![]() |
Re: Kingpin Mobil - Logan 1.6 compresor
Quote:
|
Salut si toata admiratia pt "curajul" tau.vi la tulcea la liniute?cadrul motor il vei inlocui sau il vei pastra pe cel original si intarit, pe suportii originali banuiesc ca nu cade.
|
1 Attachment(s)
;) teaser la ce urmeaza
|
7 Attachment(s)
Evolutia lucrarii 8)
|
In poze adaptezi suportii pentru motor?Va rog nu sariti cu gura...sunt mai nou si nu prea inteleg nimic din poze.
|
Da Andrei,adaptare si intarire, poti intreba linistit ca doar nu ne-am nascut invatati :)
|
asta da treaba;)
sunt curios de rezultat(hp) oare o fi gata pana la etapa de la Arad:?: |
succes in ceea ce ti.ai propus ... devine din ce in ce mai interesanta evolutia acestui golan
|
M-am abonat la acest thread ! Nu cunosc mecanica nici macar o boaba...dar imi place ce face nenea Groza aici ! Bafta multa cu proiectul !
|
6 Attachment(s)
Conductele de frana trebuiau mutate mai sus cu 15 cm si caroseria indoita vreo 2-3 cm din cauza capsulei de vacuum pentru wastegate. Dupa s-a imbracat in termoizolant portiunea de la turbo si down pipe. Deci compartimentul motor e gata pentru noul motor la care s-a schimbat distributia, modificat niste furtune, tevi pe motor ca sa fie bun pentrut soft Revo stage 2 si ca sa intre mai bine in caroserie...cam atat pentru astazi.
|
Salut, buna alegere vb ceva mai demult de acest motor...dupa parerea mea un motor destul de ''potent'' cu bani relativ putini, sper ca o sa pastrezi toata mecanica vw( cutie. planetare. butuci etc) altfel muncesti mai mult si o sa inatampini prb la transmisie deja existente la renault.
Nu strica sa ai pa cineva sa faca video la tot ce se intampla acolo...asa vezi mai exact unde mai ai de facut ceva si unde altceva ;) :rolleyes2, multumesc! |
Cutia e de vw si planetarele sunt jumate/jumate. Am sa pun si cheile si ceasurile de bord de vw.;)
|
chiar sunt curios ce va iesi
|
6 Attachment(s)
Intarit jugu si dupa aia s-a decupat o bucata din el,ca sa aiba loc baia de ulei.Poate ca e prea brutal,dar cine stie unde ajunga masina asta fiind masina de zi cu zi.
|
frumos proiect mult noroc in continuare ;cati cai are la baza motorul de vw?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning