![]() |
Re: Vw bora Edition
Arata pi2da masina ...:shock:
|
Arata foarte bine, bravo man.
|
Quote:
stii tu treaba cu drumuriile mersi Quote:
Quote:
o parte din faruri,semnalele,jantele,tipsul si oarecum stopuriile cand le schimb(stica clara) Quote:
Quote:
Quote:
curand mai fac una alta dar in linii mari atat |
chiar arata bine , ti-am zis ca o sa dea fain cromul de la faruri cu buzele ;)
ce ET final ai pe spate ? |
Quote:
et 20 am pe spate(flansele de 20mm si et 40 la jante)acolo ii chiar ok nici prea afara si nici bagate |
Permite-mi sa te felicit :) Arata bine masina, dau bine jantele. Acum astepti suspensia, nu? :D
|
Frumoasa! Dau foarte bine jantele astea! Ai facut o alegere buna! Urmaresc cu interes topic-ul. Sunt foarte curios cum va arata cu suspensia.
Felicitari pentru munca ta! Multa bafta in continuare! |
Quote:
da....curand...nu prea merg jantele fara suspensie:D aprox...2 sapt max...se rezolva(nu prea o sa am timp pana de pasti) in afara de suspensie mai am 2-3 chestii de completare(stopuri,cotiera si tapitare volan)in mare atat dar cu siguranta vor mai fi si altele dupa ce rezolv astea Quote:
poate tragem ceva poze cu volks-urile,mai am ceva de lucru dar per total is multumit legat de jante sunt incantat,pe deplin is convins ca am facut o alegere buna(arata super pe masina) |
1 Attachment(s)
dupa cum ii si in melodie "planul este facut sunt gata sa-l execut"
am analizat situatia si este in felul urmator(nu stiu exact ordinea) - stopuriile pe led(modelul din poza)am discutat si cam luni vor fi pe drum de catre germania - suspensia cat de curand,si distantierele daca este necesar - cotiera...astept un semn pentru unu OEM sau iau aftermarket "dedicat" -si daca ma descurc cu datul jos al volanului atunci cat de repede se poate tapitat,sa iasa ceva frumos mai apoi + sau - cheia tip briceag(un moft) putin umblat la tipsul de la toba(prelungit cumva)sa iasa mai inafara am o macara defecta si in final sa iau un set de covorase ca binevoitorii m-au lasat fara cel din partea soferului(mai de mult)nici pana acum nu a aparut:)) si nici nu o sa apara cam atat...dupa astea mai vedem dar cu siguranta voi lua o mica pauza pentru incarcare conturi:) |
Felicitari pentru masina, am vazut-o live chiar daca a fost din mers saptamana trecuta in Tormac 8)
Bafta in continuare! |
Quote:
alta data daca mai sunt in zona,treci linistit...mai schimbam o vorba cand termin cu cele amintite cu siguranta voi fi pe deplin fericit,deocamdata is doar multumit sa ne auzim cu bine bafta si tie |
Da, am mers numai pana la cimitir cu bunica-mea dupa care m-am intors la Timisoara
|
aha...inapoi nu te-am mai vazut
umblu peste tot:D...data viitoare acum stii cum ii numai bine |
Quote:
In rest, bafta sa duci la bun sfarsit planul. Imi place ce a iesit pana acum. |
Quote:
desi tare as vrea sa tapitez volanul cu piele cum era + ceva piele perforata pe margini daca nu asta e...vedem ce o fi oricum primii pasi ii sa rezolv macaraua,apoi suspensia...intre timp sau dupa vin si restu,ce se poate |
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning