![]() |
Re: AG 88 PVA
Motorul va ramane momentan al ei ca trebuie sa ma duc cu ea la ITP si apoi in RAR sa ii fac identificarea sa o trec pe numele meu.Dar mai la primavara....
Voi vedea dupa aceea ce inima va bate pe ea,nu stiu.. |
tipla:XFelicitari pt achizitie!
|
sa vedem ce o sa mai fie :twisted:
|
Bravo bolidule . Mult respect si felicitari pentru noua achizitie :D
|
Sa-ti traiasca sufrageria domnu', :oops::hug: Spor la schimbat treburile de pe una pe alta. Bravo!
|
frumoasa masina dar nu renuntam nici la pva...sa o stapanesti sanatos...
|
Ti-o da tie ca vad ca tii asa mult la ea...
|
se anunta multa munca pe capul tau :) ,si chiar ca arata f bn caroseria la anii ei , iar cromul ala o pune in evidenta:D
|
se anunta multa munca pe capul tau :) ,si chiar ca arata f bn caroseria la anii ei , iar cromul ala o pune in evidenta :D , dar cum ai reusit de ai sifonat PVA"ul???
|
Nu imi e frica de munca. Sanatate si timp sa fie! Iar cu PVA-u a intrat unu in mine eu fiind in depasire el a facut stanga peste mine,nu m-a vazu ca depaseam.
|
Semnalizai?
|
eu ca eu ...dar ala nu a dat semnal ,ca daca dadea imi dadeam si eu seama ce vrea sa faca.dar asa a fost sa fie,faptul e consumat.prefer sa nu mai discutam pe tema asta.
|
[QUOTE=bolidu';3960161]eu ca eu ...dar ala nu a dat semnal ,ca daca dadea imi dadeam si eu seama ce vrea sa faca.dar asa a fost sa fie,faptul e consumat.prefer sa nu mai discutam pe tema asta.[/QUOTE
si militianu pe cine a scos vinovat :D? e aproape ca si cazul meu.... |
Am dat-o la pace cu omu',nu am mai fost la politie, iar la amiabila nu a vrut sa isi recunosca vina ca sa iau si io ceva lovele pe asigurarea lui :). Iar legat de politie am oprit la un echipaj ai am vorbit cu unul dintre ei si zicea ca ar fii culpa comuna,ceea ce mi se pare total ilogic, chiar si cei de la asigurari dandu-mi dreptate ca e vina celuilalat,masina fiind lovita in jumate si nu in partea fata(bara sau aripa) este exclusiv vina lui.
|
Quote:
|
Cum am spus mai sus "m-a inteles cu el" pt o suma modica..:-P as fii tigan sa ma duc acum la politie sa spun domne' m-a lovit "X". ;)
|
de acum asta e las ca a venit alta mai buna oricum se vede ca aia e ruginita in mai multe locuri cum ar fi aripa din fata si ar fi trebuit vopsita..
|
Aripile fata,capota motor,toate usile,contra aripile si masca fata....doar atat trebuiesc schimbate..:-P :)
|
1 Attachment(s)
haha... esti hot domnule alex :)) ai indreptat usa nu mai e asa rau ca in poze
|
Da am indreptat-o (putin...), am spus asta intr-un post anterior. Nebunule vii prin regie asa incognito...:-P
|
Quote:
|
da frate vezi ca am fost cu Brekul :twisted: aveam unde sa bag si motoru
|
Motorul sigur nu are cum sa il ia decat cu capra.doi insi abea il ridici, faci hernie...:)
Oricum domnu' stefan nu face el dastea cu mine.:-P |
Quote:
Si acum sa revenim la subiect, frate masina aia e impecabila:shock::shock: bare de R 12:shock: impecabile:shock: si masina e impecabila n-am nimic de reprosat la ea, ce ar fi doar jantele alea de canada urate fara gaura aia in mijloc si ar mai fi interiorul care este jegos:D atat in rest PVA-ul identica:shock: iti spun eu ca daca avea folie pe geamuri nu ne dadeam seama ca e alta:lol: Bafta omule ! |
Masina aia am luat-o DECAT pt caroserie.Nu m-a interesat nimic altceva la ea,jante,gume,interior...nu am ce face cu ele. Eventual o sa le mut pe PVA si il dau cuiva pe o suma modica!
|
ce bine dau barile alea mai ales aia de pe fata. Unde ti masina? :)))
|
4 Attachment(s)
niste scaune pt masina nu te tenteaza?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
foarte frumoase barile alea! |
2 Attachment(s)
A inceput demolarea! Si hai sa nu fie dracu asa de al dracu!:lol:
|
14 Attachment(s)
Ms Tazz atat pt cele doua poze cat si pt ajutorul acordat! Un set de cateva poze si de la mine de astazi ..urmeaza si maine..La UDj am apucat sa ii montez oglinda heliomata,vipustile nichelate,bancheta de pe PVA si capacul de TLX.:) La astea nu am mai apucat sa fac poze.
|
Ce a fost si ce a ajuns!
Hai sa vedem transplantul finalizat:) SPOR! |
Orice cal ajunge gloaba! Si asa i-am rupt fasu cu 180, in spatele meu tinand un seria 3, Dupa care dandu-ma pe dreapta m-a felicitat soferul BMW-ului.:D
|
pana la urma nu ai mai vandut motorul asta de pe pva.Vrei sa-l pui pe UDJ cel de pe pva,sau o lasi cu cel de dacie pe UDJ
|
Cum sa il vand daca nu l-am dat jos???
|
Quote:
|
Si mai aveai tupeul sa razi de cazanu meu alb ca are rugina:lol: firial dracu tu sa fi:lol: recunoaste, la contra aripa aia aveai gaura sa vina aer la frane sa se raceasca mai bine:lol:
Hai ca usor usor o faci pe cealalta masina:D Bafta maine la lucrari;) |
Da' cu roata de rezerva in 3 prezoane , care i treaba ? :lol:
|
in caz ca il opreste rarul si il intreaba de rezerva =))
|
1 Attachment(s)
Saga continua..:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning