![]() |
Re: --=Īntālniri săptămānale=--
voi nu aveti ce face cu banii,rupeti gumele aiurea :)
|
ii dat disparut stefan ...la el is pozele , timpii:))
|
Cristi - Ford Focus :arrow: 2:18,6
Ghici - Oltcit-ul Turbat :arrow: 2:25,0 Filip - Mazda :arrow: 2:15,9 |
Quote:
|
nu se poate asa ceva..e blat domn`le :)))) cum sa fie ghici pe ultimul loc?:P
|
Vineri 10.iulie.2009 , orele 19:00 , toate cluburile din Piatra Neamt sunt invitate in parcarea stadionului municipal. Si-au anuntat prezenta si baietii de la Roman si Tg.Neamt . Va asteptam cu mic cu mare in parcare :).
|
Prezent!
|
Si un invitat surpriza:) va fi prezent Vineri;) Cei care vin vor vedea despre ce e vb!
|
un indiciu ? :D a mai venit ?
|
Nope! Never...ever!:)
|
Interesat e dak o sa vina mai toti din orasele din judet, k am fost saptamana trecuta in Bacau la o intalnire de/a lor si m-am speriat la cat de multi au venit(fara sa exagerez vreo 30-40 masini) si era o atmosfera exact k in ''Tokyo Drift'' (muzica & fete) si poate si la noi o sa se ajunga aproape la fel
|
fara suparare..se vede ca esti nou pe la intalniri !:D
ia zi`le ali_ump (sau restu din cei mai vechi) cum erau intalnirile din centru sau in special alea de la colibe ;)...prea faine:D |
Dovezi sunt mai in spate , in pagini de forum, nu ne putem compara cu BC care daca numai in trecere se opresc intr-un loc fac cate o intalnire de-a noastra! Ne straduim. La noi sunt f multe masini ! Foarte putini pasionati , interesati de fenomenul auto!
Cand e vb de un eveniment vine lumea ! Cand nu ...suntem doar noi! |
Poate e doar o problema de organizare si de promovare...
|
Se poate, dar problema sunt sigur ca nu vine numai de la promovare sau organizare...cei care mai vin sau mai veneau la intalniri si nu mai vin stiu despre ce vorbesc!
|
Cine are de venit vine oricum...
Si nu cred ca`i vorba de organizare pentru ca aceste intalniri se tin de cativa ani buni! Promovare, ce as putea spune, au fost destule evenimente auto-tuning in oras din 2007 pana in prezent ! Plus ca majoritatea evenimentelor chiar si unele intalniri au fost difuzate la televiziunile locale sau puse pe internet. Chestia este, cum a zis si Ali_ump, ca sunt putini oameni pasionati de domeniul auto -tuning si multi din oras care mai au ceva modificat la masini nu au o treaba cu tuningul sau si`au modificat masinile ca sa fie mai shmecheri ca altii(multi au cumparat masinile deja modificate). |
Quote:
|
Quote:
era 1 cu o honda rosu si negru care a luato asa filip cu subaru ala care are passatul cu lambo mai este ala cu peugeotu 307 sw etc |
Si daca si-au luat masini gata tunate, inseamna ca nu sunt pasionati de tuning? :) Pai eu, nepasionat de tuning, de ce mi-as luat un 307 sw modificat (dau un exemplu) si nu un 307 sw normal (care e mai ieftin decat cel modificat cu siguranta) ? L-as lua ptr ca sunt pasionat de tuning, dar nu ma pricep asa bine incat sa mi-o modific eu... deci si ei sunt intr-un fel pasionati :)
Si, sa zicem ca sunt pasionat de tuning si vreau sa o tunez eu... cum o tunez? Caut un spoiler pe net, ii zic lu Alin sau altuia sa mi-l aduca, mi-l aduce si apoi ma duc la service sa mi-l monteze. Eu cu ce am tunat masina? Ca am dat banii? Pai asa daca gasesc o masina ca a mea, care are deja pus spoileru si-mi place, de ce sa n-o iau asa, si sa ma strofoc sa caut eu pe net, sa dau comanda si etc? Deci ... pasionati sunt toti .. numai ca unii se complica mai mult .. altii mai putin .... parerea mea :) |
Quote:
AAAAAAAAA...mai is o categorie...categoria ghertzoilor cu bani care isi permit ceva mai mult decat un golf/astra/kadet/pisica/seicento (am inclus si masina mea ca sa nu creada posesorii masinilor specificate ca am ceva cu ei, DADEAM UN EXEMPLU PUR SI SIMPLU) "tunarit" la greu, asa adus...si isi permit altcva. C? Sa isi cumpere o masina frumoasa, decenta...si sa o duca la modificat. Astia is mai rasariti...cunosc ce motor au...optionalele masiniii (de obicei e full extra dar fara piele ca de la aia "ma oparesc la coa*") le cunosc alea alea...dar atat. Nu au treaba cu tuningul, comunitatea, etc, fenomenul. Dar isi duc masina la modificat. TEHNIC: 0. PERFORMANCE: 0. Vizual exterior LA GREU!!! Spoilere, jante, folie, praguri si probabil alta vopsea is cele mai cerute modificari. Toba sport dar si aia sparta ca nu era zgomotoasa de ajuns si fara silencer e un must have dar doar finala...nici cum traseu direct (ca nu cunoaste el din astea)...doar finala sa sune frumos. In fine, ma pierd in detalii...Nu au nici o treaba si pentru ei masina reprezinta doar modalitatea de a agata o pizdUt** si de a marca. Deci cu cat e masina mai modificata la exterior cu atat poate fi garantata mui@ la interior ;) (in spatele foliilor darck black inclusiv si pe parbriz daca ar fi gasit nebun sa ii faca asta)....aaaaaaaaaaa...si mai e o categorie...in care cunosc un singur exemplu...Cel care a cumparat masina aia care a jucat in Tokyo Drift...il stiti...nici nu ii spun numele masinii...nici nu spun mai mult ca atat conta pentru el...CA A JUCAT IN TOKYO DRIFT si k are pe ea mai multe gadgeturi decat naveta Apolo. Pacat de asa o masina ca a ajuns pe mainile unui mare tzrn (din vazute si auzite vorbesc). O astfel de masina merita mai mult dar asta este. Va rog sa ma iertati daca am gresit cu ceva sau am jignit pe cineva. E doar o clasificare rapida, subiectiva ca sa isi dea Scarto seama de cine vorbim. |
Mi sunt si alte categorii pe care le uiti...
|
ma bucur ca a postat mmaster in locu meu :) a punctat cam ce vroiam eu sa zic
si mai e o categorie..dar nu vreau sa`i dau citare ca iar sare scarto pe mine :))) gata cu off topicu!!!:D Cine isi face aparitia in seara asta la stadion??:D Se aude ca ar fi o intalnire cu invitati surpriza! ;) |
Da ! Prezent! Chiar vreau sa vad cine mai ajunge ! Ati primit mesaju meu?:) Am mai vb cu ceva lume cu masini noi ! Sper sa apara ! M5 E34, Rx8!
Mai promovati si voi! |
1 Attachment(s)
In exclusivitate pentru intalnirile saptamanele !!! Diseara se va putea vedea Cadillacul Deville din 1962 pentru prima data la o intalnire de acest gen ! Va asteptam !
|
Quote:
|
oare eu in ce categorie ma clasific?:lol::lol:
|
Quote:
pentru Scarto : nu`i niciuna ma.. ziceam asa de bascalie ;) :D:D on topic: fratilor ce`i cu vremea asta??? cand picura cand e soare... poate tine cu noi vremea in seara asta!!! |
mai gasesc pe cineva pe la 20.30?
|
N-o sa ploua ...sper!
|
A fost reusita intalnirea de aceasta saptamana. A fost Roman, Piatra si Bacau...baietii de la Targ nu stiu daca au fost :-?? la mai multe si mai frumoase!!
P.S. Dar fara soferitze kamikaze incognito |
Quote:
|
Cat e gluma e gluma ...da a fost ghinion curat pentru baiatu cu ursu :(...
|
Quote:
|
Poze anyone?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
in ciuda faptului ca nu si`au facut aparitia toti invitatii si a incidentului din poligon a fost o intalnire reusita!! Mie unu mi`a placut mult intalnirea de vinerea asta mai ales la cat am ras cu baietii din roman :))))
|
aia din bacau au plans.
|
nu e mare lucru,o poate face mai usor,"compact" :)
|
:lol:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning