![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Cred ca te-am vazut sambata la iesire din valcea spre sibiu.... la o vulcanizare :D .... sper ca nu te-am confundat !
P.s : frumos oras ! |
Daca ar fi si asfaltat :)
|
3 Attachment(s)
Quote:
Si DA, SV25MBN, asa e, daca ar fi si asaltat......e varza deocamdata orasul..... |
de ce nu ii faceti ceva la capota portbagajului ca sta cam aiurea..cam hait...din ce cauza?
|
Quote:
ON: Masina a primit toate chederele posibile de pe partea stanga, 80% noi, si multe alte mici imbunatatiri. Sper ca azi sau maine sa revin cu poze ;) |
Dar cel alb din pozele de mai sus doar nu e al tau...
|
Quote:
ejti p val :D bravo fratele meu olteanu :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Postez si restul de filmulete, filmate din alte unghiuri si cu E36 Meeting: https://www.youtube.com/user/sorinste...12/fPjq6KLR3Ug https://www.youtube.com/user/sorinste...13/xgaQ2ZQGiOs Ai grija de rosiatice ;) Wilgax, cel alb e al unui prieten, dar am l-am ajutat cu diverse piese si lucruri pentru masina.... |
boss,eu doar am zis de portbagaj,nu era o critica ,pur si simplu o intrebare am vazut k nu e la linie si m-am gandit ca - "s-a intamplat" ceva...
p.s. trebuia sa iti dau un mesaj...insa nu am ami facut nimic,ca e pivotul ala mare,lung din mijlocul bratului,si am inteles ca trebuie s aiau bratul cu totul,,,si nu dispun de 100 euro pt el acum,plus k vine iarna..si nu are rost.. |
Frateeeeeeeee .. esti nebun ?! Ma mut la VL !!! Vreau si eu !!! :D
|
Quote:
vreau si eu filmuletele astea in pc.Mi le poti da cumva?Sunt prea tari. |
Quote:
|
[QUOTE=jm3k3rd3mik;3797504]Sorry, dar nu le-am facut eu......cel care le-a postat pe youtube le-a facut si le are.....[/QUOT
gata le am.youtube downloader face minuni de fiecare data!:lol: |
E bine...puteai si cu keepvid . com ;)
ON: Masina a mai primit yala sofer/dreapta/portbagaj/contact/yala torpedou + 2chei. Urmeaza o alta imbunatatire :woowoo: keep on |
Quote:
Iti place rau masina asta bai nene de nu o lasi in pace deloc! Sunt curios ce ai mai pregatit! |
4 Attachment(s)
Quote:
ON: Fiindca a primit tot kitul de yale si contacte, a primit alarma noua cu cheie Bmw tip diamant + husa cheie....see pictures |
foarte tare husa, cat a costat ?
|
Frumos kitul.
|
Mersi mersi.....am asteptat dupa kit-ul asta 2 saptamani......nu avea nimeni in toata tara, dar toti postau pe Bazar ca au......intradevar, gasisem la cineva cu 350lei, dar nu l-am luat, pentru ca toti care avusesera, le vindeau cu 200-220lei maxim.....oricum o maaaaare bataie de cap cheia asta, nu va doresc sa va luati, numai daca aveti pe cineva in familie, sau cum a fost in cazul meu cheiar (sau cum s-o numi :lol:), avandu-l vecin de scara.
Sa va povestesc......primesc kitul, ma duc direct cu cheia si cheia bruta cu alarma incorporata, la vecinul meu in piata centrala, unde are magazinul de face chei.....merstereste la ea vreo ora si ceva......nu-i da de cap...el mi-a zis de la inceput ca cheia bruta e mai subtire decat cea originala (originala are 3,3 si cea bruta 2,9, masurate cu sublerul), dar omul a zis totusi sa incerce......intr-un final, a sacrificat o cheie bruta dea lui, care costa 50lei....a pilit-o, a taiat-o, da ce nu i-a facut.....vreo 3 ore a stat pe cheia aia s-o faca astfel incat sa fie exact la fel ca sa intre perfect in carcasa si prinsa intr-un surubel mic......ma suna din ora in ora sa vin cu masina s-o incerce si sa vad daca imi place evolutia, sau o ia de la capat cu alta cheie :lol: ras/panarama/nervi/timp pierdut/etc cu cheia asta, dar intr-un final, a iesit asa cum mi-am dorit. Husa de cheie costa 13eur......vezi in semnatura mea la Haine, Sepci...... O sa revin cu un alt upgrade :twisted: |
Quote:
p.s: felicitari pt evolutie, numai bine |
Quote:
atata futai pt o cheie!! bine c'a iesit bine...gogule!:lol: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
asa o sa fie si sora masini tale de la tg-jiu :D
nu mai e mult :) |
Husa de chei la 13 EURO.:shock::shock: Nu esti pe treaba ta dar PASIUNEA RAMANE ACEEASI.In continuare CEL MAI FRUMOS SEDAN DE PE FORUM!:evil_laug Respect maxim sef.
|
Quote:
|
Quote:
Nu mai copiati ce fac altii, veniti cu originalitate, asta daca puteti...:lol: |
Quote:
|
Quote:
alb imi place mie ca, culoare...inca nu m-am decis cum sa fac jantele....oricum a mea e coupe |
Quote:
|
Quote:
Ai dreptate cand zici "veniti cu originalitate"....eu cand am astupat stemele, si cand am facut badboy-ul nu avea nimeni :lol: Wilgax - Ti se pare mult 13eur? Mie nu :lol: Si-ti spun eu ca nu-i cel mai frumos de pe forum.....mai e mult pana acolo ;) SV25MBN - E frumos foc si ala :twisted: Spor la tuning baieti si bcoupe, asteptam finalul proiectului tau ;) |
Copia nu are valoare:lol: si oricum arata foarte bine si acum:D fiecare pe un stil:-)
Bafta in continuare si tine-o tot asa:D |
Quote:
|
Nu e doar in Valcea :(
|
Lasa sef zici tu ca nu e, ca mai e mult pana acolo dar, cei ce stiu sa aprecieze apai o fac cu cea mai mare placere.Ti-am mai spus...or mai fi ele pe forum sedan-uri care arata, dar al tau arata intr-un mare mare mare fel sincer.Culoarea, jantele, interiorul,....acum si husa la chei e diferita de a altora :lol: deci...FRUMOS!Si in stilul pe care l-ai adoptat tu in a o face, e cel mai tare de p-aci.Deci shhhhhh.....ca lumea stie ce-i frumos!Bafta sef.
|
Bjp`ule,mai ai yala de la sofer si vre`o keie?k am nevoie neaparat si nu vreau sa schimb totul...
|
Ca are sau ca n-are valoare, important e ca lumea stie masina, si ce e cel mai important, e ca una lume a preciaza munca depusa, timpul, munca, pasiunea si calitatea.....mai stiu unele cazuri in care s-a cumparat masina destul de ingrjita, aranjata, bibilita cu paket M si toate cele, de fostul proprietar, iar actualul proprietar se lauda ca el a facut-o asa :rolleyes2
Donn'ule, ma uit si-ti zic daca o mai am sau nu......tre-sa fie yala sofer cu cheie diamant (gen E46,E39) dar nu stiu exact unde le-am pus.....contactul s-a dat imediat ce s-a dat jos de pe masina.....si el de asemenea, tot cu cheie diamant. O seara buna va doresc ;) |
Quote:
ok boss ,ma anunti daca o gasesti,atata am nevoie,doar de yala de la sofer...cu o cheie..ca sa o pot folosii si eu..ms !noroc |
2 Attachment(s)
Masina intre timp a mai primit ceva bun si folositor: oglinda mijloc antiorbire......
|
si parbriz cand primeste :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:14. |
- Copyright 2026 4Tuning