Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw bora Edition (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/286268-vw-bora-edition.html)

vinyl 01-04-12 10:39

Re: Vw bora Edition

Arata pi2da masina ...:shock:

Devu 01-04-12 11:30

Arata foarte bine, bravo man.

soosy 01-04-12 14:49

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 4959774)
Chiar imi place cum arata rotile pe masina ( nu zic ca nu ar fi mers gume mai trase ) dar e bine si asa,stiind pe ce drumuri mergi zilnic,bravo!

tot timpul este loc de mai bine...si mi-e mi-ar fi placut 205 40 pe fata sau chiar sa incerc pe spate 215 40...dar ma limitez la atat
stii tu treaba cu drumuriile
mersi

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 4959798)
oOooOOOO! Da arata super bine! Acuma sa mai coboare putin spre pamant si aia e! Grija mare acuma.

curand curand...sper sa nu am probleme pe fata ca janta ii destul de aproape de telescop(acum nici o treaba dar la reglabila este riscul sa atinga in reglaj)vor trebui distantiere pe fata 10mm max 15
Quote:

Originally Posted by miahi89 (Post 4959848)
Arata bine masina si cromul de la faruri da bine :D daca mai pui si suspensia o sa dea si mai bine :D Bafta in continuare

tocmai asta am si urmarit intru-n final sa am o asa zisa linie
o parte din faruri,semnalele,jantele,tipsul si oarecum stopuriile cand le schimb(stica clara)

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 4959853)
Hai sosy ca arata chiar bine acuma cu mici scapari dar e pe drumul cel bun ... faci masina dupa cum iti place tie :) si mie mi s`au spus multe despre tigaia mea!

sa ne auzim cu bine:D

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 4959911)
Arata pi2da masina ...:shock:

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4960036)
Arata foarte bine, bravo man.

multan baietii...ma bucur ca sunt oameni carora le place lucrul meu,planul meu si mai ales rezultatul

curand mai fac una alta dar in linii mari atat

calin.massive 01-04-12 16:51

chiar arata bine , ti-am zis ca o sa dea fain cromul de la faruri cu buzele ;)
ce ET final ai pe spate ?

soosy 01-04-12 17:48

Quote:

Originally Posted by calin.massive (Post 4960632)
chiar arata bine , ti-am zis ca o sa dea fain cromul de la faruri cu buzele ;)
ce ET final ai pe spate ?

da..chiar foarte bine si era si banal daca era full negru
et 20 am pe spate(flansele de 20mm si et 40 la jante)acolo ii chiar ok
nici prea afara si nici bagate

B-99-SAA 03-04-12 08:29

Permite-mi sa te felicit :) Arata bine masina, dau bine jantele. Acum astepti suspensia, nu? :D

denees 03-04-12 08:37

Frumoasa! Dau foarte bine jantele astea! Ai facut o alegere buna! Urmaresc cu interes topic-ul. Sunt foarte curios cum va arata cu suspensia.
Felicitari pentru munca ta! Multa bafta in continuare!

soosy 03-04-12 19:36

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 4963485)
Permite-mi sa te felicit :) Arata bine masina, dau bine jantele. Acum astepti suspensia, nu? :D

da....curand...nu prea merg jantele fara suspensie:D
aprox...2 sapt max...se rezolva(nu prea o sa am timp pana de pasti)
in afara de suspensie mai am 2-3 chestii de completare(stopuri,cotiera si tapitare volan)in mare atat
dar cu siguranta vor mai fi si altele dupa ce rezolv astea
Quote:

Originally Posted by denees (Post 4963494)
Frumoasa! Dau foarte bine jantele astea! Ai facut o alegere buna! Urmaresc cu interes topic-ul. Sunt foarte curios cum va arata cu suspensia.
Felicitari pentru munca ta! Multa bafta in continuare!

mersi...ma bucur
poate tragem ceva poze cu volks-urile,mai am ceva de lucru dar per total is multumit
legat de jante sunt incantat,pe deplin is convins ca am facut o alegere buna(arata super pe masina)

soosy 05-04-12 20:59

1 Attachment(s)
dupa cum ii si in melodie "planul este facut sunt gata sa-l execut"

am analizat situatia si este in felul urmator(nu stiu exact ordinea)
- stopuriile pe led(modelul din poza)am discutat si cam luni vor fi pe drum de catre germania
- suspensia cat de curand,si distantierele daca este necesar
- cotiera...astept un semn pentru unu OEM sau iau aftermarket "dedicat"
-si daca ma descurc cu datul jos al volanului atunci cat de repede se poate tapitat,sa iasa ceva frumos

mai apoi + sau - cheia tip briceag(un moft)
putin umblat la tipsul de la toba(prelungit cumva)sa iasa mai inafara
am o macara defecta
si in final sa iau un set de covorase ca binevoitorii m-au lasat fara cel din partea soferului(mai de mult)nici pana acum nu a aparut:)) si nici nu o sa apara

cam atat...dupa astea mai vedem dar cu siguranta voi lua o mica pauza pentru incarcare conturi:)

ccipy007 05-04-12 21:07

Felicitari pentru masina, am vazut-o live chiar daca a fost din mers saptamana trecuta in Tormac 8)
Bafta in continuare!

soosy 05-04-12 21:18

Quote:

Originally Posted by ccipy007 (Post 4967873)
Felicitari pentru masina, am vazut-o live chiar daca a fost din mers saptamana trecuta in Tormac 8)
Bafta in continuare!

mersi...te-am vazut mergeai catre Sipet..
alta data daca mai sunt in zona,treci linistit...mai schimbam o vorba

cand termin cu cele amintite cu siguranta voi fi pe deplin fericit,deocamdata is doar multumit
sa ne auzim cu bine
bafta si tie

ccipy007 05-04-12 21:21

Da, am mers numai pana la cimitir cu bunica-mea dupa care m-am intors la Timisoara

soosy 05-04-12 21:23

aha...inapoi nu te-am mai vazut
umblu peste tot:D...data viitoare acum stii cum ii

numai bine

andrey_ 05-04-12 21:26

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 4967854)
dupa cum ii si in melodie "planul este facut sunt gata sa-l execut"

-si daca ma descurc cu datul jos al volanului atunci cat de repede se poate tapitat,sa iasa ceva frumos

Ai grija cand dai volanul jos sa nu rupi/strici spirala de la airbag de sub volan, sa fii atent deoarece la mine cand am incercat sa il dau jos a iesit cu tot cu aia si a fost nevoie sa merg la cineva sa "reinitializeze ceva".....nu a fost scump dar daca poti evita e mai bine.
In rest, bafta sa duci la bun sfarsit planul.
Imi place ce a iesit pana acum.

soosy 05-04-12 21:29

Quote:

Originally Posted by andrey_ (Post 4967909)
Ai grija cand dai volanul jos sa nu rupi/strici spirala de la airbag de sub volan, sa fii atent deoarece la mine cand am incercat sa il dau jos a iesit cu tot cu aia si a fost nevoie sa merg la cineva sa "reinitializeze ceva".....nu a fost scump dar daca poti evita e mai bine.
In rest, bafta sa duci la bun sfarsit planul.
Imi place ce a iesit pana acum.

tocmai de chestii de genul imi este frica..stiu ca ii nasol cu airbagul
desi tare as vrea sa tapitez volanul cu piele cum era + ceva piele perforata pe margini

daca nu asta e...vedem ce o fi

oricum primii pasi ii sa rezolv macaraua,apoi suspensia...intre timp sau dupa vin si restu,ce se poate

All times are GMT +2. The time now is 22:16.

- Copyright 2026 4Tuning