverseze fara sa se uite ca ce naiba soferul ajunge la puscarie.... DAR surpriza tu poti muri iar soferul poate scapa cu spaga la cine trebuie ca asa e in romania.
|
salut !!! de nevoie am faqt contul.!!!! tocmai am fost prins Marti de politie cu masina in oras fara permis.... am 17 ani.... mi-au faqt dosar... si am o gramada de pile nimeni nu a putut face nimic nici cu bani nici cu nimic...peste 3 luni intra dosaru in tribunal... o sa primesc o amenda penala habar nu am c suma.. dar cred k nu 2-300 ron......nu era prima data aveam in jur de 3 mii d km cu masina :|...... si nu m-au oprit k gresisem... am fost turnat !!...... pe 19-03 facusem 17 ani :| d ziua mea... ~X(..... mi-am ratat viata..... vroiam sa dau la Academie..... va sfatuiesc sa numai incerkti.... numai dak.... e taticu... mamica.. vreun procuror.. vreun avocat.. cu nume mare....
|
Asta e, ghinion... dă-o naibii de Academie, mai sunt destule opţiuni...
|
Pai daca te stiai driver fara acte, nu aveai si tu ceva pregatit pentru ocazii speciale? sau ai incercat sa "vorbesti" cu domnii politisti cat era treaba calda?
|
S-au cam schimbat poliţistii, e ca la ruletă, s-ar putea să nimereşti un echipaj care nu ţine cont de toate atenţiile tale, şi e belea :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:04. |
- Copyright 2026 4Tuning